Máte problém s pitným režimem?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
469
15.4.11 09:41
chuanitka píše:
J-Zicek píše:
chuanitka píše:
J-Zicek píše:
Tak s tím fakt problémy nemám.Spíš naopak.Až se toho děsím kolik toho vypiju.Doufám,že nejsem divná. :-D
Tak jsme divný dvě :lol: Manžel si dělá srandu, že bez lahve vody nedojdu ani od baráku k autu :lol: Ale člověk si zvykne, že jo :) A močák naštěstí taky :palec: A navíc je to dobré pro figuru :-P
Tak to jsem ráda,že nejsem sama.Piju pořád a jsem na to i závislá.Ve stáří pak budem kočky z toho kolik jsme toho vypily. :mrgreen:
Kočky už jsme teď ne? :mrgreen:

také stále piju. Někdey si tím přijdu postižená. Kamkoliv jdu, tak sebou tahám pití… bez vody ani ránu !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
15.4.11 11:42

Mám s tím veliký problém. Prakticky nepiju. (Zrovna včera večer sem se divila, že ještě nejsem vysušená :mrgreen: ). Když řeknu, že denně vypiju v průměru 250 ml, tak lidi valí bulvy.. Že je to strašně málo a jaktože vubec ještě žiju atd. atd. ..
Chtěla bych se zlepšit, ale nevím jak. Zatím to zkouším s lahví vody či džusu (ředím zásadně půl na půl, jinak je to kyselééé).. A porozuji kolik dokážu denně vypít. Vzala jsem si na to lahev s pítkem od Rajec má 0,75 l, tak jsem na to zvědavá.. No od rána (8:00) jsem vypila jen tolik, že hladina teď sahá nad nejužší část lahve.. :nevim:
Nemám potřebu pít..
Jakmile si dám více jak dva loky za sebou navaluje mi to, zvedá se mi žaludek.. :poblion: Nevím co s tím a víc se pít už asi nenaučím.. :nevim: Ale je fakt, že když mám úřed sebou tu lahev, mám větší žízeň… :-P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
15.4.11 11:45

Ale zase si myslím, že je zvyklý nepít a najednou do sebe nalít 2 litry.. Ty ledviny na to nejsou zvyklé a budou to stíhat? :mrgreen: Já když mám den a vypiju více jak litr, tak jsem pak pochcaná jak čůrací panenka :nevim: A vadí mi to a obtěžuje každch 10 minut chodit čůrat.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5233
15.4.11 14:21
EvušeŠ píše:
chuanitka píše:
J-Zicek píše:
chuanitka píše:
J-Zicek píše:
Tak s tím fakt problémy nemám.Spíš naopak.Až se toho děsím kolik toho vypiju.Doufám,že nejsem divná. :-D
Tak jsme divný dvě :lol: Manžel si dělá srandu, že bez lahve vody nedojdu ani od baráku k autu :lol: Ale člověk si zvykne, že jo :) A močák naštěstí taky :palec: A navíc je to dobré pro figuru :-P
Tak to jsem ráda,že nejsem sama.Piju pořád a jsem na to i závislá.Ve stáří pak budem kočky z toho kolik jsme toho vypily. :mrgreen:
Kočky už jsme teď ne? :mrgreen:
také stále piju. Někdey si tím přijdu postižená. Kamkoliv jdu, tak sebou tahám pití… bez vody ani ránu !

Vítej k nám žíznivým do klubu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17904
15.4.11 19:10

Já dnes dala 300 ml čaj snídaně, 100 ml dopoledne voda ke kafi (takže to se asi nepočítá), 150 ml voda k obědu, 200 ml fresh ke kafi, počítám, že večer ještě urazím 300-500 ml čaje. No pořád málo a to se hlídám :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5233
15.4.11 19:28

Ale lepší vypít tolik než jen minimum.Daří se ti.Jen tak dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17904
15.4.11 20:29

Připadám si jako „Jste to, co pijete“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5233
15.4.11 21:17
:palec: :palec: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
15.4.11 22:08

Já taky měla problém s tím,že jsem málo pila.Po novým roce jsem byla u výživový poradkyně,abych něco zhubla a ta mi doporučila vypít denně min.3 l. :nevim: Aby ty tuky měly kudy odcházet.Nějak jsem si zvykla ale pořád chodím čůrat a to mě docela otravuje.Už nedojedu ani z práce domu bez toho,aniž bych někde hledala záchod :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
17.4.11 21:33

já mám děsnej problém s pitným režimem ale co kojím tak se to snažím hlídat, občas se zapomenu a je to pak znát na mlíku tak to doháním. Pomáhá mi to že si dělám šťávu do flašky od nestea protože se mi z ní dobře pije a furt jí všude tahám sebou ale někdy prostě nemám žízeň :nevim: no ale myslím že až dokojím tak budu tam kde jsem byla… :zed: jinak víc než dva litry denně určitě nevypiju, což je na mě až až :-) jinak stějně jako málo pití tak i přemíra pití není dobře… moc to namáhá ledviny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová