Máte rádi eMimino?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2841
2.6.14 22:09
@Honza 12 píše: Žiješ?

Jo 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2841
2.6.14 22:12
@pusina1 píše:
Jo 8o
@Honza 12 píše: Žiješ?
:mrgreen: :P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30147
2.6.14 22:33
@pusina1 píše: :mrgreen: :P

Super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
2.6.14 22:34
@Honza 12 píše:
Super

ještě vedle :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1309
5.11.14 21:12

Poděkování všem uživatelkám

Ahoj, krásný listopadový večer všem, obnovuji diskusi jen proto, abych poděkovala všem skvělým holkám tady,:-),moc mi tu spoustu lidí pomohlo a pomáhá, poznala jsem tu i kamarádky „naživo“,které mě kontaktovaly přes emimino. Chodí sem občas i můj partner, mamka, ségra, pár kámošek…vždy jste mi pomohly dobrou radou v jakékoliv situaci. Takže děkuji všem a přeji krásný podzim každému! :-) Děkuji i adminům za jejich práci. Všem posílám :srdce: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1394
5.11.14 21:18
@yourlady píše:
Ahoj, krásný listopadový večer všem, obnovuji diskusi jen proto, abych poděkovala všem skvělým holkám tady,:-),moc mi tu spoustu lidí pomohlo a pomáhá, poznala jsem tu i kamarádky „naživo“,které mě kontaktovaly přes emimino. Chodí sem občas i můj partner, mamka, ségra, pár kámošek…vždy jste mi pomohly dobrou radou v jakékoliv situaci. Takže děkuji všem a přeji krásný podzim každému! :-) Děkuji i adminům za jejich práci. Všem posílám :srdce: :*

Líp bych to nenapsala:-) já se ze dne na den ocitla v situaci, že mám 22m holčičku a za dva měsíce se mi narodí chlapeček, odešla jsem od manžela, bydlíme u rodičů, máme s malou jeden pokoj. Nebyt holek tady, tak pro miminko nemam absolutně nic a jsem totálně na dně. Takže i já moc všem z emimina děkuju :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
5.11.14 21:21
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
5.11.14 21:21

@yourlady
To je krásné, podobné příspěvky se tu jen tak nevidí, mám upřímnou radost, že i přes časté hádky zde je tu i něco takto pozitivního!!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
5.11.14 21:33

Je fajn vědět, že jsou tu mezi námi i dobré duše, kterým není lhostejný něčí osud a snaží se pomoct. Taky děkuji za to, že emimino je! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9024
5.11.14 22:09

@yourlady @smudlik.esta Nádhera, je skvělé si přečíst, ze se vyřešily problémy a ze někde někomu bylo včas pomoženo. :hug: At je stále dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20855
5.11.14 22:23

Jsme naměkko… :hug: Vědět, že na eMimino.cz nacházíte radu, podporu a kamarádky, dává naší práci smysl.

Děkujeme, že jste. :kytka:

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová