Mateřská peníze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53190
12.12.23 13:14
@viki4 píše:
@arinecka No nebudu. Jenže to někdo něco zmínil tak sem napsala co jsem o někom napsala jak to měl druhej v porovnání. To nebylo myšlený nějak špatně nebo že se budu po ní opičit.

A proč porovnáváš sebe s kámoškou z kanclu? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
12.12.23 13:15
@viki4 píše:
@unuděná Jasný, já tohle chápu. Jenže problém je ten že je to zajímat nebude, protože oni budou prodělávat kvůli tomu. Na tohle je ještě brzo, nebudu tohle řešit teď. To se vyřeší až bude třeba.

No tak je to nebude zajímat. A tebe nebude zajímat, že prodělávají jen proto, že ti nejsou schopni zařídit jinou práci nebo někoho k ruce, chápeš? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
12.12.23 13:16

@dedrichov Když nerozumíš tak psát nemusíš už. Snažím se odepisovat rychle jelikož jsem v práci a doma zapomenu že mi tu nekdo odpovídal na muj dotaz… Kazdopadne dik a jestli už nemáš nic tak konec. Oukej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
12.12.23 13:17

@unuděná Dobrý už. To že nápíšu něco o někom neznamená že se s ním hned porovnávám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
12.12.23 13:18

@unuděná Já to chápu :D Uvidim co se bude dít pak, snad to dopadne dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
12.12.23 13:20
@viki4 píše:
@unuděná Já to chápu :D Uvidim co se bude dít pak, snad to dopadne dobře

Hlavně se nenech donutit na tu PN, je to pro tebe ve všech ohledech nevýhodné ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
12.12.23 13:30

@unuděná ☑️ Díky za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3533
12.12.23 14:04

Dobře, že jsi sem napsala. Holky ti radí opravdu správně, nenech se dotlačit do zbytečné neschopenky. Pro tebe to je šíleně nevýhodné (méně peněz a vycházky - pokud nedodržíš a přijdou na tebe, tak ještě vracení peněz). Myslíš, že to zaměstnavatel nějak ocení? Ne, bude rád za další blbku, kterou nemusí platit.
Kdyby tě později do něčeho tlačil a nebudeš si jistá, napiš tady ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
12.12.23 14:17

@Lucie008 Joo, četla jsem všechno. Jako je ještě dost času na tohle. Test budu dělat někdy za týden až a pak až budu tohle začínat řešit, když bude pozitivní. Na neschopence jsem už byla a nikdy nikdo nepřišel. Teďkon nejdýl měsíc a půl nic. Jenže náhoda je blbec, jedou vyjdu někam a zrovna přijdou no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
12.12.23 14:28

@smile_xxx To že někoho zmíním neznamená že se podle ní řídím nebo že jí do něčeho motám. A na těch směnách je to komplikovaný. Já jsem ješteřkářka ale když je potřeba otočit s těma paletama, tak se musí otočit. A nemůžou mě dávat jen na ty směny kde se s těma paletama nedělá, protože to se mění. Kolikrát za den tu řeknou věcí a za pár hodin jsou jinak. To stejný s těma paletama, přijdu ráno nic se neotáčí, s paletama pracovat nebudu a za pár hodin přijde mistrová že se musí otáčet x věcí a já se z toho můžu po to… Tady je to jak na horský dráze totiž. To jen pro vysvětlení :D Ale díky taky za to info s těma překážkama atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
12.12.23 14:34

@viki4 Jestli jsem dobře googlila, prázdná paleta váží 20–24 kg. Limit pro těhule je 7,5 kg, takže tě logicky budou muset přesunout někam, kde palety nosit nebudeš, eventuelně k tobě dát někoho, kdo tě pak po dobu mateřské bude zastupovat, ty ho zaškolíš a on to za tebe odtahá. Není to takový problém a především to není tvůj problém. I kdybys měla chodit za šéfem 5× za směnu, že potřebuješ otočit palety, tak je to lepší, než být doma na PN. A že na tebe nikdo nepřišel, když jsi marodila, neznamená, že nepřijde, když budeš těhotná. Někde si chodí posvítit speciálně na tyhle těhotné na PN, protože vědí, že vycházky většinou nedodržují…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
12.12.23 14:45
@viki4 píše: Čauves holky. Chci se tu předběžně jenom zeptat. Koukala sem po netu, ale všude je něco jinýho. Pokud mi vyjde pozitivní test, budu muset na mateřskou. Pracuju od 2.7.2022 takže přes rok. Budu mít nárok na mateřskou? Kdyby byl pozitivní test tak bych chtěla odejít z práce asi v druhém / třetím měsíci, protože v práci se tahám s těžkýma paletama atd atd… Dík všem za odpověď.

Tak se pak nech přeřadit na odpovídající práci :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101606
12.12.23 14:55

@unuděná Pri občasné manipulaci je limit 10kg… Na druhou stran, paleta jde zvednout tou jesterkou, tak nevidim duvod, proc by to mela delat rucne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí