MATEŘSKÉ OBLEČENÍ

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
16.5.05 01:17

Ahoj holky,
hezky veci maji na www.tehulky.cz Ted jsem tam studovala kojici halenky.
neprihlasena Lenka

• Citovat
  • Upravit
53
16.5.05 10:18

Ahoj Lenko, škoda, že jsi ty kojící halenky nenašla loni. :) Ty by se mi zrovna tak moooc hodily. :idea:

Silvie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
16.5.05 12:35

Ahoj budoucí maminky,
s nakupováním těhu oblečení to až tak moc nepřehánějte. Mně břicho ani moc nevyrostlo a navíc jsem kvůli kontrakcím byla od 6. měsíce doma a nosila jen „elasťáky“. Do 6. měsíce jsem nosila plátěné bokovky koupené ve větší velikosti ve výprodeji v New Yorkru za tři stovky. Když jsem nabyla na objemu, tak jsem měla pořád na sobě těhu džíny z dětského Benettonu v Železné u Staromáku (vřele doporučuji). Ostatní věci mi visely akorát ve skříni a teď je prodám, co s tím, vyjde to z módy. Trička jsem si koupila „normální“ akorát XL. Výhodou takového nákupu je, že když nebudete po porodu ve formě, tak se volnější triko a větší velikost kalhot hodí. Navíc je to minimální investice, dá se pořídit ve výprodeji, těhu oblečení fakt drahé a nic moc hezké. Podle mého názoru stačí dvoje kalhoty a jedno těhu triko, zbytek seberte maminkám a manželům a kupte raději něco pro miminko. Celé těhotenství jsem nosila svoje trika, akorát byly kratší a obtaženější, za bříško jsem se nestyděla a neschovávala ho :-). Dobré jsou věci co se dají po stranách povolovat a jsou na gumu, dají se nosit i s malým břichem, a pak kalhoty v CaA co jsou „vysoké“ a ne povolovací, zeštíhlují a dají se nosit taky hned. Moje rada je: maminky neutrácejte, schovejte si to na výbavičku, ta nás stála už 4O tisíc :-) Dám ty své věci ze skříně na web mezi inzerci, kdyby měl někdo zájem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
16.5.05 12:59

Ahoj,

s tím těhu oblečením máte pravdu - v čechách se opravdu nic moc hezkého a hlavně „šik“ nedá sehnat. Jedině tak v prodejně Formes, ale ta je vážně docela drahá. V těhotenství jsem koukala na zahraniční weby, hlavně francouzské - no krása!!! Ale netroufla jsem si nic kupovat, kvůli odhadu velikosti. Docela hezké věci mají i v Nextu - http://www.next.co.uk. Někteří lidé vozí zboží na objednávku, takže to při příštím těhotenství určitě zkusím a něco si koupím :D

Jinak já jsem si skoro nic nekupovala, skoro všechny věci (včetně těch na volný čas) mám bokových, tudíž jsem se do hodně věcí vešla. Koupila jsem si pouze jedny džíny, něco do práce ve Formesu a jednu krátkou manžestrovou sukni, která byla zavinovací, takže jsem si jenom přešívala knoflík a sukni pořád nosila pod pukem až do konce těhu. Teď už je zase přešitá a užiji ji i teď.

Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2907
16.5.05 13:52

Ahojky těhulky
Já jsem měla kalhoty od Formes. Byly super a nosila jsem je celé těhotenství od skoro žádného bříška až do porodu. K nim jsem střídala úplně obyč trička a halenky. Formes je šik ale je dost drahý a musí říct že mě zklamal svou kvalitou. Ač jsem používala tekutý prášek na černé prádlo dost se oprala barva, scvrkly se na délku…
Nějaké věci mi šila kamarádka.
Ze spodního prádla nedám dopustit na anitu maternity. Mám podprsenku na kojení s kosticí a pak jednu bezešvou je to super, mohu nosit upnutá trička a vůbec perfektně tvarují a drží tam co držet mají a vypadají dobře.

Taky na www.litex.cz mají kolekci pro těhulky.

Maky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
16.5.05 22:58

Ahoj holky,
nedalo mi to nereagovat, ale rozhodně nemůžu souhlasit s tvrzením Opice. Vždyt preci každá žena (nebo aspoň většina) chce vypadat krásně a přitažlivě a o to víc se snaží, když je těhotná. Nemyslím si, že bříško je něco, co by se mělo schovávat za staré a vytahané šaty, nebo nosit o číslo menší, protože se nemůžu vejít do svého předtěhotenského oblečení. V těhu jsem si koupila troje kalhoty, halenky a trička a nemyslím si, že bych na tom nějak hrozně finančně vykrvácela (no ve Formesu bych nejspíš za tohle dala celé jmění 8O ) A byla jsem hrozně ráda, že jsem si těhu oblečení pořídila. Bylo mi pohodlně, nic mě nikde netlačilo a vypadala jsem i hezky a upraveně. Teď to sice leži ve skříni, ale už se těším, až si je zase obléknu při druhém a možná i třetím miminku.
 Jana

• Citovat
  • Upravit
111
17.5.05 13:22

Souhlasím s Janou, taky se snažím, aby mi to slušelo i teď a tak jsem něco koupila v bazaru, něco v obchodě a něco jsem si nechala u švadleny ušít. Pravda je, že to tak moc neunosím, ale třeba se dočkám i druhého těhotenství, něco se přešije a něco třeba později prodám, takže zas tak škodná na tom nebudu, i když mě to nějakou to tisícovku už stálo.
Elli 28tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Edi
152
17.5.05 16:43

těhotenské oblečení

Ahoj těhulky,
mám teď dva měsíce starou holčičku a zůstalo mi těhotenské oblečení. Pokud nechcete utrácet moc peněz za nové - foto na http://rodina.cz/edita (džínové šaty, džíny, kalhoty, haleny,..)
email : edima@seznam.cz
 Edita

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
19.5.05 09:41

Ahoj, já dobře nakoupila těh.oblečky v Ústí nad Labem v ,,LABI,, docela výběr a přijatelné ceny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
4.5.16 15:13

Kupovala jsem těhu oblečení v HaM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie