Máte předsudky k potetovaným?

Anonymní
3.5.12 14:05

máte předsudky k potetovaným?

Ahojte,
v úterý jsme se šli projít s manželem a ročním synem do lesa. Malého jsem tím pádem nijak neparádila, oblíkla mu tričko a kraťásky „na lítačku“, protože si pořád někde sedá na zem, sem tam si na ni i lehne, šoupe zadkem po trávě, tak proč si ničit věci nové že.. Cestou zpátky domů jsme to vzali přes park na zmrzlinu. Kluci si šli sednout někam na trávu a já šla pro zmrzku. Když jsem šla za nimi, viděla jsem, jak si malej chce hrát s nějakou mimi-holčičkou (10 měsíců starou), oblečenou v „nextíkovém“ stylu, a tak u nich dřepěl, usmíval se ně, chtěl se podávat na jejich hračky atd. Manžel tam byl s ním. Maminka holčičky mu podávala křupku, a ten její chlap ju hned okřikl stylem „panebože nedávej mu to, vždyť to beztak ani nezná“. 8o A když šli kluci zpátky za mnou, slyšela jsem, jak ten chlap říká o mém manželovi, ať se na něj podívá, jak je hubenej a potetovanej , že je to beztak feťák 8o :x je sice pravda, že je hodně pokérovaný a hodně hubený (když se nacpe váží 55kg), ale to z něj dělá feťáka?
Samo že i část mé rodiny (dokonalé tetičky) o mém manželovi po celé rodině roznáší, že je to feťák počmáranej, že z něj táhne chlast a marihuana! Přitom nekouří, nikdy nepije (jo, jednou si teda líznul přípitku na naší svatbě..), za ty tři roky, co jsme spolu, byl večer venku s kamarády asi jen 6×. Doma se vším pomůže, o malého se stará snad jak žádný jiný chlap, chodí hezky a čistě upravený. Fakt mě to celkem zamrzelo :,(
Proto by mě zajímal váš názor na potetované tatínky (maminky), jestli k nim máte předsudky a proč?

S dovolením píšu anonymně, manžel mi sem sem tam nakoukne a nemá rád, když ho tu veřejně rozebírám a hlavně si myslím, že onoho pána ani neslyšel..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
41882
3.5.12 14:08

Máme taky potetovaného tatínka, no a má dokonce dredy. Tak to asi budeme děsit rodiče na pískovištích, až Matýsek vyroste :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A ještě, je to ten nejlepší táta pod sluncem :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2926
3.5.12 14:09

My jsme s mužem také potetovaní, takže já mám k „potetovaným feťákům a huličům“ vztah v pohodě. :D

Za sebe říkám, hoď to za hlavu, s magorem se srazíš všude a někdy bude vadit tetování, jindy to a jindy zase ono. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
3.5.12 14:09

Ahoj.
8o Mně se tetování nelíbí na nikom a nikde, ale rozhodně si to nespojuju s feťáky :roll: . Podle mě jste akorát potkali pěkné hlupáky :cert: .

Mch vadí mi, když mému dítěti kdokoliv cizí dává jakékoliv jídlo bez toho, aby se mě zeptal. Ale to je asi na jinou diskuzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
3.5.12 14:10

taky máme s manželem „kérky“ a přemýšlíme nad dalšíma, ale to až budou korunky 8)
Ať si každej myslí co chce, prďte na ně, jsou to chytráci… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1788
3.5.12 14:10

ahojky, víš, myslím,že tetování je ještě předsudek z dřívějších dob. (Všichni co byli tetovaní, museli být v kriminále atd.). Já mám třeba tátu taky potetovanýho, nikdy nebyl v kriminále, pracuje… no prostě je v pohodě. Já tetování mám taky. A hlavně znám tolik lidí, co tetování berou jako umění.. milují ho, a vůbec neřeší ostatní…
Tak hlavu vzhůru, ostatním bych se vysmála do obličeje… a myslela si svoje, podle toho co si napsala, víš, že máš super chlapa, tak by tě to mělo hřát u srdíčka :-)
Na ostatní kašli :-) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.5.12 14:11
@lyrica píše:
Máme taky potetovaného tatínka, no a má dokonce dredy. Tak to asi budeme děsit rodiče na pískovištích, až Matýsek vyroste :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A ještě, je to ten nejlepší táta pod sluncem :pankac:

