Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Čauky, hned že začátku chci říct, že nejsem žádnej honil, jen jsem na nemocenské a nudím sejsem sama a jak teď už 3 týdny nikam nemůžu tak mi chybí sex. Sama jsem se udělala už snad všemi způsoby a nijak mě už nic nenapadá. Jaký je váš oblíbený způsob? Klidně pište anonymy
koho to nezajímá ať tuhle diskuzi klidně přeskočí
Na nemocenské a přemýšlí o masturbaci
![]()
@korn123 píše:
Na nemocenské a přemýšlí o masturbaci![]()
![]()
no
už je to dlouhý ![]()
Za mě určitě dildo
s ním mě masturbace neomrzela. Mám dildo s přísavkou a jak jsem doma a nudím se tak z něj neslezu ![]()
@Miska586 píše:
Za mě určitě dildos ním mě masturbace neomrzela. Mám dildo s přísavkou a jak jsem doma a nudím se tak z něj neslezu
hmmm
budu si muset pořídit nějaké pořádné dildo ![]()
Posles mi zpravu? Mohli bychom spolu h…t pres skype. Ty zena, ja muz.
Ahoj. Největší rozkoš zažívám, objevil až v poslední době, když si nahoním péro do velké délky, pak úd držím, naslyním prst druhé ruky a jím přejíždím po žaludu. Kůže penisu se začne pomalu stahovat, víc a víc, je to slast a zároveň trans a výstřik vždy stojí za to!!!
@anonym52 píše: Více
No a proč zrovna anonym, když je to tak super.
![]()
Za takovou zkušenost, která může být pro někoho tak inspirující, se přece nemusíš vůbec stydět. ![]()
@Annonymní_007 píše: Více
Proč by kvůli tomu musel mít zrovna obřízku? ![]()
Snad to napsal úplně jasně… a to nejsem chlap, abych to pochopila. ![]()
Co je to - naslynil ![]()
jo, už to chápu, s tvrdým se i tvrdě slyní
![]()
Čauky, hned že začátku chci říct, že nejsem žádnej honil, jen jsem na nemocenské a nudím se
jsem sama a jak teď už 3 týdny nikam nemůžu tak mi chybí sex. Sama jsem se udělala už snad všemi způsoby a nijak mě už nic nenapadá. Jaký je váš oblíbený způsob? Klidně pište anonymy
koho to nezajímá ať tuhle diskuzi klidně přeskočí