Máte stejný názor?

53
2.4.22 14:46

Máte stejný názor?

Taky vas tady lidi bezdůvodně uráží?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17333
2.4.22 14:50

To je taková zdejší kultura…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4490
2.4.22 14:52

Myslím, že zrovna u některých osob je to oprávněný.
Stejně tak některé zakladatelky diskuzi neunesou objektivní kritiku a už je to urážka.
Takže jedna mince má dvě strany. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21603
2.4.22 14:56

@Tapicka94 pořád tě žere ta kritika na zpěv? Pokud neumíš unést i negativní názory, tak nedávej svá videa na net. A ještě jedna klasická rada. Nikdy nepokládej otázku, na kterou nechceš znát odpověď. Názory lidí a jejich vkus je různý. Přece jsi nečekala, že tady dostaneš kompletně sluníčkové odpovědi, jak jsi úžasná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27679
2.4.22 15:09
@Tapicka94 píše:
Taky vas tady lidi bezdůvodně uráží?

ale ty ty lidi vybízíš aby ti psali názory třeba na tvůj zpěv a klidně tě můžou napsat pravdu a prý se neurazíš tak proč se urážíš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
2.4.22 15:09

Ne, kazdy ma nejaky duvod pro sve chovani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
2.4.22 15:10

Každý nemusí s každým souhlasit. To je běžné. Kde se sejde 1000 lidí, tam se sejde i 1000 různých názorů.
Ten nesouhlas může působit, že je útočný, přestože útočný není. Každý nesouhlas vnímá, jak ho vnímat chce. Ale trollové si za uši zaslouží. To bez debat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15251
2.4.22 15:11

@Tapicka94 Ne, mě nikdo neuraží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5921
2.4.22 15:12

Takže ty zakládáš diskuze jak jsi agresívní a nervózní a doma se chováš nemožně. Měla by ses jít léčit. Teď tady píšeš že tě tady bezdůvodně uráží. Zamysli se nad svým chováním a jednáním, a začni to řešit. Tím že budeš strkat všude písničky s tebe hvězdu internetu neudělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
2.4.22 15:12

Ne, pokud mě uráží, mají k tomu vždycky důvod. Často svůj vlastní a zcela irelevantní, přesto pro ně naprosto legitimní. Často se tady uráží proto, že se nelíbí názor diskutujícího, často si tu někdo plete oprávněnou kritiku s urážkou, což je i tvůj případ, viď?

• Citovat
  • Upravit
53
2.4.22 15:18

Dívejte já kritiku beru ale někdo se na mě vyjadřoval dost hrubě a sprostě a já jsem prostě přecitlively člověk. Já jsem se neurazila, ale to osočování že to ne zpívám já nebo že jsem trapná tak to mě uráží…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
2.4.22 15:21

@mamule42 rozdíl mezi kritikou a urážkou je velký, a mě vadí ten druhý případ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35834
2.4.22 15:24
@Tapicka94 píše:
Dívejte já kritiku beru ale někdo se na mě vyjadřoval dost hrubě a sprostě a já jsem prostě přecitlively člověk. Já jsem se neurazila, ale to osočování že to ne zpívám já nebo že jsem trapná tak to mě uráží…

Když to nezvládás tak si nedavej na net svoje videa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
2.4.22 15:25
@Tapicka94 píše:
Dívejte já kritiku beru ale někdo se na mě vyjadřoval dost hrubě a sprostě a já jsem prostě přecitlively člověk. Já jsem se neurazila, ale to osočování že to ne zpívám já nebo že jsem trapná tak to mě uráží…

A proč máš potřebu, že se v tom furt hnípeš? Sama sobě děláš zle, když takhle něco hrotíš a hnípeš se v tom.
Bože. Tak nad tím mávnout rukou a jít dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
2.4.22 15:30

@Tapicka94 Tak jsem se podívala na tvé video a jak tam lidi píší že je to příšerné tak já si myslím že jsou to dost silná slova :nevim: Ale rozhodně bych sem nedávala taková videa…tady jsou lidi opravdu dost hnusní nekdy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová