Máte rádi eMimino?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2841
7.5.14 11:58
@lucenka píše:
Jako každý závislák si o sobě myslím, že to mám težce pod kontrolou :mrgreen:Ale do vany si ho neberu, tam zásadně lezu s knížkou (teď už čtečkou) :mrgreen:
:mrgreen: moderni doba
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
7.5.14 11:59
@pusina1 píše:
Zrovna tu dnes resi jak to udelat pusou :mrgreen: no a pak to tu nemej rada :mrgreen:

Jo, četla jsem. I v tomto směru se tu občas poučím :mrgreen: (teda často jen v tom směru, že nemusím mít všechno).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2647
7.5.14 11:59

Bylo období, kdy mě „drželo nad vodou“… Prostě relax. Je tu prča. A několik diskuzí jsme probírali i doma s manželem (ty vztahovy), takže zábava. A najde se tu fakt odpověď snad na všechno. Otázka je, co si z toho vzít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
7.5.14 12:00
@pusina1 píše:
Zrovna tu dnes resi jak to udelat pusou :mrgreen: no a pak to tu nemej rada :mrgreen:

Jo toho jsem si taky vsimla rano kdyz jsem rozlepovala oci a rikam si uf vzdyt neni vikend, ale volno ve ctvrtek se blizi ze by?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5549
7.5.14 12:00
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
7.5.14 12:01
@lucenka píše:
Jako každý závislák si o sobě myslím, že to mám težce pod kontrolou :mrgreen:Ale do vany si ho neberu, tam zásadně lezu s knížkou (teď už čtečkou) :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: kdyby jsi potrebovala lomoct staci rict :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2841
7.5.14 12:01
@aspagi píše:
Jo toho jsem si taky vsimla rano kdyz jsem rozlepovala oci a rikam si uf vzdyt neni vikend, ale volno ve ctvrtek se blizi ze by?
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
7.5.14 12:02
@aspagi píše:
Jo toho jsem si taky vsimla rano kdyz jsem rozlepovala oci a rikam si uf vzdyt neni vikend, ale volno ve ctvrtek se blizi ze by?

no počkej, víkend sice není, ale zítra je svátek a pak mají některé školy ředitelské volno včetně té kam chodí náš syn…takže do školy jdou dětičky až v pondělí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
7.5.14 12:03
@aspagi píše: :mrgreen: :mrgreen: kdyby jsi potrebovala lomoct staci rict :mrgreen:

zatím to zvládám… i když chlap už dost často remcá :roll:

• Citovat
  • Upravit
25123
7.5.14 12:03

Jinak já teda přiznávám závislost, zvlášt´ když píšu seminárky a jsem na Pc…to pak přepínám mezi okny :mrgreen: ale jinak jsou dny, kdy to třeba za celej den nezapnu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
7.5.14 12:08

Ne nemám ho ráda. Skoro sem nelezu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
7.5.14 12:09

Bohuželmusím říct, že e mimino se za poslední dejme tomu rok hodně zhoršilo, štve mě tu spousta věcí, i když se mě přímo netýkají. proto odtud odešlo několik stálic. Takže emimino jo, když je na mateřský nuda, nebo není večer nic zajímavého v televizi. Ale klidně několikadenní nepřítomnost zde mi žíly netrhá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rachelpodruhe
7.5.14 12:11

Ne, uz nemam. Mela jsem to tu rada driv, ted uz opravdu ne.

• Citovat
  • Upravit
5130
7.5.14 12:12

:mrgreen: :mrgreen: ano mám…ale nemám ráda některé uživatelky, které jsou za „místní hvězdy“, ale to je na jinou diskuzi :mavam: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
7.5.14 12:14

Nemám ho ráda, páč jsem na něm těžce závislá. Ale už je to lepší, nelezu všude :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová