Máte rádi eMimino?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4885
7.5.14 12:14
@pusina1 píše:
Tak šup, přiznejte kdo je tu závislej na emiminu? :mrgreen: já teda ne :pocitac: :mrgreen:

Mám a moc, chodila jsem jinam a byla jsem zdeptaná od rejpalek, tady to je sice taky občas, ale ne tolik jako na konkurenčním rodinném serveru :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2841
7.5.14 12:15

Mě taky štvou rýpalky, když jsem byla nováček hodně jsem si to brala :think: ted mi místní hvězdy můžou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856

Jinak teda taky vnímám posun směrem k horšímu, přijde mi, že se tu hlavně hodně ryje a málo radí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2841
@suik píše:
Nemám ho ráda, páč jsem na něm těžce závislá. Ale už je to lepší, nelezu všude :mrgreen:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2841
7.5.14 12:16
@suik píše:
Jinak teda taky vnímám posun směrem k horšímu, přijde mi, že se tu hlavně hodně ryje a málo radí :nevim:
:palec: přesně
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4885
7.5.14 12:18
@suik píše:
Jinak teda taky vnímám posun směrem k horšímu, přijde mi, že se tu hlavně hodně ryje a málo radí :nevim:

Pořád to nic není, já zažila, jak od otázky,,Může roční dítě ptibiňáka,, se člověk dozvěděl, že je vlastně špatná matka a nezodpovědná k tomu, bylo mi to kdysi moc líto a dokonce (přiznám se), jsem i bulela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130
7.5.14 12:20
@Syringa píše:
Máš pravdu, je třeba to filtrovat: raději nereagovat než se pouštět do „diskuse“ s rýpalem 8).

jojo, tím se řídím i já :pankac: není nic horšího než srážka s chytrolínem a blbcem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4885
7.5.14 12:21

@valina1 Jenže to někdy poznáš až pozdě, diskutuješ, zapleteš se, dáš do toho emoce a najednou si připadáš jak tydýt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2841
@Lenka002 píše:
Pořád to nic není, já zažila, jak od otázky,,Může roční dítě ptibiňáka,, se člověk dozvěděl, že je vlastně špatná matka a nezodpovědná k tomu, bylo mi to kdysi moc líto a dokonce (přiznám se), jsem i bulela.

Taky mě tu místní rejpalky jednou rozbrečeli, ale byla jsem v šestinedělí, ted mi můžou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
639
@aspagi píše:
Emimino ctu i pri koupani mobil zasadne si beru do vany :mrgreen:

Taky tak :mrgreen: a jeste ctu na zachode ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4885
7.5.14 12:22
@pusina1 píše:
Taky mě tu místní rejpalky jednou rozbrečeli, ale byla jsem v šestinedělí, ted mi můžou :mrgreen:

Mně už je přes 40, takže si to neberu jako za mlada :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130
7.5.14 12:22
@Lenka002 píše:
@valina1 Jenže to někdy poznáš až pozdě, diskutuješ, zapleteš se, dáš do toho emoce a najednou si připadáš jak tydýt.

no, nesmíš do toho ty emoce dát no…jinak ano, ne vždy to jde…ale na druhou stranu „místní hvězdy“ jsou stále ty samé :think: :mrgreen: takže už vím, na koho nereagovat…sice nemám milion příspěvků, ale jsem tu 12h denně, mám to zaplé a když je chvilka, tak čtu…málokdy píšu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2841
7.5.14 12:24
@Lenka002 píše:
Mně už je přes 40, takže si to neberu jako za mlada :mrgreen:.

mě je skoro taky tak, takže opravdu mě nedostanou  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4885
7.5.14 12:25
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4885
7.5.14 12:26
@valina1 píše:
no, nesmíš do toho ty emoce dát no…jinak ano, ne vždy to jde…ale na druhou stranu „místní hvězdy“ jsou stále ty samé :think: :mrgreen: takže už vím, na koho nereagovat…sice nemám milion příspěvků, ale jsem tu 12h denně, mám to zaplé a když je chvilka, tak čtu…málokdy píšu

To máš pravdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová