Dvě a více radostí :-)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1797
20.10.11 08:53

Dvě a více radostí :-)

Pro maminky které mají dvě děti a touží po třetím, čtvrtém, pátém… a já nevím kolikátém ještě :-))
prostě pro vícemaminky, přidáte se ? :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12959
20.10.11 08:59

Ahoj :mavam:
Já mám dva kluky a minimálně ještě jednoho cvrčka bych si přála a taky doufám,že bude! :mrgreen: (za nějaký čas,teď si chci ještě chvíli užívat jen jich dvou:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
20.10.11 09:16

Já mám čtyři dcery a je to fičááák… :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
20.10.11 09:47

já toužím po šestém, ale ještě nemám ani druhé :lol: no tak třeba za pár let se do podobné diskuze zapojím :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eMaminka
20.10.11 10:16
onionka píše:
Pro maminky které mají dvě děti a touží po třetím, čtvrtém, pátém… a já nevím kolikátém ještě :-))
prostě pro vícemaminky, přidáte se ? :-))

přesně jak píšeš, toužím minimálně po deseti dětech… :mrgreen: zatím jsem teda u čísla dvě a to v dámském provedení ;)

• Citovat
  • Upravit
1797
20.10.11 10:18

Peggy
a nějaký návod by nebyl ? :lol: :lol: :lol:

Alyss
ahoj, vítej :-)jsme na tom stejně. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4569
20.10.11 11:12

Tak já mám taky 4 holky a po dalším už netoužím :mrgreen: i když občas na mě jdou chutě, velmi rychle je zaženu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
20.10.11 11:17

Ahoj, dětí máme šest, počítá se se sedmým :wink: Snad to vyjde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eMaminka
20.10.11 15:37
fragola píše:
Ahoj, dětí máme šest, počítá se se sedmým :wink: Snad to vyjde…

nekecej.. nemáš občas touhu se už vrátit do práce.. mezi lidi.. po nějakém jiné činnosti než přebalování a pod.? My teď plánujem třetí ale aspoň na 2-3 roky chci vydýchnout z těchto povinností a počkat až malá dítka odrostou abych si maličké zase užila naplno…

• Citovat
  • Upravit
24837
20.10.11 15:47
eMaminka píše:
fragola píše:
nekecej.. nemáš občas touhu se už vrátit do práce.. mezi lidi.. po nějakém jiné činnosti než přebalování a pod.? My teď plánujem třetí ale aspoň na 2-3 roky chci vydýchnout z těchto povinností a počkat až malá dítka odrostou abych si maličké zase užila naplno…

Představ si, že nekecám :roll: Jak víš, že nedělám nic jiného než přebalování atd.? I tak se nám délku RD povedlo dost minimalizovat a nemůžu tvrdit, že si dětí neužiju. Představ si, že bych rodila děti po třech letech, tak jsem doma 18 let… Je dost mamin, které mají 2 děti po 3 letech a jsou doma skoro tak dlouho, jako já se 6 dětmi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eMaminka
20.10.11 16:42
fragola píše:
eMaminka píše:
fragola píše:
Představ si, že nekecám :roll: Jak víš, že nedělám nic jiného než přebalování atd.? I tak se nám délku RD povedlo dost minimalizovat a nemůžu tvrdit, že si dětí neužiju. Představ si, že bych rodila děti po třech letech, tak jsem doma 18 let… Je dost mamin, které mají 2 děti po 3 letech a jsou doma skoro tak dlouho, jako já se 6 dětmi.

tím spíš mi příjde nereálné abys měla čas ještě na něco jiného … ale nic ve zlém, jsem jen zvědavá ;) s tou délkou máš pravdu, já mám dvě a doma jsem už 5 let.. no a už pomalu stačí ;) :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
sophinka
22.10.11 18:51

ahojky můžete mezi nás co víc dětí máme :kytka:
např do diskuze máme více dětí

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová