Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kobliha51 Právě že tady v čr je nikdo nezná a každý jím věří co všechno o mě povídaj… Oni jinak nevypadaj jako alkoholici… máma vypadá jako slušná ženská a přitom je falešná každý její slovo je lež a vymysel…
Nikdy v životě jsem tak falešnou ženskou jako je ona nevyděla ani ve filmu… Jednou mi řekla že vyměnila by klidně můj život za to aby se sní moje ségra bavila normalně aspon na 5 minut… a myslela to 100% vážně… ![]()
To je šílený, neváží si tě ani trochu a ty máš výčitky z toho, že je nechceš opustit? Jak tu někdo psal - jsi oběť, přistoupila jsi na jejich hru. Prober se dřív, než ztratíš co máš.
Odstěhujte se, nestýkejte se.
@Anonymní píše:
@Kobliha51 Právě že tady v čr je nikdo nezná a každý jím věří co všechno o mě povídaj… Oni jinak nevypadaj jako alkoholici… máma vypadá jako slušná ženská a přitom je falešná každý její slovo je lež a vymysel…Nikdy v životě jsem tak falešnou ženskou jako je ona nevyděla ani ve filmu… Jednou mi řekla že vyměnila by klidně můj život za to aby se sní moje ségra bavila normalně aspon na 5 minut… a myslela to 100% vážně…
Nenech si nakecat takový blbosti. Jen tě vydírají. Nech je svému osudu. Jestli vypadá jak slušná ženská, tak ať prodá nějaký svoje hadry a zaplatí si jídlo. Neomlouvej je pořád, podívej se pořádně na to, jak tě využívají a ty kvůli nim můžeš taky přijít o rodinu. Vzpamatuj se!!! A neposlouchej ty jejich řeči a nečti SMS. Mají měsíčně 30 tisíc a tebe budou ožebračovat.
Přece nejsi tak hloupá.
@Kobliha51 No ted už snimi nejsem ale musela jsem být když jsem byla malá ![]()
@neanonymní Odstěhovat se nemužu jenom kvůli ním… ted jak bydlíme tak sme se přávě před měsícem nastěhovali…
@neanonymní Jenom kvůli ním nechci… Malá si horko těžko konečně zvikla tady v novým…3 tejdny mi nechtěla ani spát v postýlce sama ![]()
Zakladatelko: Já jsem se od téměř totožné situace dokázala odříznout. Stálo mě to nervy a psychické zhroucení, ale s odstupem pár měsíců vidím, že je mi líp. Nebudu ti tvrdit, že je to snadné, rozhodně to snadné není a stále mě mrzí, že to tak dopadlo, ale udělat jsem to musela… Kdyby jsi chtěla, napiš SZ.
Zakladatelko: já ti můžu nabídnout pohled z druhé strany, partnerova matka s přítelem měli dluhy, že jim z výplaty zbyla každému necelá tisícovka, pak chodili za přítelm a citově ho vydírali, že mu jako malému dali všechno a mohl by jim tak něco „splatit“. Přítel tomuto podlehl, vzal si půjčku, dal jim peníze a během 2 měsíců se situace opakovala. Zlepšilo se to trochu poté, co oba začali situaci řešit a dostali se do insolvence (dostanou jen minimální podporu, dluhy částečně zatáhne stát), ale my s nima bydleli a pořád neměli prachy na plyn, na jídlo, na účty, v listopadu tchýnin přítel zemřel, takže my teď platíme ještě víc jejích výdajů, protože prostě nemá. A já jsem pořád naštvaná, přítel je v defenzivě, i když ho to taky nejspíš štve, a i přestože je lednice prázdná, je tchyně schopná mě s poslední pětistovkou poslat do města pro tabák a víno.
Pokud se brzy nezmění (neodstěhujeme se), tak si myslím že to bude mít rychlý konec, protože už mě nebaví vyhazovat tisíce měsíčně za člověka, který je finančně negramotný a nic na něj nezabírá. Ráda bych si trochu užívala života a neřešila cizí účty, cizí dluhy, ale chtěla bych spořit, shánět bydlení, což nejde, když vyjdeme tak tak, abychom všechno poplatili. Jsem z této situace frustrovanám už docela dlouho (několik let) a dostávám se do stadia, kdy si říkám, že pokud se přítel nějak nerozhoupe, že půjdu pryč, i když ho miluju. Tohle není život…
Nejsi s nimi. Máš svou rodinu a svůj život. Nekoukej na to, že tě budou pomlouvat. Kdo je zná, to ví, jak to je. Jak tu psali, podporuješ je v alkoholismu a to přece nechceš.