Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nainstaluj tam skrytou kameru a uvidíš. Jinak osobně si myslím, že mnohem častější je, že lidi na záchodě v práci hrají hry a píšou si na mobilu, než že si tam honí.
No já ti tedy nevím
chlap možná - ale že by se tam ženská vygebila a …
no nevím. Jinak já dělala na dost frekventovaných místech + místech, kde hned každý věděl, že když nejsem kde mám být, jsem na Wecku a fakt bych to neriskla ![]()
Manzel bezne, a i me se to obcas povedlo, ale to jsem byla ve vlastni kancelari a i ve firme zrovna sama ![]()
Já pamatuju kdysi dávno jednu úču na ZDŠ asi v 7. třídě…ta se ani neobtěžovala na WC a mastila si jí o roh lavice při výkladu a myslela si, že se to nepozná…věděla to celá třída…
@Tiger-lily píše:
Nainstaluj tam skrytou kameru a uvidíš. Jinak osobně si myslím, že mnohem častější je, že lidi na záchodě v práci hrají hry a píšou si na mobilu, než že si tam honí.
Zas tak důkladný průzkum opravdu nepotřebuji.
![]()
@ontar píše:
Já pamatuju kdysi dávno jednu úču na ZDŠ asi v 7. třídě…ta se ani neobtěžovala na WC a mastila si jí o roh lavice při výkladu a myslela si, že se to nepozná…věděla to celá třída…
No, jasnyyyy
dobra blbost..
@Nmdl ne, upřímně si neumím představit víc asexuální místo, než pracoviště. Pokud to někdo opravdu dělá, tak si o tom myslím svoje
takové kolegy bych opravdu nechtěla
@Lalelale píše:
@Nmdl ne, upřímně si neumím představit víc asexuální místo, než pracoviště. Pokud to někdo opravdu dělá, tak si o tom myslím svojetakové kolegy bych opravdu nechtěla
Zeptej se svýho chlapa. Většina mužskejch to fakt dělá.
Já několikrát ano…přes mobil jsem si psala s někým o sexu tak barvitě, že jsem fakt musela
a nebo po menzes, to jsem nadr.baná sama od sebe ![]()
Je to víceméně mechanická záležitost, prostě si vysmrká lachtana a hotovo.
Zdravím, předpokládám, že po tomto dotazu budu hned za naprosté úchyla/netového honiče.
Každopádně otázka zní, připadá Vám normální masturbovat v práci na toaletách, nebo to běžně praktikujete?
Přiznám se, že k dotazu mě vedla jedna debata s kolegy, kteří tvrdí, že skoro každý chlap někdy na záchodech vypustí párů a vyhoní si, jedno jestli manažer, nebo dělník. Ale že je to naprostá normálka a děje se to běžně.