Mateřské mléko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31672
17.8.13 20:02
@zvědavá borůvka píše:
Budu rodit až na podzim svého prvního potomka, proto s vlastním mateřským mlékem ještě nemám zkušenost :D
Děláme si s chlapem srandu, že jestli budu mít hodně mléka a mimino to nebude stíhat pít, tak si budu odstříkávat do bandasky, dávat do ledničky a budem to pít místo kravského mléka :lol:
Nebojte, sranda.
Ale ze zvědavosti já i on určitě ochutnáme jak chutná.
Btw. co by se stalo kdybychom ho fakt v domácnosti používali místo klasického kravského? Je to asi hodně ujeté že? 8o :mrgreen:

tak to je asi věc názoru, na jednu stranu je to zdravější než kravský nejspíš, ale na stranu druhou, mě to připadá hrozně nechutný, já to ani nikdy neochutnala, blé. a to jsem chodící mlíkárna už přes 3 roky v kuse, ale nenapadlo by mě to pozřít :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1839
17.8.13 20:03

Jakože by ti přišla návštěva a do kafe by jsi jim každému stříkla, jak kdo by chtěl? :mrgreen:
Mě to teda přijde ujetý nahradit to kravským, ale ochutnat určo ano, taky jsme s manželem ochutnali, je to takový slaďoučký

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
17.8.13 20:07

@olinka11

:mrgreen: s tím, že dáme návštěvě do kafe jsme si taky dělali srandu :lol:
Ale samozřejmě bych tohle návštěvě neudělala :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7202
17.8.13 20:13

8o 8o
manžel může cucat přímo z tanku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
17.8.13 20:17

Můj názor je, že si radši koupím láhev mlíka. Vím co se mnou vždycky těhotenství a následné kojení udělalo, po pár měsících kojení bylo vidět, že tělo mele z posledního.
Ona taková kravička toho nemá moc na práci, jen žere, bučí a vyrábí mlíko, kdežto běžná ženská s miminem je nevyspaná, má na starosti dítě/děti, domácnost, produkci mlíka bych držela tak, aby to stačilo dítěti, ale jinak by mi to přišlo zbytečně vyčerpávající pro tělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8071
17.8.13 20:34

@Gladys OT: Vesmírná mluvilka, to jsem ještě neviděla. :mrgreen: Jsi tu jediná?
Jinak souhlas, taky bych neprodukovala víc, než je nutné, je to pro tělo velmi vyčerpávající.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
17.8.13 20:40

@Cuarentena ač se to zdá neuvěřitelné, tak nejsem nejukecanější uživatelka amimina, třeba taková Kamča. dalmatinka má určitě víc, na další si nevzpomenu, ale jsou holky, které mají víc příspěvků a to v řádech tisíců a možná i desetitisíců :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
17.8.13 20:46

Já jsem teda prvních šest měsíců odsávala denní dávku pro staršího syna. A to střídavě kojím nebo jsem těhotná bez přestávky víc jak tři roky a nemám pocit, že by mě to nějak extra vyčerpávalo :nevim: A to vážím necelých 51 kilo (náhodou na linii je to fakt dost dobrý :mrgreen: ).
Myslím, že pro lidský organismus je mateřské mléko lépe stravitelné než kravské, ale že bych ho kvůli tomu pila? :think: Samozřejmě jsem ochutnala, je to sladké, ale na mě to má takový hořký ocásek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7202
17.8.13 20:50
@Cuarentena píše:
@Gladys OT: Vesmírná mluvilka, to jsem ještě neviděla. :mrgreen: Jsi tu jediná?
Jinak souhlas, taky bych neprodukovala víc, než je nutné, je to pro tělo velmi vyčerpávající.
Šája má kolem 70 tisíc a má nejvíc ;) @Šája
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
17.8.13 20:57

Mně se vždycky za kojení zblázní kůže, hlavně na hlavě :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
17.8.13 21:31

Já MM ochudnala jednou, omylem :roll: Prvního syna jsem dokrmovala Nutrilonem a pokaždý trochu uchutnala kvůli teplotě. Jednou se mi tak povedlo ochutnat i MM a asi mám jiný složení, protože to bylo naprosto bez chuti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
951
17.8.13 21:34

@zvědavá borůvka Masakrrr :mrgreen: Nu ale proti gustu zadny disputat ;) Ale na chut teda nic moc, aspon pro mne :) Manza ten to ani nedal :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
17.8.13 21:39

Holky, dík za komenty.
Já se na to prostě musela zeptat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
17.8.13 21:43

Těch pár přebytků z prvních dní vypila kočka :lol: Z misky teda. Samozřejmě. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1674
18.8.13 00:03
@Gladys píše:
Můj názor je, že si radši koupím láhev mlíka. Vím co se mnou vždycky těhotenství a následné kojení udělalo, po pár měsících kojení bylo vidět, že tělo mele z posledního.
Ona taková kravička toho nemá moc na práci, jen žere, bučí a vyrábí mlíko, kdežto běžná ženská s miminem je nevyspaná, má na starosti dítě/děti, domácnost, produkci mlíka bych držela tak, aby to stačilo dítěti, ale jinak by mi to přišlo zbytečně vyčerpávající pro tělo.

náhodou je to boží! V životě jsem nejedla tolik, jako teď! Jím uplně všechno!! (pro někoho možná normální, pro mě vzácnost po 10ti letech omezování se) i dorty!!! A hubnu cca 500gramů týdně! Nikdy nechci přestat kojit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová