Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše:
Ahojky vzdy mi tady dobre poradite co mi je a co na to? Boli me v krku hlava zada bricho nohy mam zadni rymu teplotu nemam jsem unavena diky
Neco na tebe leze.. Tehotenstvi bych za tim tedy nevidela ![]()
Sorry, ale mi to pripomnelo ten vtip kam si sahnu tam mne picha.. triska v prstu ![]()
Nebude lepsi dr? ![]()
Bud mas silnejsi virozu nebo chripku.
Mne teda hodne pri zadni ryme pomuze, kdyz se ji zbavim a vyfrknu to, co se tam hromadi, je to takove semeniste viru. Opakovane kloktam co nejteplejsi vodu, pak zkousdim smrkat obema dirkama zaroven. Vetsinou pak vylitne nejaky fakt ekl kus a behem par hodin se mi ulevi celkove, prestanu se citit tak mizerne.
No jeste tehotenstvi to by mi schazelo ![]()
Ted vazne ty by jsi fakt bezela hned k dr
Vypadá to, že na tebe něco leze. Dej si zázvor, nějaké céčko, echinaceu a zalez do tepla. Pomáhá (doporučují i lékaři) ponořit ruce po lokty a nohy do horké vody na 20 min - mně takto pomáhá horká vana, ale musíš pak vylézt z té vany do tepla a neprochladnout.
@Bibi239 myslím, ze u chřipky jsou i horečky ne? A ty zakl. nemá… ![]()
Tipla bych to na virozu doporučuji ležet pit čaje jist ovoce, a byt co nejvíc v klidu.
A jen malý dotaz na zakladatelku… Proč pises jako anonym? ![]()
Sranda???
nejspíš si nachlazená, si nikdy nebyla, že tyhle příznaky neznáš, nebo za co jiného bys je chtěla považovat? ![]()
bolavej krk, rýma, celková schvácenost a únava, co by to asi tak mohlo být? Možná zlomená noha ![]()
Né promiň, nejsem zlá, ale už mi v práci trochu hrabe ![]()
Jako anonym pisi pokazde kdyz jde o zdravotni stav muj nebo mych deti omlouvam se za to
Chřipka. A tahle je obzvlášt silná, u nás padla za vlast celá rodina, je to 14 dní a teprve ted je nám trošku lépe, syn troje antibiotika 14 dní horečky, já zánět dutin, manžel nemohl skoro chodit ![]()
Rovnou si zajdi k doktorovi, tohle jen tak nepřejde. Nějaký zmutovaný hnus to je.
A já chápu, že tě to mohlo vyděsit, já nic podobného nezažila, chvilkami jsem přemýšlela zda nemáme prasečí chřipku
![]()
@AndreaS92 no dospelym ten imunitni system uz kolikrat nenabiha tak rychle, takze horecku ted mit nutne nemusi.
@Anonymní píše:
Tak vanu zkusim spis nechapu to bricho proc me boli?
bricho te muze pry bolet kvuli zdureni uzlin, coz je normalni projev, ze telo s necim bojuje
@Anonymní píše:
Jako anonym pisi pokazde kdyz jde o zdravotni stav muj nebo mych deti omlouvam se za to
Zdravotni stav děti chápu, ale ty mas nejspíš nějaké obycejne nachlazení a pises to jako anonym…tomu moc nerozumím…
ale dobře pokud je to pro Tebe opravdu hodně citlivé téma, a chodí sem i rodina a mohla by zjistit ze jsi nachlazena tak to chápu ![]()
Chřipka neprobíhá bez teploty. Chřipka se narozdíl od ostatních virových onemocnění liší právě náááááhlýýým vzestupem hodně vysokých teplot.
Ahojky vzdy mi tady dobre poradite co mi je a co na to? Boli me v krku hlava zada bricho nohy mam zadni rymu teplotu nemam jsem unavena diky