Mateřská centra

7
11.8.04 16:07

Mateřská centra

Ahoj, možná je ještě brzo, mému synovi je teprve 10 měsíců, ale já bych s ním ráda chodila „mezi lidi“ (na pískovišti je to zatím složité, písek jíme :D ). Nemáte nějaké zkušenosti s mateřskými centry v centru Prahy, eventuelně v Praze 6?
Díky moc. Zdraví Nikula

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
202
12.8.04 10:41

Ahoj Nikulo,

na Praze 6 žádné mateřské centrum neznám, protože bydlím na druhé straně Prahy, byla jsem v jednom na Praze 10 (kousek od Intersparu v Hostivaři) a bylo to tam fajn. Klukovi tehdy bylo 6 měsíců, takže byl ještě malej (teď je mu 9 měs.), ale i tak tam pro něj měli spoustu hraček, ohrádku, do který jsem ho mohla dát nebo ho jen tak položit na zem, ať se koulí. Většinou se platí pár korun vstup, můžeš si tam dát něco k pití nebo k jídlu, prodávají tam i dětské přesnídávky, je tam přebalovací pult a pokecáš si tam s jinýma maminama. Kdyžtak se koukni na www.rodina.cz, tam bude určitě nějakej seznam MC.
Měj se hezky.
 Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ESOXA
18.3.12 23:05

MATEŘSKÁ CENTRA PRAHA 8 LÁDVÍ

ahoj, jsem tu chvíli a možná už se tu někdy na to téma psalo, teprve se snažím zorientovat, přesto mám dotaz, na kt. mnohé asi znáte odpověď. :-) Mám doma 5 měs holčičku, ráda bych s ní občas chodila do nějakého MC nejlépe v okolí Ládví. Vím o dětském koutku na Tanvaldské a o aktivitách KD Krakov, jinak nic..Poradíte mi? Bydlím tu teprve krátce a moc to tu ještě neznám. Zdá se mi , že na netu je toho nějak málo v této části, a taky bych byla ráda za osobní zkušenost. Pokud máte i nějaký dobrý tip na cvičení s kojenci popř. dobré plavání od 0,5 roku věku, budu ráda. Díky ;)

• Citovat
  • Upravit
2526
3.5.13 23:45

@nikula Mateřské centrum Řepík… Praha 6-Řepy. :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat