Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Jak je to, je. Povinne prihlasit psa na urad??
Je tu nekdo kdo psa prihlaseneho nema?
Asi záleží, kde bydlíš.. na vsi psa neutajíš, ve městě možná jo, ale zas otázka, kdyby se něco stalo (pes někomu ublížil nebo pod), tak budeš mít mnohem větší problém, pokud přihlášený nebude…
Jinak přihlásit psa je povinnost, někde ho musíš i očipovat (např nově Ostrava)..
Příspěvek upraven 04.01.13 v 08:57
No prave ja sem. rikala manzelovi ze az nasemu psovy budou 3mesice tak se musi prihlasit a on rika ze ne ze to projde tak nevim no
Ano povinne to je, ale nikdo nekontroluje. Problem pak je kdyz te nejaky dobrak uda.
My mame psa u baraku prihlasovali jsme ho po roce co ho mame. Platime rocne 300 a diky cipu jsme na dva roky osvobozeny od poplatku.
Jn a to se musi prihlasit kde mam.trv. Bydliste ze? I kdyz tam. nebydlim??
Také jsem měla psa 10 let ve městě nepřihlášeného, protože jsem bydlela po podnájmech, ale před rokem mě kontrolovali v parku, tak jsem ho hned přihlásila na moravu k mámě kde i teď bydlí..
Když to neprojde, doměří vám poplatek zpětně. Nevím, zda je tam i nějaká další sankce.
Jasne ze ho musis prihlasit
Pes musi mit znamku, bude ti hrozit pokuta az 60tisic korun!
@DiamondWhite píše:
Jn a to se musi prihlasit kde mam.trv. Bydliste ze? I kdyz tam. nebydlim??
Pes se prihlasuje tam kde se nachazi. Ja na baraku zatim trvale bydliste nemam ale pes je tu prihlaseny
@DiamondWhite jinak mrkni sem https://www.emimino.cz/…-psa-111918/, náhoda je blbec, psi kontrolujou v některých městech i policajti..
Kolik tak obvykle poplatek jue? Příjdem mi, že nějaký 300 za rok by mi nestálo za problémy, kdyby se to zjistilo. A v Praze to tuším docela kontrolují (co jsem tak viděla v parcích)
@colafit píše:
Kolik tak obvykle poplatek jue? Příjdem mi, že nějaký 300 za rok by mi nestálo za problémy, kdyby se to zjistilo. A v Praze to tuším docela kontrolují (co jsem tak viděla v parcích)
Ja jsem z Prahy 5 a platime u baraku rocne tech 300
Jsem na vesnici, velkeho psa co mam venku prihlaseneho mam. Maleho(1,6kg)nemam.
@colafit my platili na vsi u Mošnova 500 kč, ve Frýdku chtěj 1500,– za rok.. záleží jak kde, najdeš na netu..