Matrace

70
10.6.08 20:26

Matrace

Máme takovej problémek. Máme matraci která je z jedné strany tvrdá a z druhé jakoby má takový kukličky v sobě ale je trochu měkčí a taková hrbolatá ale po chvilce se to srovná. Malej nám na té tvrdé straně spát nechce, ale na té měkčí se mu líbí.
Tak bych potřebovala vědět, jestli na té měkčí může spinkat. Mám strach aby si nezkazil zádička… Narodil se mi nedávno (14.5.08)
Děkuji za každou radu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22315
10.6.08 20:33

Re: Matrace

barbarelka píše:
Máme takovej problémek. Máme matraci která je z jedné strany tvrdá a z druhé jakoby má takový kukličky v sobě ale je trochu měkčí a taková hrbolatá ale po chvilce se to srovná. Malej nám na té tvrdé straně spát nechce, ale na té měkčí se mu líbí.
Tak bych potřebovala vědět, jestli na té měkčí může spinkat. Mám strach aby si nezkazil zádička… Narodil se mi nedávno (14.5.08)
Děkuji za každou radu…

Asi bych koupila obyc molitanovou.......

Jo jo, to je tak, kdyz si myslime ze to nejdrazsi je to nejlepsi ..... (to neni rypani) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
10.6.08 21:16

Mám tvrdší, z kokosových vláken kombinovanou s pružinama. Je zdravá a super. Do molitanu bych rozhodně nešla, v malé postýlce může prcek spát když se tam vejde i do pěti let. Já sama bych teda pět let na molitanu spát nechtěla. Jde o zdravý spánek a záda.
Ta Tvoje matrace asi nebude šunt, nechala bych ho spát tak, jak se mu spí dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
10.6.08 21:22
Palu píše:
Mám tvrdší, z kokosových vláken kombinovanou s pružinama. Je zdravá a super. Do molitanu bych rozhodně nešla, v malé postýlce může prcek spát když se tam vejde i do pěti let. Já sama bych teda pět let na molitanu spát nechtěla. Jde o zdravý spánek a záda.
Ta Tvoje matrace asi nebude šunt, nechala bych ho spát tak, jak se mu spí dobře.

No chtela bych videt dite co spi v postylce do 5 let.......

ale nebudu se hadat....... jestli je kokosova to nej.......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1083
11.6.08 09:15

Taky si nejsem jistá jestli by prcek vydržel do 5ti let v postýlce, ale asi ne :roll:
A co kdybys mu zkusila dát na tu stranu matrace, na které nechce spinkat slabou deku, aby si postupně zvykl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
618
11.6.08 11:33

barbarelko, já jsem asi natvrdlá, ale moc nechápu: jaký kuličky - jako v kojopolštáři? My máme kokosovou, je teda na můj vkus hodně tvrdá, ale nic jinýho neni, tak se spí na tvrdym 8) Akorát podkládám nožičky, bo jak furt děsně kope, tak už má patičky celý omlácený .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
11.6.08 16:33

No tak dámy, takhle chytat za slovo. To byl odhad s těmi pěti lety. Náš Vítek má osm let, má nohu vel 38 a váží 42 kilo. Chodí teprve do druhé třídy. Je to hodně velký urostlý kluk. A v malé postýlce spal do čtyř let aniž by mu čouhaly nohy mezi šprušlemi. Tak jsem si dovolila odhadnout, že pětileté dítě by se tam vešlo taky.
A kokos lepší než molitan, to se Katko klidně hádej :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
12.6.08 16:46

My taky máme kokosovou. Měla jsem z toho obavu, na mě by byla moc tvrdá. Tak malou podkládám ještě rozprostřenou rychlozavinovačkou (kterou obvykle Eliška sroluje a dokonale pomuchlá, takže stejně spí na tvrdým) a spinkáme bez problémů. Molitanovou bych nekoupila ani sobě. Z nekvalitní matrace jsem měla svého času problém se zádama…

Každopádně maličkatý mimčo by podle mého mělo spát na rovné ploše. Takže jestli se ty kuličky tvarují podle toho, jak si lehne, nevím jestli je to zrovna ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
13.6.08 10:43

Holky, kdyz je tady rec o tech kokosacich…ted jsem malymu menila matraci, mel molitan, kde se mu uplne prolezela hlava. Porad mi neco rikalo, ze kokos je necim spatny…a pak jsem si vzpomnela. Kdyz jsme si pujcovali monitor dechu Baby SenceII, tak nam pani rikala, ze matrace s kokosem nejsou tolik citlive, takze funkcnost neni 100%. No a jelikoz monitor budeme mit jeste pul roku, tak jsem koupila matraci Baby super http://www.matracediskont.cz/…ch-postylek/
Je tvrdci a myslim, ze nam bohate bude stacit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
13.6.08 15:17

Asi bych teď zpětně taky netrvala na kokosu. Ale monitor dechu jsme měli s kokosovou matrací do 5. měsíců (než se El začala v postýlce tak točit, že jej už nešlo použít) a problém jsem nezaznamenala žádný.
Alarm se spustil jednou - asi ve dvou měsících, když byla malá namáčklá v rohu postýlky. Bylo to v noci a úplně mě to vyděsilo. Okamžitě jsem ji otočila, byla živá a v pohodě.. takže zřejmě se dostala z přímého dosahu monitorovací desky a ta spustila alarm.. a možná kvůli tomu kokosu, co já vím. To se ale stalo jen jednou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí