Fotografky sem!

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
36148
10.10.11 12:00

Fotografky sem!

Ahoj,
ráda bych se něco naučila kolem focení, tak mě napadlo založit si skupinku dam - fotografujících, ať už amatérsky nebo profesionálně. Kde bychom si psaly názory, rady, zkušenosti apod.
Přidáte se?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
ET-Lucius
10.10.11 12:11

ahoj :-)

to je dobrý nápad :-) já teprve začínám amatérsky fotit-mám čerstvě Nikon D 3100 a zatím zvládám max fotku, kde pozadí je rozmazané a v popředí zaostřená věc :-) ..jinak klasiku na automat-ano stydím se :oops: :mrgreen:

.potřebovala bych někoho kdo mi polopatě vysvětlí clony, čas závěrky a tak podobně … :lol:

• Citovat
  • Upravit
14871
10.10.11 12:12

Ahooj, ráda se přidám ;) Mám zrcadlovku cannon eos 1000D, ráda fotím přírodu (zvířata), ale fotky zatím nic moc, potřebovala bych přišetřit na lepší objektiv ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
10.10.11 12:14

ahoj taky se rada přidám :mavam: mám nikon od srpna a fotím hlavně dcerušku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ET-Lucius
10.10.11 12:15
já zkouším makro v přírodě-docela mě baví, jen to neudržím v ruce a pokaždé není možnost foťák položit…hold musím pořešit stativ
Boudice23 píše:
Ahooj, ráda se přidám ;) Mám zrcadlovku cannon eos 1000D, ráda fotím přírodu (zvířata), ale fotky zatím nic moc, potřebovala bych přišetřit na lepší objektiv ;)
  • Citovat
  • Upravit
ET-Lucius
10.10.11 12:17
taky nejčastěji zatím fotím dcerku :-D a taky mám Lili :-D
lucienne píše:
ahoj taky se rada přidám :mavam: mám nikon od srpna a fotím hlavně dcerušku :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
36148
10.10.11 12:19
lucienne píše:
ahoj taky se rada přidám :mavam: mám nikon od srpna a fotím hlavně dcerušku :mrgreen:

krásný fotečky dcerky máš :palec:

Já jsem úplnej žabař, mám obyčejnej foťák za 3 tisíce :oops:
Ale snad časem našetříme a pořídím si něco lepšího.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
10.10.11 12:20
ET-Lucius píše:
lucienne píše:

jéééé to je nahodička :mrgreen: :palec: a jmenujješ se lucka ne? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36148
10.10.11 12:22
lucienne píše:
ET-Lucius píše:
lucienne píše:
jéééé to je nahodička :mrgreen: :palec: a jmenujješ se lucka ne? :lol:

další náhodička, můj syn je 16.9. 2010 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
Kateřina33 píše:
lucienne píše:

krásný fotečky dcerky máš :palec:

Já jsem úplnej žabař, mám obyčejnej foťák za 3 tisíce :oops:
Ale snad časem našetříme a pořídím si něco lepšího.

díky moc. no učím se zatim. :palec: mela jsem 25. narozky a od všech jsem si přála na fotak a povedlo se, jsem stastna ze ho mam :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
Kateřina33 píše:
lucienne píše:
ET-Lucius píše:
lucienne píše:
další náhodička, můj syn je 16.9. 2010 :mrgreen:

to jsme se sešli :palec: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36148
10.10.11 12:25
Boudice23 píše:
Ahooj, ráda se přidám ;) Mám zrcadlovku cannon eos 1000D, ráda fotím přírodu (zvířata), ale fotky zatím nic moc, potřebovala bych přišetřit na lepší objektiv ;)

tenhle mi manžel vyhlídnul, tak mi pak dáš reference jestli je dobrý :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ET-Lucius
Jmenuju :mrgreen: ..vidíš toho jsem si nevšimla :lol: :lol: :lol: máš krásné jméno,víš to? :mrgreen: :mrgreen:
lucienne píše:
ET-Lucius píše:
lucienne píše:
  • Citovat
  • Upravit
482

Ahojky, mám olympus 410 a fotím čistě amatérsky:) Okolo focení mám načtené kde co, ale v praxi mi to nejde moc aplikovat:) kompozice, přepaly, ostření s tím bojuju pořád. Ale co, hlavně když baví:) Jinak olympusem už nějaký ten pátek fotím, ale pokukuji po canonu, zmíněný 1000D mě láká moc.
 http://muskacz.rajce.idnes.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SandraM
10.10.11 12:26

Super nápad. Já jsem také fotograf amatér :) Ale chystám se pořídit si zrcadlovku a dát se do toho, hrozně mě to baví. Každou chvíli si nechávám dělat různě fotoknihy nebo i obrazy domů, protože jsem se stěhovala a potřebuji si to tam trochu zabydlet :-)

Mohly bychom třeba i vkládat fotky a komentovat je, jaké se nám líbí, jaké ne apod. Chodíte na nějaké servery o fotografování? Já hodně na facebook do jedné skupiny, kde je řada profi fotografů a vždycky dobře poradí.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová