Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše:
Ahojky vzdy mi tady dobre poradite co mi je a co na to? Boli me v krku hlava zada bricho nohy mam zadni rymu teplotu nemam jsem unavena diky
No a nemuzes mit nejaky rozjizdejici se zanet mocoveho mechyre? Zkus brusinky…
Tak břicho může mít několik důvodů - je ti prostě blbě celkově, takže i břicho, nebo jestli máš zadní rýmu a stejkaj ti nudle do krku, tak je v noci můžeš polykat a to žaludku nedělá dobře.
Někdo mívá k nachlazení i slabší průjem.
Každopádně asi není moc co řešit, ale zalézt si na pár dní do postele a pak se uvidí, když to bude jen běžná viroza, za pár dní by se ti mělo ulevit, no a pak nejhůř k doktorovi…
@Black Cat píše:
Chřipka neprobíhá bez teploty. Chřipka se narozdíl od ostatních virových onemocnění liší právě náááááhlýýým vzestupem hodně vysokých teplot.
Asi tak, lidi si často pletou nachlazení a chřipku, jakmile jim není dobře, považují to za chřipku, ale ta bez vysokých teplot neprobíhá.
Tohle se mi zdá jako nachlazení.
@Anonymní píše:
Tak vanu zkusim spis nechapu to bricho proc me boli?
Mě při nedávné chřipce bolelo vše a po několika letech jsem měla i horečku. A i jsem zvracela, ale to spíš hleny..
@roksy25 píše:Chřipka, viróza, čaj, med, vitamíny, ležet, teplo, zábaly, namáčení loktů, inhalace, paralen, nebo jiné léky proti bolesti a horečce. Pokud to po pár dnech nezabere, tak jít k Dr. nechat se poslechnout a předepsat si případně léky..
souhlas, až na ten paralen, na ten bych se bez vysokých horeček vyprdla.
Já, když mám tu možnost, tak se prostě na tři dny zakutám do pelechu a vylezu max. pro teplý čaj s medem a citronem. A jinak nechávám tělo, ať si poradí samo ![]()
Jeď do Pelhřimova… ![]()
Tak pokud se bojíš že ti něco je, jdi k doktorovi.
Pokud tam nechceš, vem si prášek nebo udělej čaj. Mě pomáhá takový ten pytlík…horký nápoj.
@Black Cat píše:
Chřipka neprobíhá bez teploty. Chřipka se narozdíl od ostatních virových onemocnění liší právě náááááhlýýým vzestupem hodně vysokých teplot.
Nemusí to tak být, já jsem měla první týden bez teploty(myslela jsem, že je to normální nachlazení), druhý týden se to brutálně zhoršilo, leželi jsme pak pomalu ve 40°C společně s přítelem..
To je fakt děs. když už i kvůli nemoci je zakládající anonym. Pracuješ snad jako ochrana bezpečnosti státu? ![]()
@Kobliha51 píše:
To je fakt děs. když už i kvůli nemoci je zakládající anonym. Pracuješ snad jako ochrana bezpečnosti státu?
@roksy25 píše:
Nemusí to tak být, já jsem měla první týden bez teploty(myslela jsem, že je to normální nachlazení), druhý týden se to brutálně zhoršilo, leželi jsme pak pomalu ve 40°C společně s přítelem..
Chřipka opravdu útočí náhle. Prostě z plného zdraví tě to najednou položí…
@Mar__tanka1983 píše:
souhlas, až na ten paralen, na ten bych se bez vysokých horeček vyprdla.Já, když mám tu možnost, tak se prostě na tři dny zakutám do pelechu a vylezu max. pro teplý čaj s medem a citronem. A jinak nechávám tělo, ať si poradí samo
Já přehlédla ty horečky, myslela jsem, že je má
Jinak pokud bez horeček, tak pokud je bolest hlavy a kloubů nesnesitelná, tak já si kupuji nurofen a nebo spím…
@Mar__tanka1983 No ja nechapu to bricho v praci na me nekdo neco prsknul vyhoda velkych kancelari