Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Je to normalni v kazdem veku. Naucte se klepat nez vejdete do pokoje.
Hele, je vtipné, že holka ví, že masturbace je čistě soukromá záležitost a vy nevíte, že slušností je klepat, než vejdete ![]()
@Oriseka
@Jolka86
@Kakika
Než do pokoje vejdu, tak vždy klepnu, pokud má dcera zavřené dveře. To beru jako samozřejmost.
To, že masturbují malé děti vím také, ale ty z toho ješte nemají vubec rozum.
U nás se tak do teď nedělo…
Už pár let jsem se tu na nic nezeptala a teď
Už i chápu proč ![]()
@Mandarinka Citronová děkuji za odpověď ![]()
@Anonymní píše:
@Oriseka
@Jolka86
@Kakika
Než do pokoje vejdu, tak vždy klepnu, pokud má dcera zavřené dveře. To beru jako samozřejmost.
U nás se tak do teď nedělo…Už pár let jsem se tu na nic nezeptala a teď
@Mandarinka Citronová děkuji za odpověď
Už i chápu proč
Nevidím žádnou odpověď, která by tě měla pohoršit. Jestli ti vadilo, že máš klepat, z tvého dotazu to nebylo patrné. Když by dcera řekla dále, proč by rychle lezla z postele?
No mě se máma zeptat, proč jsem tak upocená.. tak se asi propadnu hanbou.
Klepu a pocitam do peti.
Syn ma devet, posledne jsem vesla taky trochu driv.. no.
Kazdopadne kdyz vis, co delala, nechapu proc ji ztrapnujes dotazama, proc je spocena, co delala.
Já si pamatuji, že jsem to dělala od hodně útlého mládí, zcela jistě od 5 let, kdy jsem kamarádce sousedce říkala, ať to taky zkusí na tom štokrleti jezdit, že to dělá dobře
už jsem to ale dělala určitě mnohem dřív. „Jezdila“ jsem všude - doma na gauči, venku na sedátku od kola, na psí boudě, na plyšákovi, židli atd.
vždycky asi potají. Určitě nemám žádné následky a aspoň nemám potíže s orgasmem ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj,
V poslednich dvou týdnech jsme několikrat nepřímo přistihli dceru po nebo při masturbaci.
Byla vždy oblečená, ale bylo zjevné co dělalala… buď vyběhla z postele, po našem vstupu do pokoje nebo zůstala ležet v posteli pod peřinou. Zpocené čelo a vlasy az do mojra kolem obličeje, rudé tváře. Vyhýbala se očnímu kontaktu, na dotaz z čeho je tak upocená - neví jen ležela…
Prosím, je to v tomto věku už normálni?
Nechci ji nějak uvést do trapné situace, nevím zda to s ní probírat nebo to nechat být…
Máte někdo zkušenost prosím?
Děkuji H.
ty si protiřečíš - píšeš, že ji nechceš uvést do trapné situace, ale do ní ji uvádíš těmi hloupými dotazy, z čeho je tak upocená - jsi trapná a nechej ji na pokoji, mít kdysi tak netaktní mámu, jak jsi ty, tak nevím
![]()
@Jolka86 píše:
Nevidím žádnou odpověď, která by tě měla pohoršit. Jestli ti vadilo, že máš klepat, z tvého dotazu to nebylo patrné. Když by dcera řekla dále, proč by rychle lezla z postele?
Ona čekala odpovědi typu, že masturbace je špatná. ![]()
@Anonymní píše:
@Oriseka
@Jolka86
@Kakika
U nás se tak do teď nedělo…Už pár let jsem se tu na nic nezeptala a teď
@Mandarinka Citronová děkuji za odpověď
Už i chápu proč
Kdyz vzdy klepes, tak proc vybiha z postele? Teda jestli po tom zaklepani pockas na vyzvu ke vstupu. Resi se to tak, ze reknes diteti, aby to delalo v soukromi, coz tvoje dite dela, tak neni moc co resit. Je zjevne, co delala a presto se ptas. Nechapu proc.
@Anonymní píše:
Já si pamatuji, že jsem to dělala od hodně útlého mládí, zcela jistě od 5 let, kdy jsem kamarádce sousedce říkala, ať to taky zkusí na tom štokrleti jezdit, že to dělá dobřeuž jsem to ale dělala určitě mnohem dřív. „Jezdila“ jsem všude - doma na gauči, venku na sedátku od kola, na psí boudě, na plyšákovi, židli atd.
vždycky asi potají. Určitě nemám žádné následky a aspoň nemám potíže s orgasmem
Jako bych to psala já
Už snad od batole a během školkového věku mě hodně hlídali, mockrát načapali a dokonce mě vzali k pediatričce, aby mi vysvětlila, že je to velice škodlivé ![]()
A určitě bych se dcery neptala, proč je upocená, chtělo by to se naučit trochu taktu. Dělá něco co jí dělá dobře.
Ahoj,
V poslednich dvou týdnech jsme několikrat nepřímo přistihli dceru po nebo při masturbaci.
Byla vždy oblečená, ale bylo zjevné co dělalala… buď vyběhla z postele, po našem vstupu do pokoje nebo zůstala ležet v posteli pod peřinou. Zpocené čelo a vlasy az do mojra kolem obličeje, rudé tváře. Vyhýbala se očnímu kontaktu, na dotaz z čeho je tak upocená - neví jen ležela…
Prosím, je to v tomto věku už normálni?
Nechci ji nějak uvést do trapné situace, nevím zda to s ní probírat nebo to nechat být…
Máte někdo zkušenost prosím?
Děkuji H.