Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kateřina33 píše:mauglie píše:krásný dětičky
holky, tak já se taky ráda přidám, mám Nikona D40 a nejraději fotím děti, přírodu, zvířata a taktéž bojuju s nastavením.
Taky fotím děti, zatím jen svoje
děkuji, já taktéž fotím jen ty svoje, max. kamarádčiny, ale moje už na to začínají být alergický a jak vidí foťák tak zdrhaj ![]()
Kateřina33 píše:
Jste tedy pro, aby se diskuse uzamkla?
klíďo píďo ![]()
lucienne píše:
jo kdyz budete neco potrebovat poradit ve photoshopu tak se na mě obratte.jsem graficka
Holky, díky, musím to prostudovat a vrhnout se na to ![]()
ET-Lucius píše:
aspoň něco![]()
kámoška nedostala nic..což teda nechápu
lucienne píše:
Lucius juuu fotak za porod to je super. ja dostala bonbonieru merci![]()
to uz je jedno jestli bonbonieru nebo nic
ja to mela cisarem tak mozna proto (že jsem se jako nemusela snažit)
![]()
lucienne píše:
jo kdyz budete neco potrebovat poradit ve photoshopu tak se na mě obratte.jsem graficka
jeeee, super, já umím jen základy, díky té knížce a to co jsem vyčetla na netu ![]()
Přiznám se teda že já co mám fotky tak je to jen co stvořím foťákem, na úpravy mám zonera 12 ale jediné co v něm dělám je že dám automatickou úpravu světlosti a zmenšování.
Nějak jsem nikdy nezkoumala co s tím, ale potřebovala bych to aby některé fotky vypadaly lépe. Třeba to rozmazání okolí a zustane ostrý jen objekt se mi líbí ale nevím jak na to.
Jinak já od prvního nedostala taky za porod nic, teď mám jiného chlapa tak uvidím co bude.
hlavní je fotit do RAWu pokud máte tu možnost
s tim pak jdou kouzla
Ahoj, můžu se ještě přidat? fotím asi od 10ti, posledních 10 let profi, takže pokud chcete poradit, klidně se ptejte ![]()
ja taky s photoshopem začínala na ruznych tutorialech asi ve 12 letech. tim se člověk dost naučí i pro upravu fotek. zaclo me to bavit tak že se tim žiivím ![]()
martinasedl píše:
Ahoj, můžu se ještě přidat? fotím asi od 10ti, posledních 10 let profi, takže pokud chcete poradit, klidně se ptejte
juuu a co fotis nejradeji??
ukazes nam sve fotky?
lucienne píše:
hlavní je fotit do RAWu pokud máte tu možnosts tim pak jdou kouzla
ano? v com je to lepsie oproti klasike jpg? viem, ze moj fotak vie fotit aj do raw, ale som to zatial nevyuzila…
mauglie píše:Kateřina33 píše:děkuji, já taktéž fotím jen ty svoje, max. kamarádčiny, ale moje už na to začínají být alergický a jak vidí foťák tak zdrhajmauglie píše:krásný dětičky
holky, tak já se taky ráda přidám, mám Nikona D40 a nejraději fotím děti, přírodu, zvířata a taktéž bojuju s nastavením.
elllla píše:lucienne píše:ano? v com je to lepsie oproti klasike jpg? viem, ze moj fotak vie fotit aj do raw, ale som to zatial nevyuzila…
hlavní je fotit do RAWu pokud máte tu možnosts tim pak jdou kouzla
já taktéž ne, taky by mě zajímalo v čem je to lepší ![]()
ET-Lucius píše:
hih mám úplně stejný problém..jenže kde jinde se to má člověk naučit, že?
mauglie píše:Kateřina33 píše:děkuji, já taktéž fotím jen ty svoje, max. kamarádčiny, ale moje už na to začínají být alergický a jak vidí foťák tak zdrhajmauglie píše:krásný dětičky
no právě
, musíme vždy v nestřeženém okamžiku ![]()