Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pro maminky které mají dvě děti a touží po třetím, čtvrtém, pátém… a já nevím kolikátém ještě ![]()
prostě pro vícemaminky, přidáte se ? ![]()
Ahoj ![]()
Já mám dva kluky a minimálně ještě jednoho cvrčka bych si přála a taky doufám,že bude!
(za nějaký čas,teď si chci ještě chvíli užívat jen jich dvou:-)
já toužím po šestém, ale ještě nemám ani druhé
no tak třeba za pár let se do podobné diskuze zapojím ![]()
onionka píše:
Pro maminky které mají dvě děti a touží po třetím, čtvrtém, pátém… a já nevím kolikátém ještě
prostě pro vícemaminky, přidáte se ?
přesně jak píšeš, toužím minimálně po deseti dětech…
zatím jsem teda u čísla dvě a to v dámském provedení ![]()
Peggy
a nějaký návod by nebyl ?
![]()
Alyss
ahoj, vítej
jsme na tom stejně. ![]()
Tak já mám taky 4 holky a po dalším už netoužím
i když občas na mě jdou chutě, velmi rychle je zaženu. ![]()
fragola píše:
Ahoj, dětí máme šest, počítá se se sedmýmSnad to vyjde…
nekecej.. nemáš občas touhu se už vrátit do práce.. mezi lidi.. po nějakém jiné činnosti než přebalování a pod.? My teď plánujem třetí ale aspoň na 2-3 roky chci vydýchnout z těchto povinností a počkat až malá dítka odrostou abych si maličké zase užila naplno…
eMaminka píše:fragola píše:nekecej.. nemáš občas touhu se už vrátit do práce.. mezi lidi.. po nějakém jiné činnosti než přebalování a pod.? My teď plánujem třetí ale aspoň na 2-3 roky chci vydýchnout z těchto povinností a počkat až malá dítka odrostou abych si maličké zase užila naplno…
Představ si, že nekecám
Jak víš, že nedělám nic jiného než přebalování atd.? I tak se nám délku RD povedlo dost minimalizovat a nemůžu tvrdit, že si dětí neužiju. Představ si, že bych rodila děti po třech letech, tak jsem doma 18 let… Je dost mamin, které mají 2 děti po 3 letech a jsou doma skoro tak dlouho, jako já se 6 dětmi.
fragola píše:eMaminka píše:Představ si, že nekecámfragola píše:nekecej.. nemáš občas touhu se už vrátit do práce.. mezi lidi.. po nějakém jiné činnosti než přebalování a pod.? My teď plánujem třetí ale aspoň na 2-3 roky chci vydýchnout z těchto povinností a počkat až malá dítka odrostou abych si maličké zase užila naplno…
Jak víš, že nedělám nic jiného než přebalování atd.? I tak se nám délku RD povedlo dost minimalizovat a nemůžu tvrdit, že si dětí neužiju. Představ si, že bych rodila děti po třech letech, tak jsem doma 18 let… Je dost mamin, které mají 2 děti po 3 letech a jsou doma skoro tak dlouho, jako já se 6 dětmi.
tím spíš mi příjde nereálné abys měla čas ještě na něco jiného … ale nic ve zlém, jsem jen zvědavá
s tou délkou máš pravdu, já mám dvě a doma jsem už 5 let.. no a už pomalu stačí
![]()
ahojky můžete mezi nás co víc dětí máme ![]()
např do diskuze máme více dětí