Masturbace u pětileté dcery

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Charlotti
18.12.23 09:06
@Betty MacDonald píše:
Už teď je mi jich líto, odmala pošramocený vztah k sexu, puritánská matka, co je nutí se zahalovat :roll: to už je pomalu na sociálku :roll:

socialka je asi sleduje když zijou v azylaku… marne :roll:

• Upravit
42955
18.12.23 09:14
@Charlotti píše:
socialka je asi sleduje když zijou v azylaku… marne :roll:

Oni jsou v azyláku? 8o

• načítám...
Charlotti
18.12.23 09:38
@Betty MacDonald píše:
Oni jsou v azyláku? 8o

jojo… :mrgreen:

• Upravit
ludmilaadamkova
18.12.23 10:12
@Vendy2722 píše:
@Betty MacDonald takže až bude tvá dcera chodit po bytě nahá tak ji taky necháš když už bude mít prsa? Já vím že takto by děti před rodiči chodit neměli a ani se přes rodiči převlékat. Už rok učím dcery že nesmí chodit doma nahé. A hlavně že i když mají noční košili tak musí mít na sobě kalhotky a i když má kraťasy na spaní tak taky musí mít kalhotky. Přece nebude nám rodičům ukazovat celé své tělo pokud ji nejdu koupat. Ale určitě ji mimo hlavy na tělo nesaham a nechávám aby se myla sama a to jak pětiletá tak i čtyřletá.Prostě na jsem vychovaná tak že sve tělo se neukazuje každému na potkani a i doma by mělo být, ze dítě by nemělo před rodiči chodit nahé.

Chudák malá… až bude mít synechii bude se to třeba muset řešit operativně.

přestan ji dávat kalhotky na spaní dohlížej na její hygienu 4 leté dítě není schopné se pořádně umýt

• Upravit
1498
18.12.23 10:15

Moje pětiletá má už snad od dvou let potřebu něco,,odjíždět,,( prycnu od postele, apod). Vysvětlili jsme ať to nedělá před někým a tím to haslo. Vždyť je to přirozené, dělá ji to dobře, nikomu to neublizuje a určitě si většina ženských dělá někdy dobře a nikdo jim to nezakazuje. Doma chodí na spaní určitě bez kalhotek, jako proč je mít na spaní? A s tím mytím taky nechápu. Mně se až donedávna koupali spolu s devitiletym bráchou a divné mi to nepřišlo.

• načítám...
34357
18.12.23 10:24
@Vendy2722 píše:
@punkerka89 nevím proč by měla mít špatný sexuální život když ji něco zákazu. To je jako kdyby až bude vyspělá a bude mít prsa, že může chodit nahá a nemusí se oblékat. Už teď ji učím že nesmí chodit nahá a musí se vždy oblékat.

Motáš dokupy věci, co spolu nemaj nic společného. Na tobě je, abys jí vysvětlila, že jsou věci, které se dělají v soukromí, a ne na veřejnosti. Nedělej jí v hlavě zbytečně guláš.

• načítám...
6180
18.12.23 10:28

My doma chodíme nazí i rodiče, i děcka :mrgreen: jako ne že bych tady myla nádobí bez gatěk, ale projít ze sprchy do pokoje, převlíknout se a tak, normálka.
Ale moje máma je podobně puritánská a přežila jsem, sice trochu divočejší puberta a trvalo mi srovnat si vztah k sexu a svýmu tělu, ale zvládla jsem to :mrgreen:

• načítám...
34357
18.12.23 10:29
  • načítám...
1250
18.12.23 10:45
@Vendy2722 píše:
@Betty MacDonald takže až bude tvá dcera chodit po bytě nahá tak ji taky necháš když už bude mít prsa? Já vím že takto by děti před rodiči chodit neměli a ani se přes rodiči převlékat. Už rok učím dcery že nesmí chodit doma nahé. A hlavně že i když mají noční košili tak musí mít na sobě kalhotky a i když má kraťasy na spaní tak taky musí mít kalhotky. Přece nebude nám rodičům ukazovat celé své tělo pokud ji nejdu koupat. Ale určitě ji mimo hlavy na tělo nesaham a nechávám aby se myla sama a to jak pětiletá tak i čtyřletá. Prostě na jsem vychovaná tak že sve tělo se neukazuje každému na potkani a i doma by mělo být, ze dítě by nemělo před rodiči chodit nahé.

Tak dceri je 10 a chodime bězne nahý vsichni aby nemela poskozeny vztah k sobe a aby to vnimala jako normalni vec

• načítám...
7209
18.12.23 12:34

Tady je to zase jak hejno slepic. A teď souboj, čí názor je nej…Ale co mi vadí, jak každý mele o tom, jak děcko bude mít špatný vztah k sexualitě a podobné kydy. Prdlajs

• načítám...
ludmilaadamkova
18.12.23 15:24
@GabinkaCh píše:
Tady je to zase jak hejno slepic. A teď souboj, čí názor je nej…Ale co mi vadí, jak každý mele o tom, jak děcko bude mít špatný vztah k sexualitě a podobné kydy. Prdlajs

Čau slepice :mrgreen:

• Upravit
7209
18.12.23 16:14
@ludmilaadamkova píše: Čau slepice :mrgreen:

Kvok :lol:

• načítám...
Charlotti
18.12.23 19:00
@GabinkaCh píše:

jo prdlajs jeji decko si urcite taky naprca 7 decek aby ty uzasne geny sirilo dal :mrgreen: a azylak zaplatis ty

• Upravit
8302
18.12.23 19:45
@Vendy2722 píše:
@Aleriga u synů jsem tohle neřešila a pětiletá dcera je moje první dcera co mám. A nevím jak s dcerami mám mluvit ohledně tohoto

Prosimtě radši nemluv. vubec ji nic neříkej. nadelas víc škody než už jsi nadělala. :zed:
Samozřejmě, že se to dělá!!! Jenom doma, v soukromí, ne před cizími lidmi ve školce.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML

• (4.9) + 41 recenzí

Dudlík Space 0–6m