Fotografky sem!

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1757
10.10.11 12:59
Kateřina33 píše:
mauglie píše:
holky, tak já se taky ráda přidám, mám Nikona D40 a nejraději fotím děti, přírodu, zvířata a taktéž bojuju s nastavením.
krásný dětičky :palec:
Taky fotím děti, zatím jen svoje :mrgreen:

děkuji, já taktéž fotím jen ty svoje, max. kamarádčiny, ale moje už na to začínají být alergický a jak vidí foťák tak zdrhaj :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
Kateřina33 píše:
Jste tedy pro, aby se diskuse uzamkla?

klíďo píďo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ET-Lucius
jáááá!!!!
neumím v něm vůbec ale vůbec nic :-) zatím mám proto fotky jen vyfocené a dané na stranu ty, se kterýma pak půjde podle mého něco hezkýho udělat :-)
lucienne píše:
jo kdyz budete neco potrebovat poradit ve photoshopu tak se na mě obratte. :) jsem graficka
  • Citovat
  • Upravit
4322
10.10.11 13:00

Mauglie, Lucienne

Holky, díky, musím to prostudovat a vrhnout se na to :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
ET-Lucius píše:
aspoň něco :-) :-P kámoška nedostala nic..což teda nechápu :roll:
lucienne píše:
Lucius juuu fotak za porod to je super. ja dostala bonbonieru merci :roll: :lol:

to uz je jedno jestli bonbonieru nebo nic :mrgreen: ja to mela cisarem tak mozna proto (že jsem se jako nemusela snažit) :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1757
lucienne píše:
jo kdyz budete neco potrebovat poradit ve photoshopu tak se na mě obratte. :) jsem graficka

jeeee, super, já umím jen základy, díky té knížce a to co jsem vyčetla na netu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8561
10.10.11 13:02

Přiznám se teda že já co mám fotky tak je to jen co stvořím foťákem, na úpravy mám zonera 12 ale jediné co v něm dělám je že dám automatickou úpravu světlosti a zmenšování. :oops: Nějak jsem nikdy nezkoumala co s tím, ale potřebovala bych to aby některé fotky vypadaly lépe. Třeba to rozmazání okolí a zustane ostrý jen objekt se mi líbí ale nevím jak na to.

Jinak já od prvního nedostala taky za porod nic, teď mám jiného chlapa tak uvidím co bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
10.10.11 13:02

hlavní je fotit do RAWu pokud máte tu možnost :palec: s tim pak jdou kouzla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
martinasedl
10.10.11 13:03

Ahoj, můžu se ještě přidat? fotím asi od 10ti, posledních 10 let profi, takže pokud chcete poradit, klidně se ptejte :oops:

• Citovat
  • Upravit
16136
10.10.11 13:04

ja taky s photoshopem začínala na ruznych tutorialech asi ve 12 letech. tim se člověk dost naučí i pro upravu fotek. zaclo me to bavit tak že se tim žiivím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
10.10.11 13:04
martinasedl píše:
Ahoj, můžu se ještě přidat? fotím asi od 10ti, posledních 10 let profi, takže pokud chcete poradit, klidně se ptejte :oops:

juuu a co fotis nejradeji?? :) ukazes nam sve fotky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9205
10.10.11 13:06
lucienne píše:
hlavní je fotit do RAWu pokud máte tu možnost :palec: s tim pak jdou kouzla

ano? v com je to lepsie oproti klasike jpg? viem, ze moj fotak vie fotit aj do raw, ale som to zatial nevyuzila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ET-Lucius
10.10.11 13:06
hih mám úplně stejný problém :-D ..jenže kde jinde se to má člověk naučit, že? :-D
mauglie píše:
Kateřina33 píše:
mauglie píše:
holky, tak já se taky ráda přidám, mám Nikona D40 a nejraději fotím děti, přírodu, zvířata a taktéž bojuju s nastavením.
děkuji, já taktéž fotím jen ty svoje, max. kamarádčiny, ale moje už na to začínají být alergický a jak vidí foťák tak zdrhaj :lol:
  • Citovat
  • Upravit
1757
10.10.11 13:07
elllla píše:
lucienne píše:
hlavní je fotit do RAWu pokud máte tu možnost :palec: s tim pak jdou kouzla
ano? v com je to lepsie oproti klasike jpg? viem, ze moj fotak vie fotit aj do raw, ale som to zatial nevyuzila…

já taktéž ne, taky by mě zajímalo v čem je to lepší :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1757
10.10.11 13:07
ET-Lucius píše:
hih mám úplně stejný problém :-D ..jenže kde jinde se to má člověk naučit, že? :-D
mauglie píše:
Kateřina33 píše:
mauglie píše:
děkuji, já taktéž fotím jen ty svoje, max. kamarádčiny, ale moje už na to začínají být alergický a jak vidí foťák tak zdrhaj :lol:

no právě :lol: , musíme vždy v nestřeženém okamžiku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová