Mateřská peníze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27
12.12.23 14:57

@unuděná Já mám respekt z toho, bojim se že když odejdu že někdo zrovna přijde, proto nikam nechodím, jen když mám vycházky. Nebo teda když jsem měla. Já to chápu. Šéf si bude muset poradit. Mám právo na to být těhotná, tak ať si pak shání za mě někoho atd :D Jo a školit někohonnemůžu, to musí on 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
12.12.23 14:57

@unuděná Jj, tady jsou různě těžký palety. Šéf si bude pak muset poradit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
12.12.23 14:58
@j.a.n.i1 píše:
@unuděná Pri občasné manipulaci je limit 10kg… Na druhou stran, paleta jde zvednout tou jesterkou, tak nevidim duvod, proc by to mela delat rucne.

Oukej, ale to je pořád dvakrát víc minimálně. Myslím, že je potřebuje třeba otočit, jestli je někde stohuje, to asi tak úplně tou ještěrkou nejde, i když nejsem ještěrkář :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
12.12.23 14:58
@viki4 píše:
@unuděná Jj, tady jsou různě těžký palety. Šéf si bude pak muset poradit

Přesně tak. Určitě nebudeš jeho první těhotná zaměstnankyně :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101633
12.12.23 15:00

@unuděná No, ja prave nechapu, kdy by ve slusne vedenenemskladu melo byt nutné s paletama manipulovat ručně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
12.12.23 15:00

@j.a.n.i1 Na tý ještěrce vozím tu paletu a na tý paletě jsou plechy o váze 1-2,5tuny. A když potřebuju samotnou paletu, tak tu musím dát ručně protože do toho stroje se s ještěrkou nevejdeš, protože se musí otočit a musíš to přesně srovnat atd. Šéf si bude muset pak poradit no :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
12.12.23 15:01

@j.a.n.i1 Když s ní manipuluju tak jí dávám do toho stroje do který se ještěrka nevejde a musí se ručně srovnat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
12.12.23 15:02

@unuděná Když je to potřeba otočit musí se to dát do jednoho stroje, tam se nevejdu s ješteřkou. S ještěrkou tam najednu jen s tím tunovým balíkem ale paletu musím ručně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
12.12.23 15:04

@viki4 Třeba pak budeš šéfovi 7 měsíců vařit kafe no, to taky není špatné přeřazení :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
12.12.23 15:29

@unuděná Šéf kafe nepije 😬 😬 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1341
24.1.24 12:17

Marjápanno, za týden si budeš dělat test a už řešíš palety, neschopenku, mateřskou a známou v bance, od které chceš nějaké informace.
Hele, nejdříve si potvrď, že těhotná jsi, ano, přání otcem myšlenky a pak teprve něco řeš. Na mne to dělá dojem, že těhotná být chceš a chceš být taky doma, což třeba budeš a za plný plat. Všichni ti tu radí dobře. Nemyslím to ve zlém, jen si nejříve to těhotenství zjisti, lékař ti řekne, co a jak a pak to ohlaš v práci a uvidíš, co bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2447
24.1.24 12:36
@Dani65 píše:
Marjápanno, za týden si budeš dělat test a už řešíš palety, neschopenku, mateřskou a známou v bance, od které chceš nějaké informace.
Hele, nejdříve si potvrď, že těhotná jsi, ano, přání otcem myšlenky a pak teprve něco řeš. Na mne to dělá dojem, že těhotná být chceš a chceš být taky doma, což třeba budeš a za plný plat. Všichni ti tu radí dobře. Nemyslím to ve zlém, jen si nejříve to těhotenství zjisti, lékař ti řekne, co a jak a pak to ohlaš v práci a uvidíš, co bude.

Mě teda přijde daleko lepší řešit dopředu zda a jak budu pracovat, jakou budu mít mateřskou jakou rodičovskou atd. Než bezmyšlenkovitě otěhotnět a pak se divit, že rodičák nepokryje ani půlku platu nebo že když se dítě narodí v říjnu hrozí, že budu doma zadarmo až do jeho 4 let nebo platit půlku platu soukrou školku.
Nehledě na to, že slečna už si ten test udělala před měsícem a půl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital