Matka lhářka, zlodějka

Anonymní
16.12.21 20:22

Matka lhářka, zlodějka

Omlouvám se za anonym ale je tu někdo takový kdo má problémy třebas co já?

Moje matka neustále problémy ať už s chlapama, v jakékoliv práci i s lidmi…moje matka kdekoliv pracuje v práci a jsou k dispozici peníze tak vždy dokáže udělat problém že ty peníze sebere… dokáže okrást i známé, lidi no snad kohokoliv…neustále lže že má takové a makové nemoci a takové a makové problémy…cokoliv kde nakecá za lži tak mi přijde že sama těm kecum věří…v lhaní dokáže do toho zatáhnout i mě i bratra… například…posledně si objednala oblečení, nezaplatila a paní ji uháněla..pak ze svého tel napsala formou SMS za mě že truchlíme že maminka umřela a takový hona… Zrovna paní byla známá mého kamaráda takže se ho poptala co a jak a pravda vyšla ven…Nechci vědět ani kolikrát se to takhle už stalo pod mím jménem takové lži.. všechno mě to hrozně dojbává… já se tak stydím je mi z toho všeho co dělá zle…bydlíme v menším městě a všichni se tu znají a hlavně každej si to poví…nechodí se mi dobře po ulici mám pocit že každej skrz ní si na mě ukazuje prstem mám pocit že když ví jaká je znají ju a ví že já sem její dcera že si lidi myslí že jsem taky taková atd moc mi to nepřidává na psychiku jsem z toho zoufalá…když už jí něco řeknu je oheň na střeše nebaví se nas*re se atd…mám svoji rodinu ale tohle prostě nedávám a nevím si rady :zed:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
16.12.21 20:51

Odstěhuj se někam dál.. bohužel si člověk rodiče nevybírá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
16.12.21 20:51

Chorobna lhavost, porucha osobnosti…? Věřím, že to musí být strašně těžký, ale ty nejsi ona. Chovej se k lidem dal slušně a uvidíš, že to bude dobré. Matce asi nic nepomůže… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
16.12.21 21:11

Tady pomůže se jen odstěhovat a odstřihnout se, abys měla svobodu a nemohla tě už zneužívat. :( Je to tedy smutné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.12.21 22:39

Jedine co nejdal od ni, odstehovat se, jestli muzete.Sama mam matku, ktera lze, kdyz se ji to hodi…ale kdyby aspon u toho nemela svedky, tak je to slovo proti slovu, ale ona lze i kdyz tam ti svedci jsou a pak z vas dokaze udelat uplneho blbce, o kterem si mysli, ze mu muze s.ra.t na hlavu a ten si to necha libit(asi spoleha na to ze ja jakozto jeji dcera ji vse odpustim a to hov. n.o si na hlave necham)…kdyz se clovek ozve a rekne ji, ze lze a ze ma i svedky, tak je za toho spatneho, protoze proti ni vsichni broji.„Kupodivu“ nema ani 1 kamaradku, ani jeji sourozenci se s ni nebavi, jen ma a posloucha sveho exmanzela, ktery ji odjakziva bil jako zito a sproste ji nadaval (tedy narovinu i me…matka to vedela a nikdy to neresila)no a je s nim dodnes. Pomohlo se odstehovat daleko…

• Citovat
  • Upravit
10255
17.12.21 10:05

Ahoj,
je to samozřejmě nepříjemné, ale podobné věci zažívá více lidí, než si myslíš. Ne třeba přes nákupy, ale třeba přes předstírání samoty, nemoci, nedostatku péče u starších lidí se stařeckou demencí.
Jak opakuji často - můžeš za to, co říkáš a jak se chováš ty. Nemůžeš za to, jak se chová, co říká a dělá kdokoliv jiný. Takže nemůžeš za to, co udělá máma, nemůžeš za to, co si kdo potom myslí o ní nebo o tobě. Nejsi tím vina.
A co s tím? Není jisté, zda tomu máma vládne, nebo to má podobu nemoci. Vyšetření psychologem by neškodilo, ale asi bude obtížné ji tam dostat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová