Máte blog?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6.3.16 12:51
@omites píše:
@ivabozi @Roseblogger omites.blogspot.cz

Zatím jsem koukala jen očkem, musím říct, že tam máš spoustu zajímavých receptů. Určitě si někdy najdu chvilku a pročtu si jich co nejvíc a třeba nějaké vyzkouším. Můžu se zeptat, kde čerpáš inspiraci? Máte rodinou kuchařku, nebo vždy něco najde na netu, ozkoušíš a napíšeš na blog? Jen bych ti poradila trochu změnit design, spoustu jich můžeš najít zde http://btemplates.com/ tak se zkus porozhlédnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
7.3.16 07:42
@Roseblogger píše:
Co ti příjde dětské? Mít blog? Jednak nejsem dítě a jednak mě to teda příjde úplně normální.

ten Tvůj blog je dětský :mrgreen: a ano, jsi dítě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.3.16 15:28
@martina.se píše:
ten Tvůj blog je dětský :mrgreen: a ano, jsi dítě..

Tohle mě opravdu pobavilo, takový lidi fakt miluji :DD a poprosím tě, aby jsi se vyjadřovala k tématu, tedy jestli máš blog.. A nepsala jsem věci, který fakt nejsou předmětem této diskuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
8.3.16 07:33
@Roseblogger píše:
Tohle mě opravdu pobavilo, takový lidi fakt miluji :DD a poprosím tě, aby jsi se vyjadřovala k tématu, tedy jestli máš blog.. A nepsala jsem věci, který fakt nejsou předmětem této diskuze.

mi baví, že nesneseš cokoliv krom ťuťu ňuňu.. :think: :think: :think: chce to dospět.. blog, jako Ty, má každá druhá puboška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.3.16 09:50
@martina.se píše:
mi baví, že nesneseš cokoliv krom ťuťu ňuňu.. :think: :think: :think: chce to dospět.. blog, jako Ty, má každá druhá puboška

To si nemyslím a nehodlám to dál řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
8.3.16 12:18
@Roseblogger píše:
To si nemyslím a nehodlám to dál řešit.

to bude asi ten náhled díky rozdílu věku ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2084
8.3.16 12:26

Jo, mám, http://domaciputka.blogspot.cz/ a koukejte mi zvednout sledovanost :mrgreen: jinak tvůj jsem zkoukla zatím zběžně a přijde mi celkem normální ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.3.16 16:54
@sinapis.alba píše:
Jo, mám, http://domaciputka.blogspot.cz/ a koukejte mi zvednout sledovanost :mrgreen: jinak tvůj jsem zkoukla zatím zběžně a přijde mi celkem normální ;)

Děkuji, zítr mám docela volno, tak se kouknu a třeba ti hodím i komentář. Jinak děkuji :) je fajn po pár komentářích vidět někoho, kdo se vyjadřuje k tématu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20826
10.3.16 09:39

@Roseblogger

Dobrý den,

vyhněte se, prosím, vzájemnému osočování v diskusi.

Děkuji za pochopení
adminka Eliška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.3.16 09:58
@admin píše:
@Roseblogger

Dobrý den,

vyhněte se, prosím, vzájemnému osočování v diskusi.

Děkuji za pochopení
adminka Eliška

S tím souhlasím, ale bylo by dobré změnit pravidla, aby se zde lidé vyjadřovali k tématu a ne k blbostem, které nejsou předmětem diskuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
10.3.16 10:56

@Roseblogger Dost často se v tématech opravdu odbočí od tématu. Ale tady mi to nepřišlo jako nic moc velké odbočení. Celkem přeháníš :nevim: Co bys potom dělala, kdyby ti tu holky začaly rozebírat, co budou vařit na oběd, kdo má jaký účes a jak jim miminka krásně spinkají? Když se řešil Tvůj věk, pořád byla řeč o Tobě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
10.3.16 12:15

Vždy mě baví, jak nováčci „mění“ pravidla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.3.16 18:39
@Petule030 píše:
@Roseblogger Dost často se v tématech opravdu odbočí od tématu. Ale tady mi to nepřišlo jako nic moc velké odbočení. Celkem přeháníš :nevim: Co bys potom dělala, kdyby ti tu holky začaly rozebírat, co budou vařit na oběd, kdo má jaký účes a jak jim miminka krásně spinkají? Když se řešil Tvůj věk, pořád byla řeč o Tobě ;)

Ano, ale téma diskuze je jestli mají blog, ne téma o mé osobě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.3.16 18:41
@Malaga píše:
Vždy mě baví, jak nováčci „mění“ pravidla :mrgreen:

Mě baví, jak si lidi myslí, že když oni byli v mým věku malinké děti a tahali za sebou kačera, že já musím být nutně taky malá holčička s kačerem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
10.3.16 19:21
@Roseblogger píše:
Mě baví, jak si lidi myslí, že když oni byli v mým věku malinké děti a tahali za sebou kačera, že já musím být nutně taky malá holčička s kačerem.

viď? no není to super, že je na světě tolik věcí k pobavení? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová