Fotografky sem!

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15532
10.10.11 12:50

Lucienne, můžu se zeptat, kde jsi zakoupila ty čelenky pro malou? Plánuju taky něco takového pořídit - či zaúkolovat babičku s háčkovánim ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4322
10.10.11 12:50

Ahoj holky, taky miluju fotografování a ráda bych si v budoucnu pořídila zrcadlovku. Zatím to jen ta šolíchám kompaktem a učím se upravovat fotky. Můžu se zeptat Mauglie, v čem a jak upravuješ fotky, aby byly černobílé a jen něco barevné? To se mi ještě nějak nepodařilo vychytat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36148
10.10.11 12:51
elllla píše:
a ked uz pridavate nejake, toto je zo vcera..

moc hezká :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9205
10.10.11 12:52
kebule82 píše:
Ahoj holky, taky miluju fotografování a ráda bych si v budoucnu pořídila zrcadlovku. Zatím to jen ta šolíchám kompaktem a učím se upravovat fotky. Můžu se zeptat Mauglie, v čem a jak upravuješ fotky, aby byly černobílé a jen něco barevné? To se mi ještě nějak nepodařilo vychytat :think:

ja som dostala kedysi tento tip, vyskusaj:
http://www.baby-cafe.cz/modules.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8561
10.10.11 12:54

Ahoj holky, taky strašně ráda fotím, ale proti vám jsem teda žabař páč mám sice canon ale je to digitál http://www.canon.cz/…5FSX20%5FIS/ no, na zrcadlovku zatím neni. Tak snad i já můžu občas nakouknout. :wink: BAví mě děti a příroda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36148
10.10.11 12:55
wildcat píše:
Ahoj holky, taky strašně ráda fotím, ale proti vám jsem teda žabař páč mám sice canon ale je to digitál http://www.canon.cz/…5FSX20%5FIS/ no, na zrcadlovku zatím neni. Tak snad i já můžu občas nakouknout. :wink: BAví mě děti a příroda.

tak nějakej takovej mám já taky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
10.10.11 12:55

jabarko na fleru - uživatelka Aleis. mrkni, ma dost na vyber. ja jich koupila asi 7 a to jsem to hodne zkrouhla ten vyber :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4322
10.10.11 12:56

ella

Jé, děkuji, jsi zlatá, to vyzkouším. Já právě nějak sama pořád nemohla pochopit, jak fungují ty vrstvy… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1757
kebule82 píše:
Ahoj holky, taky miluju fotografování a ráda bych si v budoucnu pořídila zrcadlovku. Zatím to jen ta šolíchám kompaktem a učím se upravovat fotky. Můžu se zeptat Mauglie, v čem a jak upravuješ fotky, aby byly černobílé a jen něco barevné? To se mi ještě nějak nepodařilo vychytat :think:

dělám to ve photoshopu. Dám celou fotku odbarvit a pak štětcem začnu malovat přes předmět, který chci zváraznit barvou.
Na toto je dobrá knížka digitální fotografie ve photoshopu. Je tam snad všechno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136

jo kdyz budete neco potrebovat poradit ve photoshopu tak se na mě obratte. :) jsem graficka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36148
10.10.11 12:57

Jste tedy pro, aby se diskuse uzamkla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1757
lucienne píše:
jeee mauglie mam taky černo černýho psa. ty se blbe fotej co? :lol:

jo jo, ale pozovala perfektně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ET-Lucius
aspoň něco :-) :-P kámoška nedostala nic..což teda nechápu :roll:
lucienne píše:
Lucius juuu fotak za porod to je super. ja dostala bonbonieru merci :roll: :lol:
  • Citovat
  • Upravit
1757
Kateřina33 píše:
Jste tedy pro, aby se diskuse uzamkla?

ano, když už sem budem dávat fotky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15532
10.10.11 12:58
lucienne píše:
jabarko na fleru - uživatelka Aleis. mrkni, ma dost na vyber. ja jich koupila asi 7 a to jsem to hodne zkrouhla ten vyber :lol:

Díky, jdu na to, to zas bude koumání :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová