Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
http://www.novinky.cz/…e-mleko.html
Tak co vy na to?
Mě teda mrazí…
Mě to přijde fajn. Tedy když napíšou MM od krávy, čekala jsem asi víc - pořád to bude kravské mléko.
Vždyť plno léků pochází z geneticky modifikovaných organismů.
Teď jsem to viděla a valím oči. No já bych to teda pro mimino nechtěla. Geneticky modifikované a ještě z Číny. ![]()
KPKristy píše:
Mateřské mléko je přece od matky! Ledaže matka je kráva…
Teodora píše:
Teď jsem to viděla a valím oči. No já bych to teda pro mimino nechtěla. Geneticky modifikované a ještě z Číny.
Mě by na tom taky asi nejvíc vadila ta genetická úprava a výrobce čína. Už průser s dětským mlékem měli a v tomto bych jim nevěřila.
Kvatapka píše:
Mě by na tom taky asi nejvíc vadila ta genetická úprava a výrobce čína. Už průser s dětským mlékem měli a v tomto bych jim nevěřila.
Tak jsem to myslela. ![]()
Když může inzulín vyrábět GMO E.coli, tak proč ne MM GMO kráva? Jako Čínu beru s rezervou, ale jinak.
Ani nevíte kolik dalších léků a jiných látek je z GMO organismů a všichni jsou spokojeni.
Tinuvien píše:
Když může inzulín vyrábět GMO E.coli, tak proč ne MM GMO kráva? Jako Čínu beru s rezervou, ale jinak.Ani nevíte kolik dalších léků a jiných látek je z GMO organismů a všichni jsou spokojeni.
souhlas ![]()
inzulin byste dítěti taky dávali, kdyby mělo cukrovku.
Alpaka píše:Tinuvien píše:souhlas
Když může inzulín vyrábět GMO E.coli, tak proč ne MM GMO kráva? Jako Čínu beru s rezervou, ale jinak.Ani nevíte kolik dalších léků a jiných látek je z GMO organismů a všichni jsou spokojeni.
Ale jo, ale tohle se mi docela ekluje.
MarketaJ píše:Alpaka píše:Ale jo, ale tohle se mi docela ekluje.Tinuvien píše:souhlas
Podle mě je to jen předsudek. Geneticky modifikovaný inzulin by jsi dala. Mléko od krávy taky. Proč ne geneticky modifikované mléko od krávy, pokud je více přizpůsobené potřebám dítěte?