Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nemyslím, že je to úplně bezdůvodně. Prostě napíšou svůj názor, když to bereš jako urážku, je to tvůj problém, ne jejich. Je na tobě jak přijmeš nazor ostatních, jsi ve veřejné, anonymní, internetové diskuzi, pokud neumíš přijmout kritiku nebo nazor a bereš to jako urážku, je lepší se na názor raději neptat. Anebo se zeptej lidí co ti tu pravdu neřeknou, když ji nechceš slyšet.
Tisíc lidí, tisíc povah, tisíc různých motivací.
Někdo si sem, dle mého, chodí vysloveně vybíjet svoje frustrace z každodenního života. Někteří si sem zase chodí pohladit ego tím, že na tom vlastně nejsou tak špatně. A jiní zase rozdávat svá životní moudra ať už o ně lidi stojí nebo ne…
Tohle je internet holka
Tady je zázrak, když od někoho nedostaneš sadu. Pokud čekáš, že na tebe budou lidi milí za všech okolností, choď tam, kde jsi oblíbená.
Jo a ještě něco: konstruktivní kritika, je něco co neumí každý. Ale co umí dost lidí je kvalitně hejtovat, nadávat a urážet, a k tomu si myslí, že když tě nazvou vřískající hyenou, je to konstruktivní kritika.
Pokud nejsi připravená na nadávky, nelez na internet.
Hele ani ne. Urazeli mě tu čisté jen pro urazeni jen muži trolove ci zakomplexovani tydyti, kteří byli adminama beztak smazani.
Určitě jsem tu měla nějaké neshody, ale tak nějak normálně jsem schopná si vyslechnout.
Obecně nemám problém se ženami ale s muži a ti tu tolik nejsou, takže dobrý.
A pokud to graduje s nějakým slušným mužem či mužem co tu nějak delší dobu funguje, tak raději nereagují, protože mám akorát tak chuť mu napsat, že je to naprosté… což by ničemu nepomohlo.
Koukla jsem ti na historii
Ty jsi ta s tím zpěvem
no to se nediv
A pak jsi psala ještě další diskuzi… tady je z toho kousek :
Chci poradit. Jsem zoufalá.
Posledních 14 dní pozoruji, že jsem strašně agresivní a mám minimálně 2krat denně šílený záchvaty pláče (je to z toho že něco uvnitř mě třeba říká že mě přítel například opustí a podobně)
Asi to máš všechno naprd, insolvence, nedostatek peněz, potřeba uznání, která ale nepřichází…
Nereaguje adekvátně lidi ti jen vrací co vykopnes ty.
A co jsi neunesla? Ze ti nekteri napisi, ze se jim tvuj zpev nelibi? Proste nelibi, k tomu neni nutne mit specialni duvod a necim ho podlozit. Opravnena kritika se tykala cele tve internetove prezentace, od teplaku az po dite a tak nejak celkove vyzneni. Na vetsinu z nas obvykle nepusobi jen jeden faktor.
Ptala ses na nazory, ze ti nekdo bez servitku napise, ze mu to prislo trapne nebo smesne je mozna necitlive, ale neni to urazka.
Holt tobě vadí, že se lidem nelíbí tvůj zpěv a myslíš si, že tě uráží. Smiř se s tím, že z tebe žádná superstar nebude. Pokud máš stále ten pocit, tak se přihlaš do nějaké pěvecké soutěže a ať tě ohodnotí profi zpěváci.
Nesmis to brat tak vazne. Je to jen virtualni svet plny anonymnich lidi.
Příspěvek upraven 02.04.22 v 16:15
@topazio píše:
Holt tobě vadí, že se lidem nelíbí tvůj zpěv a myslíš si, že tě uráží. Smiř se s tím, že z tebe žádná superstar nebude. Pokud máš stále ten pocit, tak se přihlaš do nějaké pěvecké soutěže a ať tě ohodnotí profi zpěváci.
To ať radši nedělá. Habera a spol. by jí rozebrali na součástky a museli by jí volat záchranku. Bohužel!
@mamina2017 píše:
To ať radši nedělá. Habera a spol. by jí rozebrali na součástky a museli by jí volat záchranku. Bohužel!
Ale ona by to potřebovala, aby se probrala.
@topazio píše:
Ale ona by to potřebovala, aby se probrala.
A jsi přesvědčená, že by si třeba neřekla, že si na zasedli a nevěřila jim?
@mamina2017 píše:
No tak když ji chtěla volat sanitku rodina, a ona odmítla ![]()
Nenechala bych se urážet. Na to už mám svůj věk abych si dupla. Nic si neber osobně, mávni nad tím rukou a je to. Jsou i horší věci 😊