Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kate.kacenka protože k redukci ppm dochází u vyšších platů, než máš ty. tady si to můžeš předběžně spočítat
@Gumidci píše:
@Bekyn ja jsem si myslela, ze na PN se chodi ze zdr. duvodu a ne kvuli penezum, ono pro PN je treba zdr. indikace, co tato situace rozhodne neni.
Jo to už jste psala a na to jsem také reagovala.
@Gumidci
Také nechápu tento komentář. ženská, která řádně pracuje, platí státu daně, odvadi zdravotní, sociální, atd. Samozřejmě chce nějaké peníze navíc. A musí takhle uvažovat. Co třeba naši spoluobčané tmavé barvy? Ti nedělají nic a berou a kalkuluji. Tyhle poučujte.
Zakladatelku plně chápu a rozumím jí
@RenattaSedla děkuji, nejsem žádná vyžírka státu, jen prostě vidím jak to je a prostě holt počítám co se mi vyplatí víc
Samožřejmě kvůli miminku, pak 2tisíce jsou velký rozdíl ![]()
No ja bych s tou vyžírkou byla opatrná, je to obyčejný podvod a myslím, že je pochopitelné že když se na to zeptáte ostatních daňových poplatníků tak se jim to nebude líbit, protože okrádáte i je..
přesně takové pak nejvíc nadávají na cikány ale při první příležitosti se zachovají jako oni..
@ppalea přesně tak, je to podvod
Mimo jiné ty co poukazují na cikány,… ovšem nevidí, že v současné době, je větší % bílých vyžírků než cikánu
. Jinak oni mají úplně stejné podmínky pro dávky jako kdokoli jiný