Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Máme taky potetovaného tatínka, no a má dokonce dredy. Tak to asi budeme děsit rodiče na pískovištích, až Matýsek vyroste
![]()
A ještě, je to ten nejlepší táta pod sluncem ![]()
My jsme s mužem také potetovaní, takže já mám k „potetovaným feťákům a huličům“ vztah v pohodě. ![]()
Za sebe říkám, hoď to za hlavu, s magorem se srazíš všude a někdy bude vadit tetování, jindy to a jindy zase ono. ![]()
Ahoj.
Mně se tetování nelíbí na nikom a nikde, ale rozhodně si to nespojuju s feťáky
. Podle mě jste akorát potkali pěkné hlupáky
.
Mch vadí mi, když mému dítěti kdokoliv cizí dává jakékoliv jídlo bez toho, aby se mě zeptal. Ale to je asi na jinou diskuzi.
taky máme s manželem „kérky“ a přemýšlíme nad dalšíma, ale to až budou korunky ![]()
Ať si každej myslí co chce, prďte na ně, jsou to chytráci… ![]()
ahojky, víš, myslím,že tetování je ještě předsudek z dřívějších dob. (Všichni co byli tetovaní, museli být v kriminále atd.). Já mám třeba tátu taky potetovanýho, nikdy nebyl v kriminále, pracuje… no prostě je v pohodě. Já tetování mám taky. A hlavně znám tolik lidí, co tetování berou jako umění.. milují ho, a vůbec neřeší ostatní…
Tak hlavu vzhůru, ostatním bych se vysmála do obličeje… a myslela si svoje, podle toho co si napsala, víš, že máš super chlapa, tak by tě to mělo hřát u srdíčka ![]()
Na ostatní kašli
![]()
@lyrica píše:
Máme taky potetovaného tatínka, no a má dokonce dredy. Tak to asi budeme děsit rodiče na pískovištích, až Matýsek vyroste![]()
![]()
A ještě, je to ten nejlepší táta pod sluncem
Nooo, tak to tam raději ani nechoďte
anebo jo, aspoň budete mít pískoviště sami pro sebe
to mě vůbec nenapadlo..
![]()
Predsudky k potetovanym urcite nemam,ja sama mam tetovani.
NIc velkyho sice,ale je tam..Spis mam predsudky k lidem co maj porad na vsechno a vsechny predsudky..
Bud rada,ze mas hodnyho chlapa doma a vybodni se na to,co kdo rika.. ![]()
Určitě nemám předsudky k potetovaným. I tetování zvažuju. Chápu tetování na každém
Ono spíš jde o celkový dojem.
Je to blbý, ale uplně normální, že každý děláme nějaký dojem svým celkovým vzezřením. Kolikrát jsem se nechtěla s někým seznámit právě kvůli vzhledu- říkala jsem si, že vypadá nesympaticky, nebo moc naparáděná a pod a pak jsem byla mile překvapená, jak takový blbosti můžou lidi zmást. Je to blbost těch lidí, že odsuzují bez toho aby vás poznali.
Určitě si mohli odpustit tyhle poznámky ventilovaný nahlas ![]()
Ono je to těžko.. p okud rodina má první dítko , a tak malé 10 měsíců.. Možná by mi taky vadilo, kdyby mi tam přiběhlo cizí dítě nevím..
Možná jsou víc uskotlivý a nebo klasická doba, že se lidi porstě nedruží navíc od cizích…
Možná ani to tetování jako takové nemělo nic s tím společného.. A nebo to byly nějací namahrovaní rodiče, kteří oblekají děti do hezkých věcí a na děti v obyč se dívají skrz prsty..
Ale jako k tetovaným.. záleží na vzhledu.. Upřímně musím říct, kdyby se mi k dítěti přiblížil nějaký v roztrhaných hadrech potetovaný, tak by mi to vadilo nevím, ale těžko…
Nic si s toho nedělej. Kdybys byla na hřišti a slyšela jak u nás maminky pomlouvají cizí děti a jiné maminky a to tetovaní nemají
Mám potetovaný nárt přes kotník až na lýtko, taky mám piercing a feťák nejsem ![]()
@hkac píše:
Ahoj.
Mně se tetování nelíbí na nikom a nikde, ale rozhodně si to nespojuju s feťáky
. Podle mě jste akorát potkali pěkné hlupáky
.Mch vadí mi, když mému dítěti kdokoliv cizí dává jakékoliv jídlo bez toho, aby se mě zeptal. Ale to je asi na jinou diskuzi.
Předsudky k tetování nemám. Na druhou stranu taky si občas o někom pomyslím, jestli si nepíchá, ale spíš než s tetováním je to spojené s hubeností(extrémní), zanedbaností ve vzhledu (vlasy) a podobně.
U tetování se spíš někdy v duchu směju, proč si lidé nechávájí tetovat pořád to samé, co mají už tisíce dalších nebo nějaké (dle mého nazoru) stupidity.
Například o víkendu v Německu chlápek přes záda nápis v písmenech tak 7 cm vysokých MADE IN ITALY. ![]()
A lidi co musí druhé komentovat tak, aby je slyšeli, považuju za jednoduché. ![]()
Tak me se trebas tetovani nelibi a myslim si, ze az budete starsi tak budete vsichni vypadat desne srandovne… Ale nikdy by me nenapadlo zaskatulkovat nekoho s tetovanim jako fetaka apod.
Podle mne jsi narazila jen na parek snobu, co si mysli, ze jsou vic jak ostatni. Hod to za hlavu. Verim, ze ti to pokazilo den.
Ahojte,
A když šli kluci zpátky za mnou, slyšela jsem, jak ten chlap říká o mém manželovi, ať se na něj podívá, jak je hubenej a potetovanej , že je to beztak feťák
je sice pravda, že je hodně pokérovaný a hodně hubený (když se nacpe váží 55kg), ale to z něj dělá feťáka?
v úterý jsme se šli projít s manželem a ročním synem do lesa. Malého jsem tím pádem nijak neparádila, oblíkla mu tričko a kraťásky „na lítačku“, protože si pořád někde sedá na zem, sem tam si na ni i lehne, šoupe zadkem po trávě, tak proč si ničit věci nové že.. Cestou zpátky domů jsme to vzali přes park na zmrzlinu. Kluci si šli sednout někam na trávu a já šla pro zmrzku. Když jsem šla za nimi, viděla jsem, jak si malej chce hrát s nějakou mimi-holčičkou (10 měsíců starou), oblečenou v „nextíkovém“ stylu, a tak u nich dřepěl, usmíval se ně, chtěl se podávat na jejich hračky atd. Manžel tam byl s ním. Maminka holčičky mu podávala křupku, a ten její chlap ju hned okřikl stylem „panebože nedávej mu to, vždyť to beztak ani nezná“.
Samo že i část mé rodiny (dokonalé tetičky) o mém manželovi po celé rodině roznáší, že je to feťák počmáranej, že z něj táhne chlast a marihuana! Přitom nekouří, nikdy nepije (jo, jednou si teda líznul přípitku na naší svatbě..), za ty tři roky, co jsme spolu, byl večer venku s kamarády asi jen 6×. Doma se vším pomůže, o malého se stará snad jak žádný jiný chlap, chodí hezky a čistě upravený. Fakt mě to celkem zamrzelo
Proto by mě zajímal váš názor na potetované tatínky (maminky), jestli k nim máte předsudky a proč?
S dovolením píšu anonymně, manžel mi sem sem tam nakoukne a nemá rád, když ho tu veřejně rozebírám a hlavně si myslím, že onoho pána ani neslyšel..