Masturbace u pětileté dcery

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
535
2.12.23 18:28

@Vendy2722
Nejdřív by bylo fajn zamyslet se nad vlastní sexualitou, jestli ti přijde v pořádku a pak řeš dceru. Že ty nemusíš masturbovat a nemáš potřebu každodenního sexu, neznamená, že to tak má každá žena, včetně tvé dcery.
A u malé primárně o sex. pud nejde. Každé dítě to tak mít nebude, ale většina si se svým tělem hraje, poznává se tak. Je to normální. Dohledej si k tomu nějaké odborné zdroje, protože ve své blízkosti asi nemáš někoho, kdo by na to tak také nahlížel. Měla bys ji vysvětlit, že je to v pořádku, ale pouze v soukromí, když je sama.
Pokud touhle zábavou tráví většinu času, tak dost pravděpodobně proto, že se nudí. Zabav ji něčím jiným, co odvede pozornost. A ne není dobrý nápad ji vysvětlovat, že se to nedělá a nemá si tam sahat. V lepším případě to bude dělat o to víc, ale s pocitem viny, že se to nedělá a v horším případě jí zaděláš na budoucí sexuologický problém.

• načítám...
6699
2.12.23 18:30

Potom tu padají dotazy typu „můžu být těhotná“ protože se rodiče stydí, nebo odmítají mluvit o tom jak funguje rozmnožovací soustava, cyklus, ona k tomu masturbace a uspokojení prostě patří.

• načítám...
Parenicka
2.12.23 18:33
@Temnástranasíly píše:
Potom tu padají dotazy typu „můžu být těhotná“ protože se rodiče stydí, nebo odmítají mluvit o tom jak funguje rozmnožovací soustava, cyklus, ona k tomu masturbace a uspokojení prostě patří.

ji to asi taky nikdo nikdy poradne nevysvetlil…

• Upravit
458
2.12.23 18:43

@Betty MacDonald vždyť vesměs vy tady ostatní řešíte jestli já masturbuji nebo ne. A to že ve svých skoro 38 letech nechci být babičkou od osmnáctiletého syna není důvod mě ponižovat že něco nevím. Od čeho je diskuze nebo poradna aby se člověk zeptal na něco co neví. Ano nejsem dokonala a mimo to jak probíhá menstruace mi moje máma nic nevysvětlila. A já se snažila synům vse podstatné vysvětlit ale dva už chodili do skoly ale v době kdy mi nejstarší syn donesl knihu o sexu co si půjčil v knihovně. Taky když začal víc vyspivat tak jsem se pediatra zeptala jestli je to v pořádku když kolem devátého roku ug začínal vyspivat. Takze nejsem dokonalá a občas i já potřebuju radu ohledne něčeho co mi dělá moje dcera

• načítám...
42955
2.12.23 18:48

Taky už nemám slov 8o

• načítám...
42955
2.12.23 18:49

Na to mateřství by fakt asi měly být nějaký zkousky 8o 8o

• načítám...
Parenicka
2.12.23 18:50
@Betty MacDonald píše:
Taky už nemám slov 8o

psycho ze :mrgreen:

• Upravit
42955
2.12.23 18:52
@Parenicka píše:
psycho ze :mrgreen:

Co věta, to perla. Už to nebudu komentovat, názor si udělá každý sám :mavam:

• načítám...
5098
2.12.23 20:16

Ale tak jako fakt neni prvni nebo posledni, ktera nemluvi s detma o sexu. Takovych lidi je, co to neumi a nevi, jak na to. Jsou i horsi veci, nastesti doba je otevrena a zakladatelka se umi zeptat, to je :palec:

Ale vazne si tu smaz jmena a fotky 8o Je to intimni svet i tve dcery.

• načítám...
6699
2.12.23 20:33
@Vendy2722 píše:
@Betty MacDonald vždyť vesměs vy tady ostatní řešíte jestli já masturbuji nebo ne. A to že ve svých skoro 38 letech nechci být babičkou od osmnáctiletého syna není důvod mě ponižovat že něco nevím. Od čeho je diskuze nebo poradna aby se člověk zeptal na něco co neví. Ano nejsem dokonala a mimo to jak probíhá menstruace mi moje máma nic nevysvětlila. A já se snažila synům vse podstatné vysvětlit ale dva už chodili do skoly ale v době kdy mi nejstarší syn donesl knihu o sexu co si půjčil v knihovně. Taky když začal víc vyspivat tak jsem se pediatra zeptala jestli je to v pořádku když kolem devátého roku ug začínal vyspivat. Takze nejsem dokonalá a občas i já potřebuju radu ohledne něčeho co mi dělá moje dcera

Ale ono nejde o dokonalost, ale o to, že máš negativní přístup k sexualitě, v lepším případě ji ignoruješ. Tohle budeš pěstovat i v holčičkách, minimálně teď to pěstuješ.

• načítám...
31246
2.12.23 21:01
@Vendy2722 píše:
Ahoj chtěla jsem se zeptat jak má dceři vysvětlit, že nemá si hrát s pipinkou. Dokáže i několikrát za den masturbovat a já jsem z toho na prášky. Když se jí snažím vysvětlit, že to nemá dělat a že se to nedělá a neměla by si tam sahat. Včera jsem zjistila, že to učí mladší dcera které jsou čtyři roky. Nepomáhá vysvětlování a nic kolem toho. Prosím o radu jak ji jinak vysvětlit, že si tam nemá sahat a že nemá dělat to co dělá a co učí mladší sestru. Děkuji za rady.

A je moudré todle vůbec zakazovat? Je to přirozené, patří to k vývoji dítěte. Jediné, co bys ji měla učit je, že se to nedělá na veřejnosti, ale ne že to je fuj fuj :)

• načítám...
305
3.12.23 14:03

Jak už bylo řečeno výše. Je to normální, řekla bych jí, že to nemá dělat před někým, ale když je sama. Rozhodně bych se vyhla slovům, že se to nedělá nebo se to dělat nesmí…

• načítám...
1250
13.12.23 12:04

Chudak v budoucnu bude mit pekne trauma, a spatny sexualni zivot, toto se nema rikat ze se to nedela

• načítám...
458
13.12.23 19:25

@Agnesk mluvila jsem s ní o tom a přestala to dělat když jsem jí řekla že před nikým se to nedělá.

• načítám...
458
13.12.23 19:27

@punkerka89 nevím proč by měla mít špatný sexuální život když ji něco zákazu. To je jako kdyby až bude vyspělá a bude mít prsa, že může chodit nahá a nemusí se oblékat. Už teď ji učím že nesmí chodit nahá a musí se vždy oblékat.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML

• (4.9) + 41 recenzí

Dudlík Space 0–6m