Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahooooj holky, kluci, i všechno ostatní, co neumím pojmenovat
Jaký máte tento víkend? já bbohužel angínuju, takže nic moc, ale ráda si počtu vaše plány, nebo i proběhlé, co jste dne stihli.
![]()
Nic moc. Jedno dítě mi horečkuje a kašle, takže venku moc dlouho nevydržel a druhý se mi nudí. Už se těším v pondělí do práce.
Nesnáším nemoce u dětí.
@Dollorres Létá to tyy nemoci. Já angína, knedlík v krku, je to hrozné.
U dětí je to o to víc horší… Já jsem těhotná, za pár dnů mám termín, kdyby to přišlo teď někdy a rodit spolu s angínou asi nebude zrovna good ![]()
Sobota zacala dobře. Našla jsem pár pokladů v sekáči a na pokladně se dozvěděla, že je na ně ještě dalších 50% sleva, no neber to. ![]()
A teď se učím na přijímačky na školu, kam ani nevím jestli nakonec budu moct nastoupit. ![]()
A zítra manžel celý den učí, tak se budu muset sama doma nějak zabavit. ![]()
@XXXXXXXXXXXXXXXXXXXX píše:
@Dollorres Létá to tyy nemoci. Já angína, knedlík v krku, je to hrozné.U dětí je to o to víc horší… Já jsem těhotná, za pár dnů mám termín, kdyby to přišlo teď někdy a rodit spolu s angínou asi nebude zrovna good
V těhotenství je to na houby, skoro nic nemůžeš. To jsem nesnášela.
Sama sebe vždy naláduju práškama a přechodím to, ale v těhu jsem nemohla nic a to jsem umírala.
Tak Ti přeju, ať ti to co nejdříve přejde.
Rodit s angínou by bylo peklo, ono i s rýmou, když to musíš prodýchat.
Rozlitany. Dnes neplánovaná návštěva v dobrým slova smyslu. Zítra další.
Ani ne, ale měl být
Ráno jsem měla jít se starší na brusle, odpo nějaký společný program… jenže mladsi po očkováni v noci horečky, během dne taky, takže jsem s ni zůstala doma a manžel vzal dceru ven.
Zítra mám jít s kamarádky odpoledne do divadla a měly jsme si jít ještě někam sednout, tak uvidíme, snad bude mladsi lip a aspoň to divadlo zvládnu ![]()
Zatím dobrý. Včera byl sedánek s kamarádkou, dneska jsem se teda vybičovala a uvařila a celý odpo prospala. Za chvíli odchod na mejdan s kámoškama. Zítra budu spát jako medvěd a odpo půjdeme ven. Vidím to na jednoho vyprošťováka po cestě. Se mi to výjimečně nějak sešlo ![]()
Úplná pecka. Já mám vyhřezlou plotýnku a včera jsem zjistila, že máme vši. Takže odvšivuju, peru, dezinfikuju a nadávám jak špaček, protože mě bolí záda…..
@XXXXXXXXXXXXXXXXXXXX píše:
Ahooooj holky, kluci, i všechno ostatní, co neumím pojmenovatJaký máte tento víkend? já bbohužel angínuju, takže nic moc, ale ráda si počtu vaše plány, nebo i proběhlé, co jste dne stihli.
![]()
![]()
![]()
já jsem se dneš konečně probudila bez pálení rukou - alergie, tak jsme s dcerou uklízely, pak jsem uvařila rychlovku, a jely jsme bruslit na zamrzlý Baťův kanál, teď jsme u kamarádky, kde si dcera hraje se štěňátkem pasteveckého psa ![]()
Celkem na prd. Minuly tyden kdyz jsme se chteli vracet z moravy do nemecka jsme nabourali auto. Cely tyden se dohadujem s pojistovnou a stale nevime co bude.. Vcera jsme se chteli vlakem vratit ale stavka DB v nemecku. Takze 6 hodin s detmi vlakem do domazlic a tam prespat. Dneska jsme se konecne dostali domu. V praci jsem si nebrala dovolenou ale minusove hodiny Takze dalsi mesice budou super. Navic auto porad stoji na morave u rodicu a mi stale nic nevime.. A to si platime volkasko.
@Dollorres Moc děkuju! Toho já se právě bojím, že mne to nepřejde a budu s tím rodit, což si nedovedu představit. Vzhledem k těhotenství do sebe nedávám žádné léky, jen ty „bonbony“ a to samozřejmě vůbec nepomáhá… Když budeš chtít plknout o nemocech, mám hromady času, ač věřím, že ty s dětmi asi ne
Přeji, ať jste z toho brzy venku
![]()
@Parninas Tak to je super - no přesně, „Neber to“ Já naštěstí teď čekám na jinou zkoušku a sice mateřskou, tu školní už mám za sebou… Tak budu držeet palce…
Na co se hásíš?
![]()
@PepiKo Tak držím palce, ať se povede jak divadlo, tak mejdan
Na co jdete do divadla? ![]()
@terien Však jednou za čas to vůbec nevadí a naopak je to příjemné
Tak užívej a oslavuj i za nás marody
![]()