Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak to asi zavisi i na tom, kolik stala. Zkus ji prodat nebo se prostuduj podminky prodejce, nekde je na vraceni vic casu a zahrnuje i vyzkouseni.
@K82 vrátit nepůjde už je docela viditelne opotrebovana, zajímalo by mě zda kupovat úplně novou nebo by fakt pomohla na zmekceni ta krycí matrace?
Ok, v tom pripade bych koupila novou. Jsem fyzioterapeutka a sama jsem par mesicu spala na gauci s pridatnou kryci matraci a pro dlouhodobe uzivani to neni vhodne. A u deti obzvlast, protoze se jedte vyvijeji.
@Eva.asdfghjkl asi tomu že se na ni nevyspime, protože není pohodlná?
@xkoup21 tak každému vyhovuje něco jiného, syn říkal že je dobrá, ale když tam s ním občas spím tak se v noci pořád otáčíme a budime se rozlámany.
@quanavera píše:
@xkoup21 tak každému vyhovuje něco jiného, syn říkal že je dobrá, ale když tam s ním občas spím tak se v noci pořád otáčíme a budime se rozlámany.
mela jsem stejny,,problem,, pri sestehovani s pritelem. zvykla jsem si asi za 3 tydny a jsem rada - pry je to zdravejsi na zada. ale treba to neni pro kazdeho
Mam tez hodne tvrdou matraci 4/5 nepoznam ale ktera je 4 a ktera je 5, tvrde obe.
Mame na miru 2× 1m postel 2m, takze to nebyla levna zalezitost. ja se v pohode vyspim, ale manzel si nezvykl, premyslim, ze jemu koupim matraci vrchni, tu slabsi.
Ma nekdo zkusenost?
@quanavera píše:
@Eva.asdfghjkl asi tomu že se na ni nevyspime, protože není pohodlná?
Mě se zase lépe spí na tvrdé. Každý má jiné preference.
@K82 píše:
Tak to asi zavisi i na tom, kolik stala. Zkus ji prodat nebo se prostuduj podminky prodejce, nekde je na vraceni vic casu a zahrnuje i vyzkouseni.
Na ceně to nezávisí, koupil sem matraci za 600 liber, po týdnu jsem ji vrátil a koupil za 180 liber, nemůžu si ji vynachválit.
Sam sem koupil matraci přes internet, ale jen s Amazonu kde vrácení není problém, peníze mnohdy ten samý den zpět a absolutně bez problémů i bez udání důvodů. z jiného eshopu bych ji asi nekoupil, ale každý říká matrace nejlepší osobně.
@Olcatko píše:
Mam tez hodne tvrdou matraci 4/5 nepoznam ale ktera je 4 a ktera je 5, tvrde obe.
Mame na miru 2× 1m postel 2m, takze to nebyla levna zalezitost. ja se v pohode vyspim, ale manzel si nezvykl, premyslim, ze jemu koupim matraci vrchni, tu slabsi.
Ma nekdo zkusenost?
To horní změkčení má na posteli můj otec a je spokojený. Novou matraci si kupovat nechtěl. Trochu to prý pomohlo (pro něj dostatečně).
Ahoj, syn má jeden a půl lůžko, bohužel jsem vybrala matraci přes internet a je dost tuhá, bohužel už je používána takže vyměnit nejde, co teď? Koupit úplně novou nebo postačí na změkčení krycí matrace?