Mateřské centrum v Olomouci

78
11.9.10 08:43

mateřské centrum v Olomouci

dobré ráno maminky, prosím o radu kam do mateřského centra s půlročním miminkem v OLOMOUCI. hermánek je moc daleko, jsem bez auta, o ostatních nevím. děkuji :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3356
11.9.10 09:42

A kde bydlíš?
Dobré je cvičení u Ivanky Pavlíkové
http://www.ivanapavlikova.cz/cvskoaba.htm
A teď to má myslím nově v Kvítku - to je Sokolská ulice

Pak je dobrá i ta Montessori hodina v RC Mýtinka - občas jsme tam byli, ale dost nás odrazovala cena - to je na lazcích.

Dále vím, že v Centru Vitality (u tržnice) nabízí jakoby hudební výchovu pro maličcké…

:-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
11.9.10 10:19

No nejlepší je podle mě fakt ten Heřmánek (už se tam chystám víc jak 3 roky a ještě jsme tam nedojeli :oops: ). Kde bydlíš? Busem by to nešlo? - my se tam právě chystáme busem (chtěla jsem jet teď ve středu na slavnostní otevírání v nových prostorách, ale onemocněl nám starší syn, takže jsem musela zůstat doma :-( )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
11.9.10 10:54

my jsme na nových sadech. ono se to autobusem dá,ale jak musím hubnout po porodu :roll: tak jsem si řikala že budu docházet pěšky, jenže to je kus :-(
na plavání k delfínkovi taky po svých, tak mám pak lepší pocit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
11.9.10 13:14

Když jsme bydleli v Olomouci,tak jsme chodili do toho Centra Vitality a bylo to fajn.Je to cvičení maminek s dětma(i se u toho zpívá).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
11.9.10 13:46

Larisko - my jsme taky na Nových Sadech ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
11.9.10 14:03

jo :-D :-D :-D my jsme ulice U Kapličky za penny :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
11.9.10 21:14

Tak to my bydlíme v té staré části - nad Velkomoravskou (kousek od Smetanových sadů)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
373
24.3.14 14:38

RC Mýtinka

Ahoj holky,
od léta bychom měli bydlet v Olomouci, na Lazcích. Když se chci podívat na www stránky RC Mýtinka na Dlouhé ul., nejdou mi otevřít. Nevíte, jestli to rodinné centrum funguje? Nebo nevíte o nějakých aktivitách pro prcky? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
24.3.14 15:12

Ahoj, pro jak staré dítě hledáš aktivitu? Já chodím s 20měsíčním na cvičení k paní Ivaně Pavlíkové. A z heren mám ráda Kvítko v centru, tam myslím mají taky nějaké cvičení pro děti. Jesli funguje RC Mýtinka nevím, nikdy jsem o něm neslyšela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
24.3.14 15:28

O Mýtince sem nikdy neslyšela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4047
24.3.14 15:40

@vykyluci Já myslím, že to nenajdeš pod „Mýtinkou“,ale spíš pod studiem Čtyřlístek. Ještě loni fungovalo, jestli teď si nejsem jistá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
515
24.3.14 15:44

Shanim tez nejake moznosti pro dvouletaka, ale ve Sternberku. Nevite nekdo? Vim jen, ze herna Zirafka u lidovky byla zrusena a detsky koutek je v Expedici PC

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
373
24.3.14 20:57

@J3nie Studium čtyřlístek je v Neředíně. Já o té Mýtince taky neslyšela, vyčetla jsem to na netu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4047
25.3.14 08:35

@vykyluci Tak to si pletu, ale na té dlouhé něco je, byla jsem tam :-) Jen nevím jak se to jmenuje :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí