Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@strýček sally píše:
Pravý Moraváci by Tě vykoupali v Bečvě. Hanit název země malým písmenem by jen tak nenechali ani blogerku, co má ráda psaní.![]()
![]()
![]()
Prosím vyjadřuj se k tématu blogu, máš blog? Pokud ne, omlouvám se, ale nerejpej do lidí, jsme hákliví na úplně jiné věci, ne na to, jestli někdo píše malý nebo velký písmeno.
Me to zas až tak strasne nepřijde. Mam 15 letou sestru a ta by se vyjadrovala hur. ![]()
@omites píše:
Me to zas až tak strasne nepřijde. Mam 15 letou sestru a ta by se vyjadrovala hur.
Děkuji, za podporu, ale ostatně čekala jsem, že se najde někdo, kdo bude kritizovat cokoliv.. ![]()
@Roseblogger mám, ale tohle je na mě strašně dětské, je znát, že je mi 2× tolik, no
![]()
@omites píše:
Me to zas až tak strasne nepřijde. Mam 15 letou sestru a ta by se vyjadrovala hur.
Děkuji za podporu, ostatně jsem čekal, že se najde někdo, kdo do člověka bude akorát rejpat.
@martina.se píše:
@Roseblogger mám, ale tohle je na mě strašně dětské, je znát, že je mi 2× tolik, no![]()
Co ti příjde dětské? Mít blog? Jednak nejsem dítě a jednak mě to teda příjde úplně normální.
@Roseblogger píše:
Co ti příjde dětské? Mít blog? Jednak nejsem dítě a jednak mě to teda příjde úplně normální.
Ne, ten tvůj blog. Holt jsme jiná generace a máme jiné zájmy a kritéria a nejsme zrovna tvé publikum.
@martina.se Martino, jaký máš blog. Dala bys prosím odkaz? Díky, iva
@Roseblogger Rose, ten tvůj blog není strašný, ale spíš je tady jiná cílová skupina. Mám blog o tvoření: diyprojekty.blogspot.cz
@Roseblogger píše:
Prosím vyjadřuj se k tématu blogu, máš blog? Pokud ne, omlouvám se, ale nerejpej do lidí, jsme hákliví na úplně jiné věci, ne na to, jestli někdo píše malý nebo velký písmeno.
A proč hned tak startuješ?
Možná by to chtělo trochu nadhledu
.Koukám, že nejspíš špatně snášíš kritiku, což není moc dobré, když neseš kůži na trh…
@ivabozi píše:
@Roseblogger Rose, ten tvůj blog není strašný, ale spíš je tady jiná cílová skupina. Mám blog o tvoření: diyprojekty.blogspot.cz
Děkuji za odkaz na blog, můj blog je zaměřen hlavně na návody na blog, což si myslím, že se hodí jako rada pro každého. Sice se tam občas objeví něco kosmetického, ale není to hlavní téma. Jinak na Tvůj blog se moc ráda kouknu.
@Malaga píše:
A proč hned tak startuješ?Možná by to chtělo trochu nadhledu
.Koukám, že nejspíš špatně snášíš kritiku, což není moc dobré, když neseš kůži na trh…
Nestartuju, jen bych ocenila, kdyby jste sem psali opravdu k tématu, zajímají mě nové blogy, ne kecy, které mi vůbec nic nedají. Pochopím konstruktivní kritiku, ale takové kecy jsou mi k ničemu ![]()
@omites píše:
@ivabozi @Roseblogger omites.blogspot.cz
Zatím jsem koukala jen očkem, musím říct, že tam máš spoustu zajímavých receptů. Určitě si někdy najdu chvilku a pročtu si jich co nejvíc a třeba nějaké vyzkouším. Můžu se zeptat, kde čerpáš inspiraci? Máte rodinou kuchařku, nebo vždy něco najde na netu, ozkoušíš a napíšeš na blog? Jen bych ti poradila trochu změnit design, spoustu jich můžeš najít zde http://btemplates.com/ tak se zkus porozhlédnout.