Masturbace u pětileté dcery

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
78451
2.12.23 17:45
@Vendy2722 píše:
@Tajemnadama ne já to nedělám a ani v soukromí. Pokud mám chlapa tak nemusím a ani jsem to nikdy nedělala. Možná to z ní divně ale já masturbovat nemusím a ani sama jsem nikdy nemusela. U nás téma sex nebyl na pořadu dne aby mě a mé sestře máma vysvětlovala vše o sexu.

bigotní křesťané?

• načítám...
Parenicka
2.12.23 17:47

Mimo to mi prijde totalne ujete ze toto pises neanonymne, s fotkou deti na profilu.. dokonce tady mas i jejich jmena a data narozeni 8o

• Upravit
5098
2.12.23 17:48
@Vendy2722 píše:
@Tajemnadama ne já to nedělám a ani v soukromí. Pokud mám chlapa tak nemusím a ani jsem to nikdy nedělala. Možná to z ní divně ale já masturbovat nemusím a ani sama jsem nikdy nemusela. U nás téma sex nebyl na pořadu dne aby mě a mé sestře máma vysvětlovala vše o sexu.

Ja te vyvedu z omylu. Lide nemasturbuji, protoze „musi“, ze nemaji pravidelny sex, ale protoze mohou a chteji :) A u deti navic jeste intenzivnejsi zpusob, jak poznat sve telo.

• načítám...
78451
2.12.23 17:54
@Parenicka píše:
Mimo to mi prijde totalne ujete ze toto pises neanonymne, s fotkou deti na profilu.. dokonce tady mas i jejich jmena a data narozeni 8o

tak zase kdyby to psala anonymně, mysleli bychom si, že je to troll

• načítám...
42955
2.12.23 18:03

Jen úplnej blázen si tu může vyvěsit děcka 8o 8o a dokonce s daty narození.
Ví prd o sexu, o lidské sexualitě a vychovává 7 dětí. Chudáci 8o

• načítám...
458
2.12.23 18:04

@Parenicka já nemusím mít sex každý den nebo několikrát za den.

• načítám...
458
2.12.23 18:09

@Parenicka to mám psát anonymně? A ty budeš mít s tím problém jako první když to dám anonymně s tím že budeš požadovat abych anonymní nebyla. Nemám pravdu? A jen jsem položila normální dotaz a chtěla jsem jen normální odpověď a ne aby se řešilo jestli já masturbuji nebo ne. Jde mi o mou pětiletou dceru. A pokud víš tak jako první dle věku jsem asi měla syny a od nejmladšího dcera je mladší o 8 let a upřímně pokud jsem měla syny tak nejstarší mi donesl domů knihu moje první knížka o sexu a já jsem mu nic nevysvětlovala to měl jejich ořech vysvětlit synům vše o sexu jako chlap. A dcera cost neumí je jí čerstvě pět let.

• načítám...
78451
2.12.23 18:10
@Betty MacDonald píše:
Jen úplnej blázen si tu může vyvěsit děcka 8o 8o a dokonce s daty narození.
Ví prd o sexu, o lidské sexualitě a vychovává 7 dětí. Chudáci 8o

možná je pravda můj příspěvek v 17.45 - u nich to tak chodí

• načítám...
Parenicka
2.12.23 18:11
@Vendy2722 píše:
@Parenicka to mám psát anonymně? A ty budeš mít s tím problém jako první když to dám anonymně s tím že budeš požadovat abych anonymní nebyla. Nemám pravdu? A jen jsem položila normální dotaz a chtěla jsem jen normální odpověď a ne aby se řešilo jestli já masturbuji nebo ne. Jde mi o mou pětiletou dceru. A pokud víš tak jako první dle věku jsem asi měla syny a od nejmladšího dcera je mladší o 8 let a upřímně pokud jsem měla syny tak nejstarší mi donesl domů knihu moje první knížka o sexu a já jsem mu nic nevysvětlovala to měl jejich ořech vysvětlit synům vše o sexu jako chlap. A dcera cost neumí je jí čerstvě pět let.

8o :roll: Nemam slov.

• Upravit
78451
2.12.23 18:12
@Vendy2722 píše:
@Parenicka to mám psát anonymně? A ty budeš mít s tím problém jako první když to dám anonymně s tím že budeš požadovat abych anonymní nebyla. Nemám pravdu? A jen jsem položila normální dotaz a chtěla jsem jen normální odpověď a ne aby se řešilo jestli já masturbuji nebo ne. Jde mi o mou pětiletou dceru. A pokud víš tak jako první dle věku jsem asi měla syny a od nejmladšího dcera je mladší o 8 let a upřímně pokud jsem měla syny tak nejstarší mi donesl domů knihu moje první knížka o sexu a já jsem mu nic nevysvětlovala to měl jejich ořech vysvětlit synům vše o sexu jako chlap. A dcera cost neumí je jí čerstvě pět let.

už ti to tady psalo několik uživatelek, masturbace je normální i u 5letého dítěte a ty ji musíš akorát poučit o tom, že se to dělá výhradně v soukromí

• načítám...
458
2.12.23 18:12

@Betty MacDonald tak nejsem dokonalá abych k sexu věděla úplně vše nebo to musím znát každou polohu detailně a praktikovat I anální sex abych byla dost zkušená na to mít děti a vychovávat je? Děti se vychovávají jen na sex nebo aby věděli jak sex se provozuje? Já jsem synům řekla že nechci abych byla brzy babičkou že na to věk nemám.

• načítám...
458
2.12.23 18:14

@stinga sice psalo ale hned mě poucuji některé že nám vlastně právo mít děti když nevím nic extra o sexu

• načítám...
78451
2.12.23 18:17
@Vendy2722 píše:
@Betty MacDonald tak nejsem dokonalá abych k sexu věděla úplně vše nebo to musím znát každou polohu detailně a praktikovat I anální sex abych byla dost zkušená na to mít děti a vychovávat je? Děti se vychovávají jen na sex nebo aby věděli jak sex se provozuje? Já jsem synům řekla že nechci abych byla brzy babičkou že na to věk nemám.

no to je fakt sexuální osvěta a výchova na úrovni, říct synům, že nechci být brzy babičkou - tak jo, to bude fungovat

• načítám...
42955
2.12.23 18:18
@Vendy2722 píše:
@Betty MacDonald tak nejsem dokonalá abych k sexu věděla úplně vše nebo to musím znát každou polohu detailně a praktikovat I anální sex abych byla dost zkušená na to mít děti a vychovávat je? Děti se vychovávají jen na sex nebo aby věděli jak sex se provozuje? Já jsem synům řekla že nechci abych byla brzy babičkou že na to věk nemám.

Tak teď jsi tomu nasadila korunu :jazyk: je mi tvých dětí lito 8o a ano, poučení o sexu spočívá v tom, že oznámíš synům, že nemáš věk na to být babičkou. :jazyk: A o masturbaci ani slovo, protože ty nemasturbuješ, páč nemusíš mít sex denne :mrgreen: prosím tě, už se neztrapňuj, všichni si to přečtou :roll:

• načítám...
42955
2.12.23 18:21
@Vendy2722 píše:
@stinga sice psalo ale hned mě poucuji některé že nám vlastně právo mít děti když nevím nic extra o sexu

Jen opravdu hloupý člověk to může celé takto obrátit :roll:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML

• (4.9) + 41 recenzí