Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@omites píše:
@ivabozi @Roseblogger omites.blogspot.cz
Zatím jsem koukala jen očkem, musím říct, že tam máš spoustu zajímavých receptů. Určitě si někdy najdu chvilku a pročtu si jich co nejvíc a třeba nějaké vyzkouším. Můžu se zeptat, kde čerpáš inspiraci? Máte rodinou kuchařku, nebo vždy něco najde na netu, ozkoušíš a napíšeš na blog? Jen bych ti poradila trochu změnit design, spoustu jich můžeš najít zde http://btemplates.com/ tak se zkus porozhlédnout.
@Roseblogger píše:
Co ti příjde dětské? Mít blog? Jednak nejsem dítě a jednak mě to teda příjde úplně normální.
ten Tvůj blog je dětský
a ano, jsi dítě..
@martina.se píše:
ten Tvůj blog je dětskýa ano, jsi dítě..
Tohle mě opravdu pobavilo, takový lidi fakt miluji
a poprosím tě, aby jsi se vyjadřovala k tématu, tedy jestli máš blog.. A nepsala jsem věci, který fakt nejsou předmětem této diskuze.
@Roseblogger píše:
Tohle mě opravdu pobavilo, takový lidi fakt milujia poprosím tě, aby jsi se vyjadřovala k tématu, tedy jestli máš blog.. A nepsala jsem věci, který fakt nejsou předmětem této diskuze.
mi baví, že nesneseš cokoliv krom ťuťu ňuňu..
chce to dospět.. blog, jako Ty, má každá druhá puboška
@martina.se píše:
mi baví, že nesneseš cokoliv krom ťuťu ňuňu..![]()
![]()
chce to dospět.. blog, jako Ty, má každá druhá puboška
To si nemyslím a nehodlám to dál řešit.
@Roseblogger píše:
To si nemyslím a nehodlám to dál řešit.
to bude asi ten náhled díky rozdílu věku
![]()
Jo, mám, http://domaciputka.blogspot.cz/ a koukejte mi zvednout sledovanost
jinak tvůj jsem zkoukla zatím zběžně a přijde mi celkem normální ![]()
@sinapis.alba píše:
Jo, mám, http://domaciputka.blogspot.cz/ a koukejte mi zvednout sledovanostjinak tvůj jsem zkoukla zatím zběžně a přijde mi celkem normální
Děkuji, zítr mám docela volno, tak se kouknu a třeba ti hodím i komentář. Jinak děkuji
je fajn po pár komentářích vidět někoho, kdo se vyjadřuje k tématu
Dobrý den,
vyhněte se, prosím, vzájemnému osočování v diskusi.
Děkuji za pochopení
adminka Eliška
@admin píše:
@RosebloggerDobrý den,
vyhněte se, prosím, vzájemnému osočování v diskusi.
Děkuji za pochopení
adminka Eliška
S tím souhlasím, ale bylo by dobré změnit pravidla, aby se zde lidé vyjadřovali k tématu a ne k blbostem, které nejsou předmětem diskuze.
@Roseblogger Dost často se v tématech opravdu odbočí od tématu. Ale tady mi to nepřišlo jako nic moc velké odbočení. Celkem přeháníš
Co bys potom dělala, kdyby ti tu holky začaly rozebírat, co budou vařit na oběd, kdo má jaký účes a jak jim miminka krásně spinkají? Když se řešil Tvůj věk, pořád byla řeč o Tobě ![]()
@Petule030 píše:
@Roseblogger Dost často se v tématech opravdu odbočí od tématu. Ale tady mi to nepřišlo jako nic moc velké odbočení. Celkem přeháníšCo bys potom dělala, kdyby ti tu holky začaly rozebírat, co budou vařit na oběd, kdo má jaký účes a jak jim miminka krásně spinkají? Když se řešil Tvůj věk, pořád byla řeč o Tobě
Ano, ale téma diskuze je jestli mají blog, ne téma o mé osobě
@Malaga píše:
Vždy mě baví, jak nováčci „mění“ pravidla
Mě baví, jak si lidi myslí, že když oni byli v mým věku malinké děti a tahali za sebou kačera, že já musím být nutně taky malá holčička s kačerem.
@Roseblogger píše:
Mě baví, jak si lidi myslí, že když oni byli v mým věku malinké děti a tahali za sebou kačera, že já musím být nutně taky malá holčička s kačerem.
viď? no není to super, že je na světě tolik věcí k pobavení?
![]()