Masturbace v práci

Nmdl
11.2.19 18:38

Masturbace v práci

Zdravím, předpokládám, že po tomto dotazu budu hned za naprosté úchyla/netového honiče. :D
Každopádně otázka zní, připadá Vám normální masturbovat v práci na toaletách, nebo to běžně praktikujete?

Přiznám se, že k dotazu mě vedla jedna debata s kolegy, kteří tvrdí, že skoro každý chlap někdy na záchodech vypustí párů a vyhoní si, jedno jestli manažer, nebo dělník. Ale že je to naprostá normálka a děje se to běžně.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21027
11.2.19 18:41

Kolegové mají pravdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
11.2.19 18:42

Nainstaluj tam skrytou kameru a uvidíš. Jinak osobně si myslím, že mnohem častější je, že lidi na záchodě v práci hrají hry a píšou si na mobilu, než že si tam honí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16939
11.2.19 18:45

@Nmdl

No já ti tedy nevím :think: chlap možná - ale že by se tam ženská vygebila a … :lol: no nevím. Jinak já dělala na dost frekventovaných místech + místech, kde hned každý věděl, že když nejsem kde mám být, jsem na Wecku a fakt bych to neriskla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.2.19 18:47

Manzel bezne, a i me se to obcas povedlo, ale to jsem byla ve vlastni kancelari a i ve firme zrovna sama :lol:

• Citovat
  • Upravit
ontar
11.2.19 18:50

Já pamatuju kdysi dávno jednu úču na ZDŠ asi v 7. třídě…ta se ani neobtěžovala na WC a mastila si jí o roh lavice při výkladu a myslela si, že se to nepozná…věděla to celá třída…

• Citovat
  • Upravit
Nmdl
11.2.19 18:53
@Tiger-lily píše:
Nainstaluj tam skrytou kameru a uvidíš. Jinak osobně si myslím, že mnohem častější je, že lidi na záchodě v práci hrají hry a píšou si na mobilu, než že si tam honí.

Zas tak důkladný průzkum opravdu nepotřebuji. ;) :D

• Citovat
  • Upravit
1224
11.2.19 18:59
@ontar píše:
Já pamatuju kdysi dávno jednu úču na ZDŠ asi v 7. třídě…ta se ani neobtěžovala na WC a mastila si jí o roh lavice při výkladu a myslela si, že se to nepozná…věděla to celá třída…

No, jasnyyyy :palec: :lol: :lol: :lol: :lol: dobra blbost..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
11.2.19 19:02

Uklízím, vč mytí toalet, ve firmě. A nepochybuji o tom…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
11.2.19 19:03

@Nmdl ne, upřímně si neumím představit víc asexuální místo, než pracoviště. Pokud to někdo opravdu dělá, tak si o tom myslím svoje :) takové kolegy bych opravdu nechtěla

• Citovat
  • Upravit
21027
11.2.19 19:05
@Lalelale píše:
@Nmdl ne, upřímně si neumím představit víc asexuální místo, než pracoviště. Pokud to někdo opravdu dělá, tak si o tom myslím svoje :) takové kolegy bych opravdu nechtěla

Zeptej se svýho chlapa. Většina mužskejch to fakt dělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.2.19 19:05

Já několikrát ano…přes mobil jsem si psala s někým o sexu tak barvitě, že jsem fakt musela :oops: :lol: a nebo po menzes, to jsem nadr.baná sama od sebe :pankac:

• Citovat
  • Upravit
21027
11.2.19 19:06

Je to víceméně mechanická záležitost, prostě si vysmrká lachtana a hotovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1557
11.2.19 19:08
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.2.19 19:10

Jak já, tak manžel…posíláme si z toho občas fotky, videa…😜

• Citovat