Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Můj hraje hokej - smrdí to děsně ![]()
Co nejvíc to vyvětrat, venku (balkon? nějaký sušák za okno?)
Rukavice jsou kožené? Ty bych asi neprala, bála bych se, co to udělá ![]()
Já teda boxera nemám, ale vyexpedovala bych boxerky na balkon. Co třeba zkusit vystříkat nějakým sprejem co se používá do bot, aby nesmrděly?
prej si do nich má nasypat pudr aby se tak nepotily ruce pak by to nemělo smrdět ![]()
vyprat jdou,ale v ruce jenom ![]()
jj kožené právě…
Přemýšlím, že mu k Vánocím koupím nové, jenže po prvním tréninku budu na stejném… zase smrad…
Holky muj bracha boxuje od mala, zasadne se to prosim nesnazte prat- to by vam „podekoval“ a ani by to nepomohlo, zadny pudry ani nic podobnyho, kdyz se to vystrika sprejem na boty tak to smrdi jeste vic jedina moznost je balkon! Mel je tam v zime v lete, jinak nic nepomuze.
Muj ex,vzdy daval rukavice na balkon,a byl klid,teeda do te doby nez mi prerazil nos
pak jsem hodila z balkona,a od te doby je nenasel
Já mému sportovci pořídila sušák na balkon jen pro něj, neboť taky pravidelně rozvěšoval upocené smradlavé svršky po bytě a hájil se, že když jsem mu zakázala je mokré hodit do koše na prádlo, tak co má dělat…tak už se docela naučil si věci dávat na ten balkon, jenom v létě jsme trochu bojovali, protože jsem mu ten sušák pravidelně obsazovala plínama, ony se tam tak krásně na sluníčku sušily… ![]()
No tak to je fakt v haji, neporadim jinak…tohle fakt nema jiny reseni… ![]()
laskonka01 píše:
Achjo… tak to jsem docela v háji protože nemáme balkon…
Věšák do okna to jistí. Okna snad máte ne?
budu muset koupit ten věšák, protože chlap má tréninky každý den večer, a každý den sedim ve smradu… fuj… ![]()
Ahojky, můj hraje hokej, taky neuvěřitelný smrad, dávám v zimě na věšák ( v létě balkon ), k topení a vystříkat sprejem Adidas shoe refresh ( černo modrý ), je to super. Do rána suché a tolik to nepáchne.
Ahoj všem..
Chci se zeptat, jestli máte doma chlapa, který dělá box…
Co prosím děláte s jejich boxerkama?? Nensáším, když přijde s tréninku a boxérky vystaví v obýváku na sušák… Po celé místnosti se rozloží neuvěřitelnej smrad..
Napadlo mě, vyprat je… nebo neexistuje něco aby tak nesmrděli??
Díky za hloupý dotaz