Máte přihlášeného psa?

4.1.13 08:53

Mate prihlaseneho psa??

Jak je to, je. Povinne prihlasit psa na urad??
Je tu nekdo kdo psa prihlaseneho nema?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
4.1.13 08:57

Asi záleží, kde bydlíš.. na vsi psa neutajíš, ve městě možná jo, ale zas otázka, kdyby se něco stalo (pes někomu ublížil nebo pod), tak budeš mít mnohem větší problém, pokud přihlášený nebude… :think: Jinak přihlásit psa je povinnost, někde ho musíš i očipovat (např nově Ostrava)..

Příspěvek upraven 04.01.13 v 08:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.1.13 08:57

No prave ja sem. rikala manzelovi ze az nasemu psovy budou 3mesice tak se musi prihlasit a on rika ze ne ze to projde tak nevim no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alli_li
4.1.13 08:58

Ano povinne to je, ale nikdo nekontroluje. Problem pak je kdyz te nejaky dobrak uda.
My mame psa u baraku prihlasovali jsme ho po roce co ho mame. Platime rocne 300 a diky cipu jsme na dva roky osvobozeny od poplatku.

• Citovat
  • Upravit
9219

Psa prihlasenyho mam, nikdy nevis, co udela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Jn a to se musi prihlasit kde mam.trv. Bydliste ze? I kdyz tam. nebydlim??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
4.1.13 08:59

Také jsem měla psa 10 let ve městě nepřihlášeného, protože jsem bydlela po podnájmech, ale před rokem mě kontrolovali v parku, tak jsem ho hned přihlásila na moravu k mámě kde i teď bydlí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Když to neprojde, doměří vám poplatek zpětně. Nevím, zda je tam i nějaká další sankce.

• Citovat
  • Upravit
6956

Jasne ze ho musis prihlasit :roll: Pes musi mit znamku, bude ti hrozit pokuta az 60tisic korun!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alli_li
4.1.13 09:00
@DiamondWhite píše:
Jn a to se musi prihlasit kde mam.trv. Bydliste ze? I kdyz tam. nebydlim??

Pes se prihlasuje tam kde se nachazi. Ja na baraku zatim trvale bydliste nemam ale pes je tu prihlaseny

• Citovat
  • Upravit
72725
4.1.13 09:00

@DiamondWhite jinak mrkni sem https://www.emimino.cz/…-psa-111918/, náhoda je blbec, psi kontrolujou v některých městech i policajti..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
colafit
4.1.13 09:01

Kolik tak obvykle poplatek jue? Příjdem mi, že nějaký 300 za rok by mi nestálo za problémy, kdyby se to zjistilo. A v Praze to tuším docela kontrolují (co jsem tak viděla v parcích)

• Citovat
  • Upravit
alli_li
4.1.13 09:03
@colafit píše:
Kolik tak obvykle poplatek jue? Příjdem mi, že nějaký 300 za rok by mi nestálo za problémy, kdyby se to zjistilo. A v Praze to tuším docela kontrolují (co jsem tak viděla v parcích)

Ja jsem z Prahy 5 a platime u baraku rocne tech 300

• Citovat
  • Upravit
becky87
4.1.13 09:04

Jsem na vesnici, velkeho psa co mam venku prihlaseneho mam. Maleho(1,6kg)nemam.

• Citovat
  • Upravit
72725
4.1.13 09:04

@colafit my platili na vsi u Mošnova 500 kč, ve Frýdku chtěj 1500,– za rok.. záleží jak kde, najdeš na netu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný