Fotografky sem!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ET-Lucius
10.10.11 12:30
hoď odkaz..myslím, že ta skupina bude zajímat víc holek tady :-)
SandraM píše:
Super nápad. Já jsem také fotograf amatér :) Ale chystám se pořídit si zrcadlovku a dát se do toho, hrozně mě to baví. Každou chvíli si nechávám dělat různě fotoknihy nebo i obrazy domů, protože jsem se stěhovala a potřebuji si to tam trochu zabydlet :-)Mohly bychom třeba i vkládat fotky a komentovat je, jaké se nám líbí, jaké ne apod. Chodíte na nějaké servery o fotografování? Já hodně na facebook do jedné skupiny, kde je řada profi fotografů a vždycky dobře poradí.
  • Citovat
  • Upravit
36148
10.10.11 12:31

Sandro, to jsem si myslela, že bysme se tu „chlubily“ svýma výtvorama a radily a kritizovaly atp.
Akorát by bylo fajn skupinku pak uzamknout, kvůli těm fotkám :nevim: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
10.10.11 12:32

jojo mame krasna jmena a nase dcery taky :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
10.10.11 12:33

holky ja fotila s canonem i nikonem a tak nejak se mi ty nikonacke fotky libi více :nevim: ale asi zalezi i na modelu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ET-Lucius
10.10.11 12:35
jj Katka má pravdu-fakt hezký fotky…já zatím fotím tak tu klasiku běžného dne, prostě nemám nápad jak ji jinak vyfotit :cry: …a foťák jsem si přála za porod :-) na zlato totiž nejsem :-D
lucienne píše:
Kateřina33 píše:
lucienne píše:
ahoj taky se rada přidám :mavam: mám nikon od srpna a fotím hlavně dcerušku :mrgreen:

krásný fotečky dcerky máš :palec:

Já jsem úplnej žabař, mám obyčejnej foťák za 3 tisíce :oops:
Ale snad časem našetříme a pořídím si něco lepšího.
díky moc. no učím se zatim. :palec: mela jsem 25. narozky a od všech jsem si přála na fotak a povedlo se, jsem stastna ze ho mam :dance:

Příspěvek upraven 10.10.11 v 12:38

• Citovat
  • Upravit
3932
10.10.11 12:36

Ahoj, já se k vám taky přidám, focení mě chytlo celkem nedávno, vlastně od té doby co sem zjistila, že sem těhotná, fotky bříšek a miminek mě naprosto inspirovaly.
Zatím sem fotila starší zrcadlovkou kterou mám půjčenou, naučila sem se ovládat celkem slušně photoshop a ted uvažuji o koupi téhle zrcadlovky http://www.mall.cz/…5-af-s-dx-vr?… máte s ní některá zkušnosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
10.10.11 12:39
mammy píše:
Ahoj, já se k vám taky přidám, focení mě chytlo celkem nedávno, vlastně od té doby co sem zjistila, že sem těhotná, fotky bříšek a miminek mě naprosto inspirovaly.
Zatím sem fotila starší zrcadlovkou kterou mám půjčenou, naučila sem se ovládat celkem slušně photoshop a ted uvažuji o koupi téhle zrcadlovky http://www.mall.cz/…5-af-s-dx-vr?… máte s ní některá zkušnosti?

ten mám. je super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
10.10.11 12:39

Lucius juuu fotak za porod to je super. ja dostala bonbonieru merci :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1757
10.10.11 12:42

holky, tak já se taky ráda přidám, mám Nikona D40 a nejraději fotím děti, přírodu, zvířata a taktéž bojuju s nastavením.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1757
10.10.11 12:44

a ještě jednu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9205

aj ja by som sa pridala, ked to tu zamknete :) mam od cervence nikon D3100 a uzivam si to :) aj ked len amatersky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15532

Ahoj, jsem naprostej amatér, ale fotim ráda a celkem i hodně, (než se mi teda rozbil foťák :cert: ), nejčastěji portréty kamarádek a jejich dětiček. Teď se cca 3 měsíce plácam v recenzích, uvažuju, že „postoupím na vyšší level“ a pořídím si zrcadlovku - něco pro začátečníky ;-) Na svym starym foťáčku jsem měla plně výklopný displej, což bych chtěla zachovat i teď, líbila se mi ta variabilita - ale ten canon, co jsem si ho vyhlídla (EOS 600), stojí se základnim 18-55 objektivem kolem 20.000 8-o :roll: (počítala jsem, že utratim max 12 :( ) Nemáte nějakej tip, jak z toho ven? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9205
10.10.11 12:45

a ked uz pridavate nejake, toto je zo vcera..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36148
10.10.11 12:47
mauglie píše:
holky, tak já se taky ráda přidám, mám Nikona D40 a nejraději fotím děti, přírodu, zvířata a taktéž bojuju s nastavením.

krásný dětičky :palec:
Taky fotím děti, zatím jen svoje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
10.10.11 12:48

jeee mauglie mam taky černo černýho psa. ty se blbe fotej co? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová