Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
dobré ráno maminky, prosím o radu kam do mateřského centra s půlročním miminkem v OLOMOUCI. hermánek je moc daleko, jsem bez auta, o ostatních nevím. děkuji ![]()
A kde bydlíš?
Dobré je cvičení u Ivanky Pavlíkové
http://www.ivanapavlikova.cz/cvskoaba.htm
A teď to má myslím nově v Kvítku - to je Sokolská ulice
Pak je dobrá i ta Montessori hodina v RC Mýtinka - občas jsme tam byli, ale dost nás odrazovala cena - to je na lazcích.
Dále vím, že v Centru Vitality (u tržnice) nabízí jakoby hudební výchovu pro maličcké…
No nejlepší je podle mě fakt ten Heřmánek (už se tam chystám víc jak 3 roky a ještě jsme tam nedojeli
). Kde bydlíš? Busem by to nešlo? - my se tam právě chystáme busem (chtěla jsem jet teď ve středu na slavnostní otevírání v nových prostorách, ale onemocněl nám starší syn, takže jsem musela zůstat doma
)
my jsme na nových sadech. ono se to autobusem dá,ale jak musím hubnout po porodu
tak jsem si řikala že budu docházet pěšky, jenže to je kus ![]()
na plavání k delfínkovi taky po svých, tak mám pak lepší pocit ![]()
Když jsme bydleli v Olomouci,tak jsme chodili do toho Centra Vitality a bylo to fajn.Je to cvičení maminek s dětma(i se u toho zpívá).
Tak to my bydlíme v té staré části - nad Velkomoravskou (kousek od Smetanových sadů)
Ahoj holky,
od léta bychom měli bydlet v Olomouci, na Lazcích. Když se chci podívat na www stránky RC Mýtinka na Dlouhé ul., nejdou mi otevřít. Nevíte, jestli to rodinné centrum funguje? Nebo nevíte o nějakých aktivitách pro prcky? Díky
Ahoj, pro jak staré dítě hledáš aktivitu? Já chodím s 20měsíčním na cvičení k paní Ivaně Pavlíkové. A z heren mám ráda Kvítko v centru, tam myslím mají taky nějaké cvičení pro děti. Jesli funguje RC Mýtinka nevím, nikdy jsem o něm neslyšela.
@vykyluci Já myslím, že to nenajdeš pod „Mýtinkou“,ale spíš pod studiem Čtyřlístek. Ještě loni fungovalo, jestli teď si nejsem jistá.
Shanim tez nejake moznosti pro dvouletaka, ale ve Sternberku. Nevite nekdo? Vim jen, ze herna Zirafka u lidovky byla zrusena a detsky koutek je v Expedici PC
@J3nie Studium čtyřlístek je v Neředíně. Já o té Mýtince taky neslyšela, vyčetla jsem to na netu.
@vykyluci Tak to si pletu, ale na té dlouhé něco je, byla jsem tam
Jen nevím jak se to jmenuje ![]()