Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
A jakou tématiky? My máme zatím hasiče, sanitku, hajného + nějaké figurky (syn 5 let), plánujeme pořídit fotbal? S čím dalším si vyhrají vaše děti?? Díky za tip ![]()
Obnovuji… Jake sady máte a jak to deti bavi? Myslíte, ze to muze byt i pro 2,5 letaka? Do pusy uz nic nedává.
@Carmen6 Pro kluky mam raketu s kosmonautem, nejaky sad s jabloni, motorku se zavodnikem a pak velky dum. A bavi moc.
@Carmen6
nedavno jsme zvazovali nakup a zatim jsme to odlozili. nas maly nejradeji neco sklada, takze zatim zaustavame u Dupla a Unica. u naseho syna zatim vidim, ze on si nehraje, ze by si vytvarel „situace“ atd. spis proste sklada, montuje, rozebira, podle me by to zatim vybalil, postavil a sel pryc
ale to je asi u kazdeho ditete jine.
@Carmen6 koupili jsem něco (vrtulník, motorový člun, rybářskou loď). Ale děti měly mnohem raději lego duplo. Znovu bych p. nekupovala…
Playmobil miluju od dětství. V Německu jsem vždy u vytržení, co tam všechno mají
. Ale moje děti to nějak nenadchlo
. Spíš je baví Lego.
Deti maji lego i playmobil a hraji si s obojim tak napul, lego stavi, kdezto p.maji domek a auto a s tim si vyhraji zase jinak nez s legem.To davaji ke stolu do vany, auta..Deti mam stare 2 a 3 roky.