Matcha Tea - zkušenost

9659
31.3.16 16:46

Matcha Tea - zkušenost

Ahoj holky,

kdo už jste vyzkoušely Matcha tea? Koupila jsem si dnes jedno balení v DM a zjišťuji další informace ;) Kolikrát denně jej pijete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
809
31.3.16 17:00

Já piju nárazově, většinou večer, když děti usnou. Ono to má nějaká pravidla užívání?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9659
31.3.16 21:52

@beeerush a můžeš potom usnout?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3127
31.3.16 23:20

@Eveelin piju jednou, vždycky ráno. Někde jsem četla, že by se nemělo pít víc jak 6 šálků denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9659
1.4.16 21:24

@adriana24 díky za zkušenost ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
2.4.16 09:00

@Eveelin mám 3letý a roční dítě. Usnu kdykoliv a kdekoliv. :mrgreen: Čoveče, ale když jsem pak přemýšlela nad tvou diskuzí, napadlo mě, jestli se mi kůli tomu nebudí víc v noci roční syn, ještě kojenej…je to možné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9659
3.4.16 21:38

@beeerush přiznám se, že při kojení bych měla trochu obavu si čaj dávat ;) Může to být podobné jako s kávou :think:
Tak uvidíš, když ho vysadíš, jestli bude v noci nějaká změna ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
5.4.16 22:04

@Eveelin Já myslela, že neobsahuje kofein. Ale já normálně piju i kafe, dám 3 hrnky za den, takže o jeden Matcha tea víc nebo míň asi nehraje roli :-) Každopádně mi chutná. Mám nějakou matcha směs pro zdraví a krásu, asi nefunguje, ale je to dobrý :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2352
6.4.16 05:57

@beeerush …asi nefunguje, ale je to dobrý :mrgreen: Jsem se pobavila! :palec:
No mě chlápek ve zdravé výživě, kde Matchu kupuju, říkal, že s kafem kombinovat opatrně, raději vůbec. :think: Nevím, já jsem taky velký kafař a jeden Matcha sem jeden tam, nijak to na mě nepůsobí. Asi už mám ty trubky jeden velkej kofein. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
6.4.16 22:56

@Aladinka Tak to mam přesně já, trubky jeden velkej kofein :palec: :mrgreen: Proto to na nás asi nefunguje :lol: Já ho kupovala po netu a žádný výklad jsem k tomu nedostala :-) Nudila jsem se, když jsme marodili, takže jsem nakoupila asi kilo sypaných čajů a 4kg kafe a třeba aromatizovanou kávu s příchutí vaječňáku, višně v čoko apod. Jednak jsem dostala vyndáno, že utrácim a od té doby muž začal kofeinově abstinovat :mrgreen: Jo a hned první den po obdržení balíku udělal Matcha tea dětem, naše děti to obě potřebujou :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3964
28.10.16 11:36

Já piju matcha tea zhruba 2 měsíce, tedy i s kávou (Caro, Nescafe) a i kdybych si dala jak kafe tak i čaj večer tak nemam problém s usínáním. Ale že bych cítila nějaké „supr“ účinky, tak zatím nic… Ale piju ho, jelikož mi chutná :D a většinou si ho dávám odpoledne, výjimečně i dopoledne (ráno piju ještě zelený obyč. čaj).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
22.6.22 15:45
@Eveelin píše:
Ahoj holky,kdo už jste vyzkoušely Matcha tea? Koupila jsem si dnes jedno balení v DM a zjišťuji další informace ;) Kolikrát denně jej pijete?
@Eveelin píše:
Ahoj holky,kdo už jste vyzkoušely Matcha tea? Koupila jsem si dnes jedno balení v DM a zjišťuji další informace ;) Kolikrát denně jej pijete?

V DM? Já to kupuji v Rossmnnovi. Oni to prodávají i v DM? Myslím tohle www.matchatea.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
22.6.22 15:47

Už jsem se i spálila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
26.7.25 13:49

Já mám s matchou skvělou zkušenost, pomáhá mi snižovat stres a navozuje uvolnění. 🙂 🙃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3012
25.9.25 01:44

Zkousela jsem ho místo kafe. Kafe mi delsi dobu nedělalo dobře. Oproti běžné kávě nebo caji mi prisla matcha jemnější a nástup účinku byl pozvolný a déle vydržel. Pro mě má divně brčálovou barvu a mám ji radši jako příchuť v nějakém dezertu nebo jako matcha latté.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí