Máte rádi playmobil?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
159
5.8.13 09:48

Máte rádi playmobil?

A jakou tématiky? My máme zatím hasiče, sanitku, hajného + nějaké figurky (syn 5 let), plánujeme pořídit fotbal? S čím dalším si vyhrají vaše děti?? Díky za tip :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1382
26.2.15 21:05

Obnovuji… Jake sady máte a jak to deti bavi? Myslíte, ze to muze byt i pro 2,5 letaka? Do pusy uz nic nedává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16331
26.2.15 21:07

@Carmen6 Pro kluky mam raketu s kosmonautem, nejaky sad s jabloni, motorku se zavodnikem a pak velky dum. A bavi moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
26.2.15 21:09

@Carmen6
nedavno jsme zvazovali nakup a zatim jsme to odlozili. nas maly nejradeji neco sklada, takze zatim zaustavame u Dupla a Unica. u naseho syna zatim vidim, ze on si nehraje, ze by si vytvarel „situace“ atd. spis proste sklada, montuje, rozebira, podle me by to zatim vybalil, postavil a sel pryc :lol: ale to je asi u kazdeho ditete jine.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9659
26.2.15 21:18

@Carmen6 koupili jsem něco (vrtulník, motorový člun, rybářskou loď). Ale děti měly mnohem raději lego duplo. Znovu bych p. nekupovala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1189
26.2.15 21:21

Playmobil miluju od dětství. V Německu jsem vždy u vytržení, co tam všechno mají 8o :D. Ale moje děti to nějak nenadchlo :,(. Spíš je baví Lego.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5577
26.2.15 22:08

Deti maji lego i playmobil a hraji si s obojim tak napul, lego stavi, kdezto p.maji domek a auto a s tim si vyhraji zase jinak nez s legem.To davaji ke stolu do vany, auta..Deti mam stare 2 a 3 roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí