Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
lucienne píše:
katy ono to prave na foceni neni určený, ale je to super za ty prachyahoj kolozubko
Ahoj Lucienne ![]()
xyolga píše:kolozubka píše:Asi máš podobnou dračici
Ahoj, taky mě moc baví focení. Nejraději fotím malou, ale je strašně moc divoká, takže udělat s ní fotku je nadlidský výkonmoji vyfotit.. taky nadlidský úkol.. většina fotek je rozmazaných,spousta fotek se nepovedla, protože změnila polohu, někdy na fotce kus nebo celek dítěte dokonce chybí, protože prostě utek
![]()
Jo tak to je jako u nás. To se pak člověk nemůže zabývat kompozicí a je rád, že má na snímku aspoň část dítěte ![]()
Ahoj holky fotografky, ráda se k vám přidám. Focení mě živí a v podstatě ho mám i jako koníček, takže asi je vám jasný jak to vypadá.. furt s aparátkem na krku a nebo u počítače
Začínala jsem před sedmi lety s obyčejným kompaktem a teď mám Nikon D80 a D90.. no a nejoblíbenější téma: krajinky, makro, abstrakce a auta ![]()
Zdravím fotografky
mým koníčkem je tvorba webů a focení ( především zvířata ), dokonce jsem na výstavě půjčila do kruhu psa jiné handlerce, abych ho sama mohla fotit.
blázen no
![]()
ahoj baslerindo
jsme v uzavrene skupine, zadala sis o clenstvi? ![]()
lucienne píše:
ahoj baslerindojsme v uzavrene skupine, zadala sis o clenstvi?
Ježiš pardon
nežádala ..
lucienne píše:
v poho tady je odkazhttps://www.emimino.cz/…ankovani/27/
Díky za link, už jsem zažádala ![]()
Ahoj můžu se přidat…? njsem jen na amatérské úrovni, ale moc mě to baví.
Ahoj holky, také bych se chtěla přidat k vám do skupiny, mohli byste mě povolit? ![]()
Ve zkratce o mě. Fotím nějáký ten rok, avšak stále je co se učit ![]()
@Boudice23 píše:
Ahooj, ráda se přidámMám zrcadlovku cannon eos 1000D, ráda fotím přírodu (zvířata), ale fotky zatím nic moc, potřebovala bych přišetřit na lepší objektiv
ahojky, muz mi ho tedka poridil Zatim at se na nem naucim a pak se uvidi co dal. Fotis jeste s ni, nebo uz nee?? a co zkusenosti s timto fotakem?