Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@pusina1 píše:
Tak šup, přiznejte kdo je tu závislej na emiminu?já teda ne
![]()
Mám a moc, chodila jsem jinam a byla jsem zdeptaná od rejpalek, tady to je sice taky občas, ale ne tolik jako na konkurenčním rodinném serveru ![]()
Mě taky štvou rýpalky, když jsem byla nováček hodně jsem si to brala
ted mi místní hvězdy můžou ![]()
Jinak teda taky vnímám posun směrem k horšímu, přijde mi, že se tu hlavně hodně ryje a málo radí ![]()
@suik píše:
Nemám ho ráda, páč jsem na něm těžce závislá. Ale už je to lepší, nelezu všude
@suik píše:
Jinak teda taky vnímám posun směrem k horšímu, přijde mi, že se tu hlavně hodně ryje a málo radí
@suik píše:
Jinak teda taky vnímám posun směrem k horšímu, přijde mi, že se tu hlavně hodně ryje a málo radí
Pořád to nic není, já zažila, jak od otázky,,Může roční dítě ptibiňáka,, se člověk dozvěděl, že je vlastně špatná matka a nezodpovědná k tomu, bylo mi to kdysi moc líto a dokonce (přiznám se), jsem i bulela.
@Syringa píše:
Máš pravdu, je třeba to filtrovat: raději nereagovat než se pouštět do „diskuse“ s rýpalem.
jojo, tím se řídím i já
není nic horšího než srážka s chytrolínem a blbcem
@valina1 Jenže to někdy poznáš až pozdě, diskutuješ, zapleteš se, dáš do toho emoce a najednou si připadáš jak tydýt.
@Lenka002 píše:
Pořád to nic není, já zažila, jak od otázky,,Může roční dítě ptibiňáka,, se člověk dozvěděl, že je vlastně špatná matka a nezodpovědná k tomu, bylo mi to kdysi moc líto a dokonce (přiznám se), jsem i bulela.
Taky mě tu místní rejpalky jednou rozbrečeli, ale byla jsem v šestinedělí, ted mi můžou ![]()
@aspagi píše:
Emimino ctu i pri koupani mobil zasadne si beru do vany
Taky tak
a jeste ctu na zachode ![]()
@pusina1 píše:
Taky mě tu místní rejpalky jednou rozbrečeli, ale byla jsem v šestinedělí, ted mi můžou
Mně už je přes 40, takže si to neberu jako za mlada
.
@Lenka002 píše:
@valina1 Jenže to někdy poznáš až pozdě, diskutuješ, zapleteš se, dáš do toho emoce a najednou si připadáš jak tydýt.
no, nesmíš do toho ty emoce dát no…jinak ano, ne vždy to jde…ale na druhou stranu „místní hvězdy“ jsou stále ty samé
takže už vím, na koho nereagovat…sice nemám milion příspěvků, ale jsem tu 12h denně, mám to zaplé a když je chvilka, tak čtu…málokdy píšu
@Lenka002 píše:
Mně už je přes 40, takže si to neberu jako za mlada.
mě je skoro taky tak, takže opravdu mě nedostanou ![]()
@valina1 píše:
no, nesmíš do toho ty emoce dát no…jinak ano, ne vždy to jde…ale na druhou stranu „místní hvězdy“ jsou stále ty samé![]()
takže už vím, na koho nereagovat…sice nemám milion příspěvků, ale jsem tu 12h denně, mám to zaplé a když je chvilka, tak čtu…málokdy píšu
To máš pravdu.