Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@viki4 píše:
@arinecka Já nikde neřekla že už chci někam jít… Psala sem že se pouze předběžne ptám, na tom není snad nic špatnýho ne? Tak nevím co hned tu někdo vyšiluje že chci už odcházet 🤣 POUZE SE PTÁM
A já jsem ti odpověděla, nebo si něco nepochopila? ![]()
@smile_xxx Ježiš
Já jsem psala že se pouze předběžně ptám. A né že už teď potřebuju odejít z práce…
@arinecka Joo já už se v těch zprávach ztracím a nevím komu sem už odpověděla a komu ne
@aanysek Nevím jestli jsem ti už odepisovala nebo ne, mám v tom zmatek jsem tu chvíli
Známá šla právě ve 4. měs a byla zdravá, těhot probíhalo v pohodě. Tak se jen předbězně ptám jak to je. ![]()
@viki4 píše:
@aanysek Nevím jestli jsem ti už odepisovala nebo ne, mám v tom zmatek jsem tu chvíliZnámá šla právě ve 4. měs a byla zdravá, těhot probíhalo v pohodě. Tak se jen předbězně ptám jak to je.
Tak se ji asi nechtelo makat a uhrala to na neschopenku ![]()
@arinecka Nevim no, musím se optat. Ale ona jako byla pečlivá a pracovitá tak mi to na ní nesedí. Pracovala v bance, to náročná práce není. Uvidim no co řekne ![]()
@viki4 píše:
@unuděná Zdravá jsem ( zatím teda ), a tu kde pracuju tak jediná vhodná práce by byla uklízečka ale to není pod mým zaměstnavatelem ale zase pod někým jiným…
Tvoje celodenní náplň práce je něco těžkého tahat?
Já dělala v těhotenství ve skladu. Normálně jsem ty větší věci nechávala kolegům/netěhotným kolegyním, a dělala to, co šlo, nosila to, co nebylo těžké ![]()
@viki4 píše:
@arinecka Nevim no, musím se optat. Ale ona jako byla pečlivá a pracovitá tak mi to na ní nesedí. Pracovala v bance, to náročná práce není. Uvidim no co řekne
Proč se pořád oháníš nějakou známou? Pokud jsi těhotná, bude lékař dohlížet na Tvůj zdravotní stav. Nemusíš pořád dokola popisovat, jak se jen dopředu ptáš, však jsi odpovědi dostala. Používej přesné termíny a dozvíš se, co potřebuješ. ![]()
@viki4 píše:
@arinecka Nevim no, musím se optat. Ale ona jako byla pečlivá a pracovitá tak mi to na ní nesedí. Pracovala v bance, to náročná práce není. Uvidim no co řekne
Tak kazda to ma prece jinak, nebudes se snad ridit podle ni ne?
@unuděná Zaleží jak kdy. Dělám v závodu, takže neustálý provoz. Jezdim s ještěrkou 12h směnny den/noc. A každej má svoji práci. Já jezdím ve přední části kde jsem jedinej ješterkář. Jsou směny kde celou směnu prosedim a jsou směny kde celou směnu musim otáčet ty hrany a tahat ty těžký palety jak jsem říkala. Tady to je o rychlosti. Jakmile se já někde seknu, tak nebudou mít na linkách novezenej materiál a zastaví se výroba. Poprosit bych samožrejmě mohla, ale nebudou mi pomáhat pokaždý když si řeknu žejo, taky mají svoji praci a musí jí stíhat a hlídat si aby to měli správně. Jako já se pouze předčasně ptala jen, to není že hned honem odcházím pryč ![]()
@dedrichov Už tu někdo psal že nejsem ani těhotná a uz bych chtěla jít… Tak mu asi musim napsat že se předčasně jen ptám ![]()
@viki4 No tak ve dny, kdy bys měla tahat palety, si o tu pomoc budeš muset říct, to je jednoduché. Nebo prostě bude linka stát. Ty budeš mít vidinu mateřské, vyhodit tě nemohou, tak se neserveš přece. Ale jít kvůli tomu na PN je nesmysl.
@arinecka No nebudu. Jenže to někdo něco zmínil tak sem napsala co jsem o někom napsala jak to měl druhej v porovnání. To nebylo myšlený nějak špatně nebo že se budu po ní opičit.
@viki4 píše:
@dedrichov Už tu někdo psal že nejsem ani těhotná a uz bych chtěla jít… Tak mu asi musim napsat že se předčasně jen ptám
Víš o tom, že máš problém s vyjadřováním? Já Ti vůbec nerozumím. ![]()
@unuděná Jasný, já tohle chápu. Jenže problém je ten že je to zajímat nebude, protože oni budou prodělávat kvůli tomu. Na tohle je ještě brzo, nebudu tohle řešit teď. To se vyřeší až bude třeba.