Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
chuanitka píše:J-Zicek píše:Kočky už jsme teď ne?chuanitka píše:Tak to jsem ráda,že nejsem sama.Piju pořád a jsem na to i závislá.Ve stáří pak budem kočky z toho kolik jsme toho vypily.J-Zicek píše:Tak jsme divný dvě
Tak s tím fakt problémy nemám.Spíš naopak.Až se toho děsím kolik toho vypiju.Doufám,že nejsem divná.Manžel si dělá srandu, že bez lahve vody nedojdu ani od baráku k autu
Ale člověk si zvykne, že jo
A močák naštěstí taky
A navíc je to dobré pro figuru
také stále piju. Někdey si tím přijdu postižená. Kamkoliv jdu, tak sebou tahám pití… bez vody ani ránu !
Mám s tím veliký problém. Prakticky nepiju. (Zrovna včera večer sem se divila, že ještě nejsem vysušená
). Když řeknu, že denně vypiju v průměru 250 ml, tak lidi valí bulvy.. Že je to strašně málo a jaktože vubec ještě žiju atd. atd. ..
Chtěla bych se zlepšit, ale nevím jak. Zatím to zkouším s lahví vody či džusu (ředím zásadně půl na půl, jinak je to kyselééé).. A porozuji kolik dokážu denně vypít. Vzala jsem si na to lahev s pítkem od Rajec má 0,75 l, tak jsem na to zvědavá.. No od rána (8:00) jsem vypila jen tolik, že hladina teď sahá nad nejužší část lahve.. ![]()
Nemám potřebu pít..
Jakmile si dám více jak dva loky za sebou navaluje mi to, zvedá se mi žaludek..
Nevím co s tím a víc se pít už asi nenaučím..
Ale je fakt, že když mám úřed sebou tu lahev, mám větší žízeň…
![]()
Ale zase si myslím, že je zvyklý nepít a najednou do sebe nalít 2 litry.. Ty ledviny na to nejsou zvyklé a budou to stíhat?
Já když mám den a vypiju více jak litr, tak jsem pak pochcaná jak čůrací panenka
A vadí mi to a obtěžuje každch 10 minut chodit čůrat.. ![]()
EvušeŠ píše:chuanitka píše:také stále piju. Někdey si tím přijdu postižená. Kamkoliv jdu, tak sebou tahám pití… bez vody ani ránu !J-Zicek píše:Kočky už jsme teď ne?chuanitka píše:Tak to jsem ráda,že nejsem sama.Piju pořád a jsem na to i závislá.Ve stáří pak budem kočky z toho kolik jsme toho vypily.J-Zicek píše:Tak jsme divný dvě
Tak s tím fakt problémy nemám.Spíš naopak.Až se toho děsím kolik toho vypiju.Doufám,že nejsem divná.Manžel si dělá srandu, že bez lahve vody nedojdu ani od baráku k autu
Ale člověk si zvykne, že jo
A močák naštěstí taky
A navíc je to dobré pro figuru
Vítej k nám žíznivým do klubu.
Já dnes dala 300 ml čaj snídaně, 100 ml dopoledne voda ke kafi (takže to se asi nepočítá), 150 ml voda k obědu, 200 ml fresh ke kafi, počítám, že večer ještě urazím 300-500 ml čaje. No pořád málo a to se hlídám ![]()
Ale lepší vypít tolik než jen minimum.Daří se ti.Jen tak dál.
Já taky měla problém s tím,že jsem málo pila.Po novým roce jsem byla u výživový poradkyně,abych něco zhubla a ta mi doporučila vypít denně min.3 l.
Aby ty tuky měly kudy odcházet.Nějak jsem si zvykla ale pořád chodím čůrat a to mě docela otravuje.Už nedojedu ani z práce domu bez toho,aniž bych někde hledala záchod ![]()
já mám děsnej problém s pitným režimem ale co kojím tak se to snažím hlídat, občas se zapomenu a je to pak znát na mlíku tak to doháním. Pomáhá mi to že si dělám šťávu do flašky od nestea protože se mi z ní dobře pije a furt jí všude tahám sebou ale někdy prostě nemám žízeň
no ale myslím že až dokojím tak budu tam kde jsem byla…
jinak víc než dva litry denně určitě nevypiju, což je na mě až až
jinak stějně jako málo pití tak i přemíra pití není dobře… moc to namáhá ledviny.