Matka Simony Postlerové

635
16.5.24 08:29

Matka Simony Postlerove

Co si myslite o tom nedorazit na pohreb dcery? 8o a ty vyhovorky :poblion: Prijde mi jako senilni narcis :roll:

https://www.blesk.cz/…b-dcery.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7792
16.5.24 08:37

Co když jí to ostatní členové rodiny zakázali?
Jako jo, nedokážu si takový vztah mezi matkou a dcerou představit, ale netroufám si soudit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
16.5.24 08:38

:nevim: tak se s ní rozloučí sama, někdy, někde :nevim:. Předci nemusí dělat Kašpara médiím :,( její věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15121
16.5.24 08:39

Proč měly pošramocené vztahy se už nikdo nedozví, navíc rozloučit se člověkem můžeme i po svém, nemusíme se zúčastnit pohřbu, navíc když věděla, že by pitomí novináři byli schopni ji chytat, fotit a dávat jí hloupé otázky. Nevíme, co v tom bylo, tak nemůžeme soudit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44307
16.5.24 08:45

@Gita17 Považuji to za jejich rodinnou záležitost. V rodinách bývají různé vztahy. Mě to nepřekvapuje. Nicméně velké ponaučení, které z toho plyne, že neznáme dne ani hodiny. Problémy by se měly řešit pokud možno včas.

Mě daleko víc překvapilo, jak velké dluhy po sobě Simona zanechala. I v souvislosti s tím, že v mém reálném okolí jsem se v posledních měsících také dozvěděla o více lidech, kteří mají dluhy a přitom pracují a žijí život na úrovni nižší/ vyšší střední třídy. Jsou to lidi, které považuji za finančně gramotné a do kterých bych to nikdy neřekla. Žádná pátá cenová bez práce, s početnou rodinou a cigaretou.
Přemýšlím nad příčinami. Následek covidových uzávěr, válka, enormní zdražování v určitém období :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
16.5.24 08:56
@Gita17 píše: Více

Neměly dobré vztahy, co jsem tak proletla, tak to chápu. Ty jo v 59… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16163
16.5.24 08:58

Noviny všechno x krát překroutí, neřešil bych to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118277
16.5.24 09:00

Co je ti do toho? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1181
16.5.24 09:00

Nemyslím si o tom nic, neboť do jejich obýváku nevidím, nevím co se přihodilo a jaké důvody k tomu má. Navíc mi do toho nic není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1149
16.5.24 09:14

Jakože tady začneme lynčovat její matku? To snad neeeee :zed: Je to jejich věc. Nic do toho nikomu není a už úplně stačí, že si na životní tragédii nahánějí čísla novináři :roll: a jak koukám na reakce, tak jsou tady lidi s mozkem a empatií… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6699
16.5.24 09:16

Nehodlám naprosto nikoho soudit, tohle opravdu není věc, která by příslušela veřejnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1852
16.5.24 09:18

Myslím, že je to jejich věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9070
16.5.24 09:25

Je to jejích věc. Její matka je stará. Na druhou stranu jsem s ní četla před časem nějaký článek. A je to celkem kariérní člověk a dělala na mě dojem chladné profesorky.
Ale co se tam stalo nevíme. Upřímně se to zas tak výjimečné nestava, že si nejbližší nejdou na pohřeb. Akorát nejsou známí, tak se to drbe na vsi a ne v novinách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15709
16.5.24 09:48

To, ze nesla na pohřeb je to nejmenší, nejspíš kvůli médiím.. Každopádně bude nejspíš zlostná bába, vzhledem k tomu jaké vztahy si vytvořila v rodině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
16.5.24 09:51

Proč to řešíš? Měli spolu špatné vztahy, my do nich nevidíme a nepřísluší nám soudit rodinné příslušníky paní Postlerové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová