Probiotické kapky na prdíky

82
5.6.08 15:21

Probiotické kapky

Prosím máte některé zkušenosti s těmito kapkami. Pomohli vám? Malýho trápí prdíky a chtěla bych mu nějak ulevit. Opravdu se smí až od 1 měsíce? Budu vděčná za každou radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
789
5.6.08 15:50

Ahoj, nám už kapky na prdíky dávaly v porodnici. Jinak jsme je používali tak do 2. měsíce, pak jsem přišla o mléko a vyřešila jsem do stravou Nutrilon comfort. Teď jsou prckovi 3 měsíce a už si s tím poradí sám :D V lékárně ti poradí jaké kapky použít pro tak malé mimčo. Já si bohužel nemohu vzpomenout jak se jmenovaly :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
5.6.08 20:10

ahojky dávali jsme kapky od 3 týdnů, trochu to pomohlo, v kombinaci se sab kapkami to bylo dobrý. Potom jsme ze sabu přešli na Baby Calm a to už bylo po problémech. Po 4. měsící jsem se na probiotické kapky vykašlala a přesla jsem na Biopron a s tím jsem max spokojená byla. Klárka měla prdy až do začátku 6. měsíce. Teď už ho dávám tak jednou za 2 - 3 dny do mléka jen kvůli imunitě. Jinak přeju pevný nervy s prdíkama užila jsem si s manželem své. Teď už se tomu jen smějem, protožem máme úžasný mimčo a po prdíkách ani památky. Jen se děsíme zoubků :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
5.6.08 20:56

Ahoj, my jsme používali sab simplex od 1. týdne. Sice je tam psaný až od měsíce, ale v lékarně i doktor řekli, že to je v pohodě,jen nižší dávkování. Ale stejně to nepomohlo. Dva měsíce to byl celkem boj, ale pak začal prdět sám a je to v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
5.6.08 22:02

ahoj, pouzival jsem probioticke kapky - tak se jmenovaly - staly 6OO,–Kc, zabraly pouze na zacatku, maly trpel na prdiky az do 8. mesice, nezabiralo vubec nic, detska lekarka pak povolila rektalni rourku jednou za 2 dny, jinak jsme pouzivali baby vak, koupaci kyblik, masaze, masticky, cajiky, ja snad byla jen na chlebu a tvrde vode, ale nic moc vysledky, preju at to brzy pomine
 zuza

• Citovat
  • Upravit
2649
5.6.08 22:15

Nám bohužel nezabraly, stejně jako nezabral Sab Simplex, Baby Calm, Nutrolin B. Starší syn trpěl na prdy až do 6. měsíce a taky mu nic nezabíralo, takže už stříháme metr - zbývají ještě 2 měsíce :-(

Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
5.6.08 22:21

my používali probiotické a baby calm od 3 týdnů do 3 měsíců a zabraly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
6.6.08 13:55

Nam kapicky zabraly uplne zazracne, prvni ditko na prdiky trpeloa ja s nim, krusnych 6 mesicu. Druhemu jsem zacala v 1.mesici davat tyhle kapicky a nemuzu si je vynachvalit, daval jsem je do cca 5 mesice. Sice byly strasne drahy, ale pomohly. Jinak nase pojistovna nam jedny proplatila, mohla jsem vycerpat kredit co mi poslali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí