Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Sandro, to jsem si myslela, že bysme se tu „chlubily“ svýma výtvorama a radily a kritizovaly atp.
Akorát by bylo fajn skupinku pak uzamknout, kvůli těm fotkám
![]()
holky ja fotila s canonem i nikonem a tak nejak se mi ty nikonacke fotky libi více
ale asi zalezi i na modelu
lucienne píše:Kateřina33 píše:díky moc. no učím se zatim.lucienne píše:
ahoj taky se rada přidámmám nikon od srpna a fotím hlavně dcerušku
krásný fotečky dcerky máš
Já jsem úplnej žabař, mám obyčejnej foťák za 3 tisíce
Ale snad časem našetříme a pořídím si něco lepšího.mela jsem 25. narozky a od všech jsem si přála na fotak a povedlo se, jsem stastna ze ho mam
Příspěvek upraven 10.10.11 v 12:38
Ahoj, já se k vám taky přidám, focení mě chytlo celkem nedávno, vlastně od té doby co sem zjistila, že sem těhotná, fotky bříšek a miminek mě naprosto inspirovaly.
Zatím sem fotila starší zrcadlovkou kterou mám půjčenou, naučila sem se ovládat celkem slušně photoshop a ted uvažuji o koupi téhle zrcadlovky http://www.mall.cz/…5-af-s-dx-vr?… máte s ní některá zkušnosti?
mammy píše:
Ahoj, já se k vám taky přidám, focení mě chytlo celkem nedávno, vlastně od té doby co sem zjistila, že sem těhotná, fotky bříšek a miminek mě naprosto inspirovaly.
Zatím sem fotila starší zrcadlovkou kterou mám půjčenou, naučila sem se ovládat celkem slušně photoshop a ted uvažuji o koupi téhle zrcadlovky http://www.mall.cz/…5-af-s-dx-vr?… máte s ní některá zkušnosti?
ten mám. je super ![]()
Lucius juuu fotak za porod to je super. ja dostala bonbonieru merci
![]()
holky, tak já se taky ráda přidám, mám Nikona D40 a nejraději fotím děti, přírodu, zvířata a taktéž bojuju s nastavením.
aj ja by som sa pridala, ked to tu zamknete
mam od cervence nikon D3100 a uzivam si to
aj ked len amatersky…
Ahoj, jsem naprostej amatér, ale fotim ráda a celkem i hodně, (než se mi teda rozbil foťák
), nejčastěji portréty kamarádek a jejich dětiček. Teď se cca 3 měsíce plácam v recenzích, uvažuju, že „postoupím na vyšší level“ a pořídím si zrcadlovku - něco pro začátečníky
Na svym starym foťáčku jsem měla plně výklopný displej, což bych chtěla zachovat i teď, líbila se mi ta variabilita - ale ten canon, co jsem si ho vyhlídla (EOS 600), stojí se základnim 18-55 objektivem kolem 20.000
(počítala jsem, že utratim max 12
) Nemáte nějakej tip, jak z toho ven? ![]()
mauglie píše:
holky, tak já se taky ráda přidám, mám Nikona D40 a nejraději fotím děti, přírodu, zvířata a taktéž bojuju s nastavením.
krásný dětičky ![]()
Taky fotím děti, zatím jen svoje ![]()
jeee mauglie mam taky černo černýho psa. ty se blbe fotej co? ![]()