Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lucenka píše:
Jako každý závislák si o sobě myslím, že to mám težce pod kontrolouAle do vany si ho neberu, tam zásadně lezu s knížkou (teď už čtečkou)
@pusina1 píše:
Zrovna tu dnes resi jak to udelat pusouno a pak to tu nemej rada
Jo, četla jsem. I v tomto směru se tu občas poučím
(teda často jen v tom směru, že nemusím mít všechno).
Bylo období, kdy mě „drželo nad vodou“… Prostě relax. Je tu prča. A několik diskuzí jsme probírali i doma s manželem (ty vztahovy), takže zábava. A najde se tu fakt odpověď snad na všechno. Otázka je, co si z toho vzít…
@pusina1 píše:
Zrovna tu dnes resi jak to udelat pusouno a pak to tu nemej rada
Jo toho jsem si taky vsimla rano kdyz jsem rozlepovala oci a rikam si uf vzdyt neni vikend, ale volno ve ctvrtek se blizi ze by?
@lucenka píše:
Jako každý závislák si o sobě myslím, že to mám težce pod kontrolouAle do vany si ho neberu, tam zásadně lezu s knížkou (teď už čtečkou)
@aspagi píše:
Jo toho jsem si taky vsimla rano kdyz jsem rozlepovala oci a rikam si uf vzdyt neni vikend, ale volno ve ctvrtek se blizi ze by?
@aspagi píše:
no počkej, víkend sice není, ale zítra je svátek a pak mají některé školy ředitelské volno včetně té kam chodí náš syn…takže do školy jdou dětičky až v pondělí ![]()
@aspagi píše:![]()
kdyby jsi potrebovala lomoct staci rict
zatím to zvládám… i když chlap už dost často remcá ![]()
Jinak já teda přiznávám závislost, zvlášt´ když píšu seminárky a jsem na Pc…to pak přepínám mezi okny
ale jinak jsou dny, kdy to třeba za celej den nezapnu ![]()
Bohuželmusím říct, že e mimino se za poslední dejme tomu rok hodně zhoršilo, štve mě tu spousta věcí, i když se mě přímo netýkají. proto odtud odešlo několik stálic. Takže emimino jo, když je na mateřský nuda, nebo není večer nic zajímavého v televizi. Ale klidně několikadenní nepřítomnost zde mi žíly netrhá ![]()
ano mám…ale nemám ráda některé uživatelky, které jsou za „místní hvězdy“, ale to je na jinou diskuzi
![]()
Nemám ho ráda, páč jsem na něm těžce závislá. Ale už je to lepší, nelezu všude ![]()