Máte sešity Garfielda?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4625
17.1.23 23:03

Máte sešity Garfielda?

Ahoj, kdo tu má starší dítka, snad poradí :kytka:

měla jsem jako malá časopis Garfield, vycházel v roce 1992, ale pak vycházet přestal. Měla jsem pár dílů a mám na ně nostalgické vzpomínky, bohužel už jsou tyhle časopisy naprosto nesehnatelné :(

pátrám tedy kde jinde by se ty komiksy, které já si pamatuji, mohly objevit a koukala jsem že vychází mraky sebraných komiksů.
Potřebovala bych mezi nimi najít ty „svoje“ z dětství, bohužel ani netuším zda to byly Davisovy starší nebo novější stripy.

Popíšu některé z nich - uměli byste mi poradit, v jakých sešitech co jsou nyní k dostání bych to objevila?

1. Garfield kouká do Odieho misky: Odie, myslím že v tvé misce se něco hýbe… ukradne misku a začne se ládovat jídlem : Ano, ano, podívej, jak se to hýbe! :D

2. Jon je u veterinářky a balí ji…říká : Nešla byste…do kina? na večeři… atd ona pokaždé odpoví Ne Ne Ne… pak vezme lékařskou špejli, říká : otevřete pusu a řekněte ÁÁÁ.
Jon otevře pusu, řekne ÁÁÁ a ona mu strčí špejli napříč do pusy, aby nemohl mluvit, a řekne: Ne. (můj nejoblíbenější strip:DD)

3. Garfield natahuje ruku: Lasagne, musím je mít…!!! Jon: Měli bychom si promluvit o tvé závislosti na těstovinách, Garfielde

Obzvlášť teda ten strip s paní veterinářkou a špejlí v puse bych měla moc ráda! Nevíte v jakém ze sešitů se nachází, prosím? :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
158
18.1.23 00:13

U nás je mají v dospelacky knihovně, prouzkoumej nějakou bližší větší knihovnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.1.23 01:36

Tyjo, neporadím, ale úplně jsem si nostalgicky zavzpomínala. :srdce: Garfield je super, i jak jel v televizi ještě ve 2D. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2504
18.1.23 08:14

Netuším, jestli to jsou ty stejné, ale Knihy Dobrovský prodávají sešity komiksů s Garfieldem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
18.1.23 13:11

Nejlepší vtip byla jeho hláška: „Nemusím hubnout, stačí když přibírám pomaleji…“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová