Fotografky sem!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8935
11.10.11 20:03
mauglie píše:
lasička1 píše:
mauglie píše:
holky, tak já se taky ráda přidám, mám Nikona D40 a nejraději fotím děti, přírodu, zvířata a taktéž bojuju s nastavením.
A fotíš na automat,nebo nastavuješ ručně?
zatím automat, to nastavování mi nějak nejde :-) , ale i tak ty fotky jsou pěkný

Tak to jsi mě potěšila.Každý má názor,že automat nedobře fotí.Kompakty že fotí na automat všechny stejně „špatně“.A pokud prý chci zrcadlovku a fotit na automat,tak je zrcadlovka zbytečná.Proto mě tento názor zase posunul o kousek blíž k zrcadlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1757
11.10.11 20:13
lasička1 píše:
mauglie píše:
lasička1 píše:
mauglie píše:
holky, tak já se taky ráda přidám, mám Nikona D40 a nejraději fotím děti, přírodu, zvířata a taktéž bojuju s nastavením.
zatím automat, to nastavování mi nějak nejde :-) , ale i tak ty fotky jsou pěkný
Tak to jsi mě potěšila.Každý má názor,že automat nedobře fotí.Kompakty že fotí na automat všechny stejně „špatně“.A pokud prý chci zrcadlovku a fotit na automat,tak je zrcadlovka zbytečná.Proto mě tento názor zase posunul o kousek blíž k zrcadlu.

já bych se té zrcadlovky nevzdávala, fakt mi přijde, že jsou ty fotky kvalitnější, víc ostřejší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
11.10.11 20:16

urcite je to lepsí mit zrcadlovku i na automat, ale zaroven je hrozna škoda nenaučit se manual :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2303
11.10.11 20:16

Ahojky všem.. vaše diskuze je mi moc blízká :palec: :pankac: :dance: … a jak tak tak čtu, založili jste soukromou odnož..ráda tedy žádám o členství.. :pankac: :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
11.10.11 22:28
lasička1 píše:
mauglie píše:
lasička1 píše:
mauglie píše:

Az si zrcadlovku poridis, naucis se nastavovat a sama poznas ten rozdil automatu a manualu. Je to pravda, ze pokud clovek foti jen na automat, je to zbytecny. Nakonec sama budes mit zajem se ucit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
11.10.11 22:35

Vím,že problém s tím,abych se naučila nastavit ručně clonu a čas mít nebudu.Ale pro ty začátky,než vše vychytám,tak abych měla fotky pěkný.A potom asi při výletech,když fotím v chůzi-rychlovka,tak zpočátku určitě nebudu tak rychle zvládat nastavení.
A holky ještě dotaz-dokupovaly jste si blesk na focení v interieru?Nejobyčejnější,nebo něco lepšího?Nebo na běžné domácí focení stačí ten co je na zrcadlovce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
11.10.11 22:40
lasička1 píše:
Vím,že problém s tím,abych se naučila nastavit ručně clonu a čas mít nebudu.Ale pro ty začátky,než vše vychytám,tak abych měla fotky pěkný.A potom asi při výletech,když fotím v chůzi-rychlovka,tak zpočátku určitě nebudu tak rychle zvládat nastavení.
A holky ještě dotaz-dokupovaly jste si blesk na focení v interieru?Nejobyčejnější,nebo něco lepšího?Nebo na běžné domácí focení stačí ten co je na zrcadlovce?

Blesk nemam, nedokupovala a cim mene blesku, tim lepe. Blesk kazi atmosferu fotky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
12.10.11 06:02

ja jsem si koupila světlo. to je lepsi nez blesk :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
12.10.11 09:41

:palec: :potlesk:
nakolik te vyslo ? Hodis obrazek, odkaz, zkusenosti ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
12.10.11 09:46

vyšlo mě na 300 a zatim stačí :lol: je z globusu takovej reflektor se stojanem, na to hodim bilej destnik a super :D až se naučim tak koupim treba neco lepsiho. ty doma neco mas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
12.10.11 09:57

Nemam, teprve se rozkoukavam a o svetle jsem zatim nepremyslea. Ted si dokupuju objektivy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
12.10.11 10:03

Ahoj, taky mě moc baví focení. Nejraději fotím malou, ale je strašně moc divoká, takže udělat s ní fotku je nadlidský výkon :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36148
12.10.11 10:27
lucienne píše:
vyšlo mě na 300 a zatim stačí :lol: je z globusu takovej reflektor se stojanem, na to hodim bilej destnik a super :D až se naučim tak koupim treba neco lepsiho. ty doma neco mas?

300? 8-o Já žila v domnění, že všechno co patří k focení je strašně drahý :oops: Tak to je super, hned mám lepší náladu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
12.10.11 10:28

katy ono to prave na foceni neni určený, ale je to super za ty prachy :lol: ahoj kolozubko :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2303
12.10.11 14:48
kolozubka píše:
Ahoj, taky mě moc baví focení. Nejraději fotím malou, ale je strašně moc divoká, takže udělat s ní fotku je nadlidský výkon :mrgreen:

Asi máš podobnou dračici :lol: moji vyfotit.. taky nadlidský úkol.. většina fotek je rozmazaných,spousta fotek se nepovedla, protože změnila polohu, někdy na fotce kus nebo celek dítěte dokonce chybí, protože prostě utek :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová