Masturbace u pětileté dcery

458
2.12.23 00:19

Masturbace u pětileté dcery

Ahoj chtěla jsem se zeptat jak má dceři vysvětlit, že nemá si hrát s pipinkou. Dokáže i několikrát za den masturbovat a já jsem z toho na prášky. Když se jí snažím vysvětlit, že to nemá dělat a že se to nedělá a neměla by si tam sahat. Včera jsem zjistila, že to učí mladší dcera které jsou čtyři roky. Nepomáhá vysvětlování a nic kolem toho. Prosím o radu jak ji jinak vysvětlit, že si tam nemá sahat a že nemá dělat to co dělá a co učí mladší sestru. Děkuji za rady.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
1250
2.12.23 00:30

Tady máš odkaz na zajímavý článek.
https://www.novinky.cz/…zkost-299191
Pokud vyloučíš tam uvedené důvody, tak bych se jí snažila jen vysvětlit, že to nesmí dělat na veřejnosti. Nic jiného s tím asi neuděláš.

• načítám...
5986
2.12.23 07:05

Pokud to není reakce na sexuální zneužívání, což být může a být tebou bych to sledovala, tak bych jí nic nevysvětlovala, ale odváděla pozornost, jinak na to upozorňuješ a to chování se ukotví.

• načítám...
256
2.12.23 07:38

Hlavně se dítěti nemá říkat, že se to nesmí dělat. Akorát jí pošramotíš vztah k sexu. Masturbace je přirozená, dělá to každý.
Trvala bych na tom, že pouze v soukromí. To je podstatné, na to bych ji upozorňovala.

• načítám...
Tajemnadama
2.12.23 07:48

A ty to neděláš? Nesmíš to dělat? Mám stejně staré dcery, a akorát jim vysvetluju že to nemají dělat před někým a na veřejnosti. Že se to nikde neukazuje, a to ani jejich pohlavní orgán.

• Upravit
42955
2.12.23 07:52
@Vendy2722 píše:
Ahoj chtěla jsem se zeptat jak má dceři vysvětlit, že nemá si hrát s pipinkou. Dokáže i několikrát za den masturbovat a já jsem z toho na prášky. Když se jí snažím vysvětlit, že to nemá dělat a že se to nedělá a neměla by si tam sahat. Včera jsem zjistila, že to učí mladší dcera které jsou čtyři roky. Nepomáhá vysvětlování a nic kolem toho. Prosím o radu jak ji jinak vysvětlit, že si tam nemá sahat a že nemá dělat to co dělá a co učí mladší sestru. Děkuji za rady.

8o 8o nemá se to dělat, jo??? A kde to píšou??? Tak jí řekni, že jí vyschne mícha, hloupá seš na to dost.

• načítám...
5098
2.12.23 07:57
@Vendy2722 píše:
Ahoj chtěla jsem se zeptat jak má dceři vysvětlit, že nemá si hrát s pipinkou. Dokáže i několikrát za den masturbovat a já jsem z toho na prášky. Když se jí snažím vysvětlit, že to nemá dělat a že se to nedělá a neměla by si tam sahat. Včera jsem zjistila, že to učí mladší dcera které jsou čtyři roky. Nepomáhá vysvětlování a nic kolem toho. Prosím o radu jak ji jinak vysvětlit, že si tam nemá sahat a že nemá dělat to co dělá a co učí mladší sestru. Děkuji za rady.

Rozhodne ji nevysvetluj, ze se to nedela. Vysvetluj ji, kde se to dela, tj. v soukromi. Za masturbaci by se nikdo nemel stydet, je to uplne normalni intimni vec, kterou dela prakticky kazdy.

• načítám...
Aleriga
2.12.23 08:12
@Vendy2722 píše:

Ty máš 7 dětí a ptáš se ne toto? :roll:

• Upravit
6180
2.12.23 08:53

Jediné pravidlo které by se mělo týkat masturbace a objevování sebe sama u dětí je to, že je to intimní věc, která patří do soukromí. Žádné že se to nedělá, že je to nevhodné a bububu. Zkus knihu Děti to chtěj vědět taky, je docela dobrá a mohla by ti pomoct pochopit problematiku.

• načítám...
pet p
2.12.23 15:59

@Vendy2722 Že se to nemá dělat??? A to jako proč se to nemá dělat? Tak to je bezva cesta, jak dítěti zadělat na problémy se sexualitou. Má se to dělat v soukromí a ne že se to nemá dělat vůbec.

• Upravit
458
2.12.23 17:21

@Aleriga u synů jsem tohle neřešila a pětiletá dcera je moje první dcera co mám. A nevím jak s dcerami mám mluvit ohledně tohoto

• načítám...
458
2.12.23 17:24

@Tajemnadama ne já to nedělám a ani v soukromí. Pokud mám chlapa tak nemusím a ani jsem to nikdy nedělala. Možná to z ní divně ale já masturbovat nemusím a ani sama jsem nikdy nemusela. U nás téma sex nebyl na pořadu dne aby mě a mé sestře máma vysvětlovala vše o sexu.

• načítám...
pet p
2.12.23 17:34
@Vendy2722 píše:
@Tajemnadama ne já to nedělám a ani v soukromí. Pokud mám chlapa tak nemusím a ani jsem to nikdy nedělala. Možná to z ní divně ale já masturbovat nemusím a ani sama jsem nikdy nemusela. U nás téma sex nebyl na pořadu dne aby mě a mé sestře máma vysvětlovala vše o sexu.

Normální je to dělat. Jestli ty to neděláš, tak jsi výjimka. Ale chápu, že vegetariáni taky nejspíš povedou děti k vegetariánství. A věřící povedou děti k víře. No tak nemasturbující povedou děti k nemasturbování. Ovšem jak toho docílit, to ti tady asi nikdo moc neporadí. To se asi budeš muset zeptat někoho, kdo taky nemasturbuje a děti to odnaučuje. Ale úplně nejlepší by podle mého názoru byla v tvém případě konzultace s psychologem, abys to s ním probrala a on ti řekne co a jak.

• Upravit
Parenicka
2.12.23 17:37

Proc by to nemela delat? 8o 8o 8o

• Upravit
Parenicka
2.12.23 17:40
@Vendy2722 píše:
:mrgreen: Tohle nejvic miluju, jak nekdo napise ze nemusi masturbovat protoze ma dost sexu… ale jakeho :mrgreen:
  • Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML

• (4.9) + 41 recenzí

Dudlík Space 0–6m