Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@mroe píše:
Kozy na splatky? vetsi hovadinu jsem neslysela…
jde to, ale spíš jen u těch větších a známějších klinik.. ![]()
Každopádně jsem zastáncem toho si peníze našetrit a ne si půjčovat.. ![]()
@mroe píše:
Kozy na splatky? vetsi hovadinu jsem neslysela…
Taky mi to prijde jako nesmysl, proto budu setrit. ![]()
@Zwetta píše:
jde to, ale spíš jen u těch větších a známějších klinik..
Každopádně jsem zastáncem toho si peníze našetrit a ne si půjčovat..
Nebudu si pujcovat, je to dost penez. Budu setrit…
@Anonymní píše:
Ahoj, byl jste někdo v blizke dobe na augmentaci?(zvetseni prsou) Na kolik Vas to vyslo? Jak dlouho jste nemohli chodit do prace? Brali jste si pujcku, nebo usetrili?Ja jsem celkem rozhodnuta ze do toho pujdu, akorat hacek jsou finance. Bohuzel budu muset setrit, se dvemi detmi to pujde obtizneji.
Stejne jsem ted v listopadu prodelala jednu narkozu, tak asi neni vhodný chodit hned na dalsi. Podelte se o zkušenosti.
https://www.facebook.com/…stikabricha/?…
Poptej se tady ![]()
@B4RC3LON4 píše:
Mě. Přijde spíš lepší mít neupravene
Zase na jednu stranu, pokud má prsa fakt malá a po dětech spíš žádná, tak to ženám prostě dodá sebevědomí. Samozřejmě nemám na mysli Lelu Vémolovou atp. 😊
@shadowbabe píše:
Zase na jednu stranu, pokud má prsa fakt malá a po dětech spíš žádná, tak to ženám prostě dodá sebevědomí. Samozřejmě nemám na mysli Lelu Vémolovou atp. 😊
Jo. Toto. Chápu to jo ale beru to. Příroda je příroda
@Zwetta píše:
jde to, ale spíš jen u těch větších a známějších klinik..
Každopádně jsem zastáncem toho si peníze našetrit a ne si půjčovat..
Ja vim, ze to jde. Ale povazuju to za hovadinu. Abych to upresnila.
@shadowbabe píše:
https://www.facebook.com/…stikabricha/?…Poptej se tady
Resi se tam i augmentace?
@Anonymní píše:
Resi se tam i augmentace?
Jo, není to jen o břiše. Holky tam řeší prsa, paže a stehna, břicha a vše okolo. Takže tam 100% najdeš odpovědi. Lze se tam ptát aj anonymně ![]()
Částka kolem 100 tisíc, měsíc budeš spát na zádech, bolavý prsa a modřiny. Po měsíci můžeš zas do provozu. ![]()
@MermaidMotel píše: Částka kolem 100 tisíc, měsíc budeš spát na zádech, bolavý prsa a modřiny. Po měsíci můžeš zas do provozu.
Diky, a to mi daji neschopenku? ![]()
Ne, na estetický práce ti neschopenku nedaj. Taky záleží, jakou vykováš práci. Pokud sedavé zaměstnání, po 14ti dnech můžeš normálně pracovat…
Ahoj, byl jste někdo v blizke dobe na augmentaci?(zvetseni prsou) Na kolik Vas to vyslo? Jak dlouho jste nemohli chodit do prace? Brali jste si pujcku, nebo usetrili?
Ja jsem celkem rozhodnuta ze do toho pujdu, akorat hacek jsou finance. Bohuzel budu muset setrit, se dvemi detmi to pujde obtizneji.
Stejne jsem ted v listopadu prodelala jednu narkozu, tak asi neni vhodný chodit hned na dalsi. Podelte se o zkušenosti.