Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, už vám přišla mateřská? Normálně mi chodí 5teho a ani dneska nepřišla, ale všichni říkají, že už ji mají, tak jestli to mám nějak řešit nebo nejsem sama, děkuji 😁
@Kristýna9998 píše:
Ahoj, už vám přišla mateřská? Normálně mi chodí 5teho a ani dneska nepřišla, ale všichni říkají, že už ji mají, tak jestli to mám nějak řešit nebo nejsem sama, děkuji 😁
ptáš se každý měsíc
To máš v počítači mustr a jen měníš měsíce?
Mateřská za červen 2022
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli už vám dorazila mateřská, normálně mi chodí do 5.dne v měsíci a tenhle měsíc vůbec, ale všichni říkají, že už ji mají, tak jestli jsem to opravdu jen já a nebo ji také ještě nekdo nedostal, jsem z Prahy a mám Českou spořitelnu, předem děkuji za odpovědi
Existuje taková věc, říká se ji telefon. Moderní vynález to je.
Můžeš na něm vytočit číslo dané ČSSZ a zavolat jim tam. Nejspíš tě budou mít moc rády, když jim budeš volat každý měsíc.
Možná, že za to může i tvoje banka. Některé z nějakých důvodů zadržují peníze i den, dva.
Jezis řešíš to každý měsíc, tak očividně ti nechodí každý měsíc pátého, když tu každý měsíc píšeš to samé
přijde ti plus minus stejně jako ty předchozí měsíce, pokud na ni máš ještě nárok.
A není tahle stránka od toho aby se zeptala, nemyslím si, že byste museli hned bejt hnusný, pokud nevím nebo neznám odpověď tak bych nekomentovala, nevíte v jaký situaci je.