Nooo, tak to tam raději ani nechoďte :lol: anebo jo, aspoň budete mít pískoviště sami pro sebe :think: to mě vůbec nenapadlo.. :think: :lol:

• Citovat
  • Upravit
3003
3.5.12 14:11

Predsudky k potetovanym urcite nemam,ja sama mam tetovani. :mrgreen: NIc velkyho sice,ale je tam..Spis mam predsudky k lidem co maj porad na vsechno a vsechny predsudky.. :cert: Bud rada,ze mas hodnyho chlapa doma a vybodni se na to,co kdo rika.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
3.5.12 14:12

Určitě nemám předsudky k potetovaným. I tetování zvažuju. Chápu tetování na každém :palec: Ono spíš jde o celkový dojem. :think: Je to blbý, ale uplně normální, že každý děláme nějaký dojem svým celkovým vzezřením. Kolikrát jsem se nechtěla s někým seznámit právě kvůli vzhledu- říkala jsem si, že vypadá nesympaticky, nebo moc naparáděná a pod a pak jsem byla mile překvapená, jak takový blbosti můžou lidi zmást. Je to blbost těch lidí, že odsuzují bez toho aby vás poznali. :nevim: Určitě si mohli odpustit tyhle poznámky ventilovaný nahlas :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
3.5.12 14:13

Ono je to těžko.. p okud rodina má první dítko , a tak malé 10 měsíců.. Možná by mi taky vadilo, kdyby mi tam přiběhlo cizí dítě nevím..
Možná jsou víc uskotlivý a nebo klasická doba, že se lidi porstě nedruží navíc od cizích…
Možná ani to tetování jako takové nemělo nic s tím společného.. A nebo to byly nějací namahrovaní rodiče, kteří oblekají děti do hezkých věcí a na děti v obyč se dívají skrz prsty..
Ale jako k tetovaným.. záleží na vzhledu.. Upřímně musím říct, kdyby se mi k dítěti přiblížil nějaký v roztrhaných hadrech potetovaný, tak by mi to vadilo nevím, ale těžko…
Nic si s toho nedělej. Kdybys byla na hřišti a slyšela jak u nás maminky pomlouvají cizí děti a jiné maminky a to tetovaní nemají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
3.5.12 14:14

Mám potetovaný nárt přes kotník až na lýtko, taky mám piercing a feťák nejsem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
3.5.12 14:14
Taky nemam rada kdyz nekdo dava malemu jidlo a nezepta se mi.. :cert:
@hkac píše:
Ahoj.
8o Mně se tetování nelíbí na nikom a nikde, ale rozhodně si to nespojuju s feťáky :roll: . Podle mě jste akorát potkali pěkné hlupáky :cert: .Mch vadí mi, když mému dítěti kdokoliv cizí dává jakékoliv jídlo bez toho, aby se mě zeptal. Ale to je asi na jinou diskuzi.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12003
3.5.12 14:15

taky mám tetování… :) Taze určitě žádné předsudky nemám… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
3.5.12 14:16

Předsudky k tetování nemám. Na druhou stranu taky si občas o někom pomyslím, jestli si nepíchá, ale spíš než s tetováním je to spojené s hubeností(extrémní), zanedbaností ve vzhledu (vlasy) a podobně.
U tetování se spíš někdy v duchu směju, proč si lidé nechávájí tetovat pořád to samé, co mají už tisíce dalších nebo nějaké (dle mého nazoru) stupidity.
Například o víkendu v Německu chlápek přes záda nápis v písmenech tak 7 cm vysokých MADE IN ITALY. :roll:
A lidi co musí druhé komentovat tak, aby je slyšeli, považuju za jednoduché. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
3.5.12 14:18

Tak me se trebas tetovani nelibi a myslim si, ze az budete starsi tak budete vsichni vypadat desne srandovne… Ale nikdy by me nenapadlo zaskatulkovat nekoho s tetovanim jako fetaka apod.
Podle mne jsi narazila jen na parek snobu, co si mysli, ze jsou vic jak ostatni. Hod to za hlavu. Verim, ze ti to pokazilo den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová