Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, krásný listopadový večer všem, obnovuji diskusi jen proto, abych poděkovala všem skvělým holkám tady,:-),moc mi tu spoustu lidí pomohlo a pomáhá, poznala jsem tu i kamarádky „naživo“,které mě kontaktovaly přes emimino. Chodí sem občas i můj partner, mamka, ségra, pár kámošek…vždy jste mi pomohly dobrou radou v jakékoliv situaci. Takže děkuji všem a přeji krásný podzim každému!
Děkuji i adminům za jejich práci. Všem posílám
![]()
@yourlady píše:
Ahoj, krásný listopadový večer všem, obnovuji diskusi jen proto, abych poděkovala všem skvělým holkám tady,:-),moc mi tu spoustu lidí pomohlo a pomáhá, poznala jsem tu i kamarádky „naživo“,které mě kontaktovaly přes emimino. Chodí sem občas i můj partner, mamka, ségra, pár kámošek…vždy jste mi pomohly dobrou radou v jakékoliv situaci. Takže děkuji všem a přeji krásný podzim každému!Děkuji i adminům za jejich práci. Všem posílám
![]()
Líp bych to nenapsala:-) já se ze dne na den ocitla v situaci, že mám 22m holčičku a za dva měsíce se mi narodí chlapeček, odešla jsem od manžela, bydlíme u rodičů, máme s malou jeden pokoj. Nebyt holek tady, tak pro miminko nemam absolutně nic a jsem totálně na dně. Takže i já moc všem z emimina děkuju ![]()
@yourlady
To je krásné, podobné příspěvky se tu jen tak nevidí, mám upřímnou radost, že i přes časté hádky zde je tu i něco takto pozitivního!!! ![]()
Je fajn vědět, že jsou tu mezi námi i dobré duše, kterým není lhostejný něčí osud a snaží se pomoct. Taky děkuji za to, že emimino je! ![]()
@yourlady @smudlik.esta Nádhera, je skvělé si přečíst, ze se vyřešily problémy a ze někde někomu bylo včas pomoženo.
At je stále dobře.
Jsme naměkko…
Vědět, že na eMimino.cz nacházíte radu, podporu a kamarádky, dává naší práci smysl.
Děkujeme, že jste. ![]()
Monika