Další mateřská po návratu do práce z RD?

522
2.3.10 21:50

Mateřská?

Ahoj,
nevim jestli tu je něco podobného, ale moc vás prosím o zodpovězení otázky…v červenci mi končí mateřská a nastoupím do práce, časem bychom si rádi pořídili druhé mimi a tak by mě zajímalo, jak to je s ppm-musím mít znovu odpracováný určitý počet dní(promińte ale nevim kolik to je :oops: )aby se mi vypočítala z platu ppm a měla na ní nárok a nebo nemusím a bude se mi druhá ppm počítat ze základu co jsem měla před prvním dítětem??…kdyby malou nevzali do školky(doufám že se to nestane) a já třeba nějaký čas zůstala doma na neplacené dovolené a otěhotněla jak by to bylo pak??.....má s tím co píšu někdo zkušenosti?
PROMIŇTE mi jestli je to zmatený, ale já samotná v tom mám pěknej maglajs :zed: :nevim:
a všem moc děkuji za odpověď :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
50725
2.3.10 22:56

Mrkni tady , je to v odstavci 06.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
3.3.10 20:52

Angu díky, ale nejsem z toho moc moudrá…asi si sedim na vedení :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101633
3.3.10 21:39

Pokud se vracíš do původní práce, tak nemusíš mít žádný počet dní, pracovní poměr v tom případě trvá stále. Jinak pokud půjdeš na další mateřskou do 4 let věku prvního, tak se porovná tvůj aktuální plat s tím před první mateřskou a vezme se pro výpočet ten vyšší. Pokud bys byla na neplaceném volnu, tak se mateřská počítá zas do 4 let věku z platu před první, po 4 roce věku netuším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat