Matka od ex přítele

2
11.2.23 19:03

Matka od ex přítele

Zdravím.
Už je to cca 7 měsíců co jsem se rozešla s přítelem. Ex přítel věděl že jsem v jiném stavu a hned to musel povědět své matce. Ta, ale vidí jen to že jsem jejímu synáčkovi tím rozchodem jen ublížila a že je chudák kterej je nešťastný. S bývalým komunikuji, ale podle ní tam žádná komunikace není. Dítě ještě není na světě a od ex přítele jsem se náhodně dozvěděla že jeho matka chce podat žádost o svěření dítěte do péče. Tak se prosím ptám má na to právo či ne? Mě to totiž spíš připadá z její strany jako pomsta za to že jsem se rozešla s jejím synem. Děkuji za odpověď :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35718
11.2.23 19:08
@Artemisis píše:
Zdravím.
Už je to cca 7 měsíců co jsem se rozešla s přítelem. Ex přítel věděl že jsem v jiném stavu a hned to musel povědět své matce. Ta, ale vidí jen to že jsem jejímu synáčkovi tím rozchodem jen ublížila a že je chudák kterej je nešťastný. S bývalým komunikuji, ale podle ní tam žádná komunikace není. Dítě ještě není na světě a od ex přítele jsem se náhodně dozvěděla že jeho matka chce podat žádost o svěření dítěte do péče. Tak se prosím ptám má na to právo či ne? Mě to totiž spíš připadá z její strany jako pomsta za to že jsem se rozešla s jejím synem. Děkuji za odpověď :(

Nemá šanci. Pokud nejsi nějaká feťačka apod. a budeš se o dítě normálně starat tak max může vysoudit nějaký styk s dítětem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
11.2.23 19:09

Tak požádat muze, ale těžko někde odebere matce mimino. Pokud nejsi nějaká fetacka a pro dítě nebezpečná, tak jsou bez šance. Což ale neznamená, ze v budoucnu nemůžou dosáhnout třeba stridavky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8858
11.2.23 19:12

Ty seš dobrovolně rozešla, ale otec ví, že bude otec…Pokud ty sama máš zázemí, finance, abys dítě zajistila, tak se ničeho neboj. Akorát je škoda mít od počátku znevýhodněné dítě, oproti dětem z úplných rodin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21280
11.2.23 19:17
@Artemisis píše:
Zdravím.
Už je to cca 7 měsíců co jsem se rozešla s přítelem. Ex přítel věděl že jsem v jiném stavu a hned to musel povědět své matce. Ta, ale vidí jen to že jsem jejímu synáčkovi tím rozchodem jen ublížila a že je chudák kterej je nešťastný. S bývalým komunikuji, ale podle ní tam žádná komunikace není. Dítě ještě není na světě a od ex přítele jsem se náhodně dozvěděla že jeho matka chce podat žádost o svěření dítěte do péče. Tak se prosím ptám má na to právo či ne? Mě to totiž spíš připadá z její strany jako pomsta za to že jsem se rozešla s jejím synem. Děkuji za odpověď :(

Muze si pozadat treba o papežskou stolici. Jestli ji bude vyhoveno, je druha vec.
Mimochodem znama to mela s matkou jednoho ze svych oplodnovacu stejne. Boje, boje, boje a soud se nesl v duchu, ze otec opakoval soudkyni „ale mamka to tak nechce!“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
11.2.23 19:37

No jestli je to dítě jeho, tak rozhodně má právo na kontakt s prarodičem a ne - nemůžeš tomu bránit. Stejně jako nemůžeš bránit kontatu dítěte s otecem.

Svěření do péče neuhraje, ale soudem nařízený kontakt může. Tím spíš je pro tebe žádoucí se dohodnout předem a nenechat to dojít soudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
11.2.23 22:07

Děkuji.
V kontaktu, bránit právě nehodlám a aji jsem to otci dítěte sama navrhla. Jedinej problém je že skutečně podle matky mého ex pry nekomunikuju což pravda není a podle všeho chce mít syna a vnouče jen pro sebe. Proto jsem se obávala této skutečnosti že by mohla docílit a dítě mě vzít. Ono je taky trochu problém že furt do něj hustí že dítě není jeho a on tomu částečně věří. Děkuji všem za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1535
11.2.23 22:11

@Artemisis cože ona ho chce do péče a jemu tvrdí, že dítě není jeho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1535
11.2.23 22:20

@Artemisis cože ona ho chce do péče a jemu tvrdí, že dítě není jeho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18136
11.2.23 22:32

Moje kamarádka má střídavku s tchyní. :mrgreen:
Oficiálně s manželem, ale ten v tom týdnu, kdy má mít dítě, tak ho šupne ke své máti- její tchyni a moc se nestará.
Takže reálné to je, že s ní budeš mít střídavku. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
12.2.23 01:54
@Artemisis píše:
Děkuji.
V kontaktu, bránit právě nehodlám a aji jsem to otci dítěte sama navrhla. Jedinej problém je že skutečně podle matky mého ex pry nekomunikuju což pravda není a podle všeho chce mít syna a vnouče jen pro sebe. Proto jsem se obávala této skutečnosti že by mohla docílit a dítě mě vzít. Ono je taky trochu problém že furt do něj hustí že dítě není jehoa on tomu částečně věří. Děkuji všem za odpověď

Vím, že by to neslo i určitá negativa (finanční), ale asi bych toho využila a prohlásila, že otcem je někdo jiný. Tohle nevypadá na dobrou famílii. :(
Bohužel mám jednoho známého, s jehož synem se takhle partnerka rozešla a který vzal vnukovi vzorek, nechali udělat test a mívají ho u sebe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí